Eşim bizi bırakıp gitti

Eşimle dünden beri çok kötü kavga ettik annesi ve kardeşi yznden onların doldıruşları yznden bana asla değer vermez saygı göstermez yok sayar annesi ve kardeşinin her deddiğini yapar ikiletmez ama bana kızına gelince o olmaz bu olmaz bıktım artık eve gelir ne benm suratıma bakar ne kızının sürekli telefon o olmasa şarjı bitse tv başlıyor afedersnz 5 ay 22 gün önce doğum yaptım çok özür diliyorum bnmle sadece iki defa ilişki yaşamiş ben istesem reddeder yorgunum der başım ağrıyo der banyo yapamam der geri çeker kendini istemez uyur beni aldattığını düşünmeye başladım artık tlfnlarını takip ettim hep yok hiçbir gizlisi saklısı aldatma vs dair hiçbir şey yok ama neden böyle anlamıyorum bzmle ilgilen diyorum kızınla ilgilen diyorum size alışmak istemiyorum diyor ben bayramda şuraya gidelim diyorum yok annem demiş bayramda bi yere gitme bende gitmicem diyor kardeşi ile bikaç haftadr görüşmüyoruz onun lafını ediyor bana devamlı kardşine kimsye laf ettrmez babam kuzey ıraka göreve gidecek o gitmeden beni oraya götür diyorum nolacağı belli değil Allah korusun görmek istiyorum gitmeden diyorum kesnlkle götürmem diyor çok istiyorsan baban gelip alsın seni diyor annesini kardeşini nerye isterlerse götürür bana gelince herseye hayır hayır bundan şikayetçi olmama rağmen yine aynısını yapar dün akşam görümceme iftara gitmştk annesi de ordaydı yemekten sonra eşimi arıyorum gel bizi al diye kızım durmuyor sürekli ağlıyordu hava buz gibi akşam akşam çıkarmıyım korkuyordum gece tek çıkmaya geldi annesinin kardeşlerinin yanına otrudu yarım saat kırk dk fln hadi gidelim bak durmuyor diyorum ben gelmicem biraz daha oturcam annemi eve bırakcam diyor gel bizi bırak sonra anneni almaya dönersn gece vakti tek çikmak istemiyorum diyorum annenin evi yakın ztn yürüyerek geldi yürüyerek de gidebilir tek başına değil o dedim yine ben kalcam dedi rencide etti beni herkesin içinde gelmedi ben bebeğimi kucağımda gece gece bi başıma eve geldim ben eve geldkten iki saat sonra geldi o da bende ona niye böyle yaptığını vs sordum yorgundum oturmak istedm dedi gel evinde rahat rahat uzan dedim ne diye gidip orda oturuorsun senin evin burası dedim sen aileneden bi trlü kopamadığın için yeni bi ailenin olduğunun farknda bile değilsn dedim biz senin için ne anlam ifade ediyoruz diyorum susuyor hiç bir şey söylemiyor hee he tamm diyip uzatma diyip geçiştiriyor akşam ben yemeğini yapmışım hazırlamışım çayını tatlısını koymuşum bi adım atmaya çalışıyorum ama yok sanki suçlı benmşim gibi bir de trip atıyor benle konuşmuyor telefona gömülmüştü yine bende dayanamadım ağlamya başladım karşsnda kılını kıpırdatmadı kendimi susturmak için yüksek sesle müzik açtım gelirsem oraya o telefonu kırarım dedi geldi aldı telefonu kapattı benm parmaklarımı büktü aşırı canım yandı tınlamsdı bile tvnin kumanadasını da fırlatıp kırdı attı aldı montunu çıktı gitti daha önce bana bir kavga daha olursa evden gideceğini bi daha dönmeyeceğini söylemşti o gttlkten sonra bende aramadım saat kaç oldu hâlâ gelmedi gelmeyecekte biliyorum ama ben ne yapacam çocuğumla tek başıma kaldım

1 Beğeni

Canım yaa en çok desteğe ihtiyacın olduğunda daha çok köstek olmaları seni çok yormuş. Rabbim eşine iyilik versin. Sen moralini bozma ne olacaksa en hayırlısı olsun senin için. Evet çok zor durum ne diyeceğimi de çok bilemedim ama gönlünü ferah tut şayet sizi ailesi olarak görmüyorsa o onun ayıbı. Sen hiç arayıp sorma elinde sonunda gelir diye tahmin ediyorum suçlarayak da konuşma erkeklerin beyni biraz tuaf çalışıyor. Sen sadece bebeğine odaklan rabbim kolaylık versin umarım herşey gönlüne göre olur

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun dua edin :disappointed_face:

1 Beğeni

Merhabalar yazdıklarınıza çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun, saygı çok önemli diye düşünüyorum her zaman. Bu kadar saygısızlığa maruz kalmanız içimi acıttı. Dua ediyorum size ve bebeğinize hayırlı bir çıkış yolu göstersin Allah.

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun

Eğer ilişki böyle devam ederse bebeğin sağlıklı bir ortamda büyüyemez. Bence ailene anlarlt sıkıntılarını emin ol rahatlarsın bir yol çizersiniz tek başına üstesinden gelemezsin. Hadi seni düşünmuyo bebeğinizi de mi düşünmuyo. Hani ben gidiyorum ya ben evde yokken bişey olursa diye neden düşünmeyip terk edip gidiyor her ne olursa olsun yanınızda kalmadı gece gece eş çocuk bırakılıp gidilir mi bu alışkanlık haline gelir. Al karşına açık açık konuş ne istiyosun de derdi boşanmaksa bahane ariyorsa söylesin bunun ortası yok ya evli kalacak eş olarak baba olarak sorumluluklarını yuvasını bilecek yada boşanacak herkes kendi yoluna bakacak ortası yok. Bunları konus böyle hayat devam etmez seni etkilemek için yazmıyorum inan buna sadece bu hareketlerin tartışmaların bir sonu yok. Anneci eş gerçekten çok zor iki tarafıda idare etmesini bilmeli herkesin yeri ayrı yuva kurmuş kendi yuvasinda otursun bilein sorumluluklarını anneside eşini yalnız birkma kalk git eşinle evine neden demiyo öyle kaynanalari Allah bildiği yapsın

2 Beğeni

Bnde ona çok takıldım annesi bile demedi eşini çocuğunu yalnız gönderme sende git diye kimse bir şey demedi o kadar rencide oldum ki anlatamam aileme anlatmayı çok isterdim ama babam hep erkek ne derse ne yaparsa erkektr yapar sen kadınsın susacaksın modunda biri ona anlatrsam eminim eşime hak verecek nolacak da nolacak sen alttan alsaydın der babam bana çok düşkündür bnde ona ama karı koca arasnda yaşanan herseyde kadını suçlayan bi tip maalesef o yüzden bnm yanımda olmaz bu konuda daha önce de anlatmştm bana laf etti sen kadınsın susmasını bil diye eşimin yanında durdu eşimde bunu görünce nasıl olursa ailende senin yanında değil bana hak verirler dedi ne olursa olsun ben iyice yalnz bırakıldım yalnız kaldkça sinirli birine dönüştüm tahammülüm yok artık hiçbir şeye

Benimde ilk evliliğim aynısıydı

Ailenin tutumu yanlış olmuş evet her ne olursa olsun baba evinin kapısı kızına açık olmali. Arkanda durmalilar. Malesef eşler bunu kullanıyo. Ama seven erkek bunları yapmaz karısının yanında olmak ister üzmez kırmaz bebeğiyle gece gece bir başına bırakmaz. Eve yalnız gondermis olacak iş değil. Baban bunları duysa sana hak verecektir bunlar basit şeyler değil başınıza bir iş gelse hesabını kim verecek açık açık be ailene sahip çıkmıyor bize diye. Ya gerçekten aklını başına alması gerekiyor bilmiyorum kabul edemiyorum ben böyle seyleri

Nasıl bitti peki

1 Beğeni

Sen anlatırken ben kalbim sıkıştı bir kadına bu yapilamaz o kayınvalidenden olacak kadında salsın artık yakanizi oğluna evini yuvanı bil karına çocuğuna sahip çık aklini başına al demesi lazım annesi yönetiyor belli

1 Beğeni

Yazdıklarınızı okurken çok üzüldüm. Her evlilikte problemler var ama sizinki biraz fazla. Yani sen en başında yüz vermişsin babanda eşine destek çıkınca çok rahatlamış. Biz kadınlar çoğu zaman düzenimizi bozmaktan korktuğumuz için daha alttan alıyoruz onlarda tepemize çıkıyor. Bende evliliğimizin başında çok alttan aldım. Şuan 10 yılı geçti asla tahammülüm yok kimseyi alttan alamam oda bunu anladığı için düzeldi. Ama benim eşim hep iyi bir babaydı bunun için sabırettim sizde oda yok. Olmayacak birşey için fazla zorlamayın şuan çok gençsin bir çocuğun var ilerde 2-3 çocuğun olursa herşey daha zor…

1 Beğeni

Bende kabullenemiyorum işte susammııyorum da her defasında kusur görne lafını etme yanlışsada bana söyleme boşver dlyor kafayı yicem

Ailemle konuşmuyordum kaçtığım için konuşuyordumda mırın kirin abim konuşuyordu o zaman antalyada oturuyor yurt dışına gitmişti telefonda bana ne dediğini bilmiyordu hakaret küfür bende abime anlattım oda buraya gel dedi Antalya’ya gittim öyle ayrıldım

1 Beğeni

Kesinlkle çok yüz verdm 23 yaşndayım yklşk iki senedir evliym çekmedğm kalmadı şu an terketti gitti emin olun üzülemiyorum bile halime sadece çocuğumu düşünüyorum belki inanmayacaksınız ama cidden o gdnce düşüdnğm ilk şey kızımın bezi az kalmış şimdi nasıl neyle alacam ben diye düşündüm beklicem iki gün gelmezse mecbur babama haber verecem

Şiddet varmı

Ciddi ciddi konuşmanın zamanı gelmiş eşinle. Ailende inan hak verecektir sana gece seni eve yalnız gonderiyo bebeginle evde sizi ter edip gidiyor parmağına zarar veriyo hangi kız ailesi bunları yapan damada hak verir. Hangi seven adam bunları yapar

Hayırlısı olsun Bnde ayrılmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

Şiddet uyguladımı size hiç

Eşim gitti onu çok birazcık tanıyorsam geri dönmez yarın hersey çok daha kötü olacak herkess duyduğunda herkes bnm üstüme gelecek kendisi bana söylmşti ben gidince bana bir şey olmaz olan sana olur herkes sana laf eder diye onun dediği gibi de olacak bilyorum ssabır istiyorum Allah’tan