Erkek isim önerisi

Kızlar, oğlumun adı Yiğit Uras. 2. Oğluma da Oona uygun erkek isim öneriniz. Uygun olmayan isim önerisi de olabilir :grinning_face:

Bizimki oglan olursa gökdeniz aras koycaz

Yağızkaran
egehan

Muhammed ensar

Kaç haftalık oldu senin bebiş

Eymen araz .

Mert Aras

Mete Han

Çağan Alp

Selim Kaan

:hugs:

15+4 oldu cnm

Mert olabilirdi ama eşimin adı olduğu için elendi :grinning_face:

Sende haftaya öğrenirsin muhtemelen. Senin düşük tehliken vardı yanlış hatırlamıyorsam. O durum ne oldu atlattın mı

Evet canm hala dewam ediyor dun gittim bebek iyi cinsiyeti sordum muhtemel erkek galiba ama tam belli dgl uc haftaya belli olur dedi dusuk tehlikesi dewam

Ins bi an önce tehlike işi biter canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun :folded_hands:

Aa cinsiyeti belli olmuş bile :smiling_face_with_three_hearts: Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :palms_up_together:t2: isim konusunda pek önerim yok ama :see_no_evil_monkey: ben hamileliğimin başlarında erkek olacak gibi hissediyordum çok düşündüm isim ama hiç bulamamıştım :rofl: kız olunca rahatladık ismi belliydi çünkü

Erkekse adi belli gökdeniz Aras ama daha belli degil dedi cinsiyetine

Amin canim ins

Evet dün öğrendim cinsiyeti :grinning_face: Amin canım inşallah :folded_hands: Bende kızdır diye umut etmiştim bu da erkekmiş :grinning_face: Kıza isim bulmak daha kolay ama

Ilk bebeğin kız mı canım

Hayırlı evlat olsunlar da gerisi önemli değil :relieved_face: sağlıkla doğsun inşallah :relieved_face::palms_up_together:t2:

Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah :relieved_face::palms_up_together:t2:

Ewet cnm

Amin ins :rose: