Eşim bizi bırakıp gitti

Bikaç defa itip kakaladı defalarca dayak istiyorsun fln imalarda bulundu ama öyle dövmedi

Anladım hakkınızda hayırlısı

1 Beğeni

Ayrılmayı düşünüyorsanız ikinci evliliği yapmayın ben yaptım pişmanım

Okurken sana ve bebeğine üzüldüm ama eşin ve ailesine sinir olarak okudum. Eşin ne seni ne de bebeğini hak ediyor. Ailene anlat. Baban bu kadar şeye de kayıtsız kalamaz diye düşünüyorum. Parmaklarımı büktü diyorsun bu şiddet dayak istiyorsun gibi imalar da bulundu diyorsun bu da psikolojik şiddet. Sana ve bebeğine ne saygısı ne de sevgisi kalmış. Evlilikte tahammül edemeyeceğim seylerden biri de şiddet. O evlilikten daha hayır gelmez. Senin ve bebeğin için en iyisi boşanmak diğer türlü çocuk sağlıklı bir ortamda büyümeyecek yazık günah. Bu benim düşüncelerim sana doğru gelir gelmez bilemem. Ama böyle bir adam için üzülmeye bile değmez. Annesinden babasından kardeşlerinden kopamayan erkek evlenmesin ya bu nedir kadına çocuğa yazıktır niye onlarin hakkına giriyorsun psikolojisini alt üst ediyorsun ne hakkın var buna.

2 Beğeni

Aman aman aman bu kocadan sonra tövbe evlenmek isteyenlere bile enğel olmak istiyorum ama her koca bnm ki gibi olcak diye bir şey de yok bundan kurtulayım kızım bana yeter

Ben bittim ben perişan oldum 23 yaşımda iki senede yaşlandım evlilik zor diyorlardı hep ama yemin ederim bu kadar zor olacğını düşünmemiştim şimd tek olsaydım neyse ama bana acıması yok çocuğuna da mı olmaz ya herkesin içinde oturuyoruz gelir selam verir herkess annesinin dibinde oturur benle kızına bakmaz yanına bile. Oturmadı bzm yaa ben aramız bozulmasın diye bu kadar çabalarken onun bana dıışardaki köpekten farksz davranması çok zoruma gidiyor tahammül edemiyorum kaldıramıyorum kimseye doğru düzgün anlatamıyorum yaşadıklarımı herkes çok mutluyum sanıyo ama değilim yemin ederim değilim intihar etmek istedim gözlerimi kapattım evladını düşün sen olmazsan ona hiç kimse bakamaz babası bile bu şklde davranıyorken ona benm yokluğumda. Kim bilir neler çeker diye vazgeçtim onu da yapamadım söyledğn zaman da sanki ben seni dövmüşmüyüm küfür etmşmiyim içkim kumarım mı var diyor beni yok sayması insan yerine koymaması ne istesem yok demesi ana kuzusu olması daha nele neler bunlar psikolojik şiddet ama o bunu anlamıyor gitti sonunda da bnm gidemeuecğimi bildiği için kendisi gitti ztn yalnzdım şimdi çocuğumla bi başıma napacam nereye gidecem bilmiyorum

Eşinde bundan yüz bulmus belli cmm. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim şu mübarek günlerde akıl fikir verir eşinede yuvasına sahip çıkar

1 Beğeni

Amin Allâh razı olsun dua edin lütfen

Sen eşinden daha güçlüsün çünkü annesin bir kızın var asıl kaybeden sen değil o olur. İntihar falan yazmissin kim için ne için hak etmeyen bir adam için mi kızın ne olacak aksine kızın için var olmalisin güçlü olmalısın güçsüz tarafını eşine asla gösterme çünkü daha da tepene çıkar. Güçlü dimdik dur her zaman. Gitmek mi istiyorsun git boşanmak mi istiyorsun boşan kızım bana yeter diye düşüneceksin. Dört çocuğu ile bir başına kalan kadınlar var nasıl üstesinden geliyorlar saniyosun. Sakın kendini üzme salma kendini bu hayata bir kere geliyor insan kimsenin seni yıpratmasina izin verme. Giden gider paşa gönlü bilir gitsinde burnu sürtsun sen çocuğunla hayatını yaşamaya bak her aninizin tadını çıkarmaya bak önemli olan o. Psikolojini toparla ve çocuğuna güzel bir enerji ile sarıl. Keyfini çıkarın bu hayatın anne kız kim naparsa yapsın sen sağlam dur ki çocuğuna da iyi bakabil. Şunu unutma sen kazanan tarafsin kaybeden değil sen güçlü tarafsin çünkü kızın seninle. Gerisini boşver gitsin

3 Beğeni

Bu çok iyi geldi ve cidden teşekkür ederim kızıma üzülüyorum sadece garibim sanki hissediyomuş gibi ben yerde oturmuş kızımls oynuyordum akşam babası da telfn bşnda kanepede uzanmştı yeminle uzun süre babasına öyle bir dalmış bakıyordu kafamı oraya çeviriyordum yine de gözünü babasına dikmişiiti babası ona bile bakmaadı sanki onun değlmş gibi o kadar üzüldüm ki sonra dönüp bana baktı uzun süre sessz sessiz sonra o kadar güzel güldü ki bana aldım kokladım sarıldım başını omzuma koydu konuşamıuo ama çok şey anlatıyo gibiydi ya da ben öyle hissettim bilmiyorum herşey olacağına varır elbet ne diyim ki hayırlısı Allah’tan kızzının fotosunu atıncaa bile niye atıyorsun bana fotosunu diye laf eden istemeyen adamdan ne hayır gelir ki

Kızının en çok sana ihtiyacı var. Senin mutluluğundan beslenecek emin ol sen ne verirsen onu alır o yüzden ona sadece mutluluk ver bırak eşinide Allah’a havake et yüce rabbim görmüyor mu bilmiyor mu elbet bilir yapacağını. Hiç üzme kendini ve asla kendini suçlama bu yaşananlar emin ol senle ilgili değil eşinin kendi içinde yaşadığı problemlerle ilgili bence. Sana biseyler dedi diye öyle olmazsın sen kendini bildikten sonra konuşsun dursun kendi kendine. Hiic takma sallama umursamadikca daha da mutlu olacaksın. Kizinkw her anının tadini çıkarmaya bak bu sorunlar yüzüne kızına vereceklerinden çalma. Sadece kızına odaklan keyfinize bakın gerisini boşver :smiling_face:

1 Beğeni

Öyle yapacağım bende inşallah teşekkür ederim desteğnz için sizi tanımıyorum ama tanıdığım biri ile dertleşsem bu kadar içim rahat etmezdi heralde Allah razı olsun sizden

Kızına da üzülme onun bir annesi var. Bazı insanların olmasından olmaması daha hayırlı emin ol

Ksnlkle ben babasız büyüyecek diye endişe ediyordum ama bu belki gerçekten de olmamasu daha hayrlı

Ben teşekkür ederim bnm için her zaman kadın önemli çocuklar önemli hiç bir erkek bir kadini uzmemeli bunu asla kabul edemiyorum. O yüzden boşver üzme kendini annesin sen bebeğine odaklan her anının tadini çıkar keyifli vakit geçirin kafana başka bişey takma bak nasıl huzurlu olacaksın o zaman.

1 Beğeni

İnşallah :white_heart::white_heart:

Bırak o endişeyi eşin yaşasın sen niye yaşıyorsun ben çocuğumu babasız bırakmam diye düşünsun düşünmüyorsa kendisi bilir. O insan içine çıkamaz karısını kızını birakip gitmiş sahip çıkamamış dicek herkes onun erkek olarak yüzü kızarsın. Zamana bırak bakalım gelince ciddi ciddi konuş ne istiyor derdi ne açık açık söylemesini işte yuvasına sahip mi çıkacak yoksa yuvasini yıkacak mi konus. Gerisini kendi bilir. Zaman herseyin ilacı emin ol

Zoruna gider tabi gitmez mi kimin olsa zoruna gider ama bunun gibi adamlara değmez. Maalesef insan mutlu olmasa da dışarıya karşı mutlu gözükmek zorunda kalıyor. İntihar olayına gelince aman sakın ha öyle bir durumda o çocuğa kimse sahip çıkmaz ramazan gününde böyle seyler düşünm günaha girme. Allah’m şu mübarek ayda bir yol gösterir inşallah

Haklısıısnz bunu onun düşünmesi gerek
Ama konu biz olunca düşünceszliği tutar her zaman

Aynen bnde Allah korkusundan kzıma kimse bakamaz olduk endişsi ile yapamadım ztn bundan sonra ne olacak bilmiyorum dua edin lütfen mübarek Ramazan ayında herşey iyiyie gitsin artık ağlamaktan yoruldum