Eşim bizi bırakıp gitti

Boşver cnm boşver onu kendi haline bırak kaybeden o olur senin bir kızın var sen yalnız değilsin kızın için güçlü ol ona yansıtma düşünme sadece kızına odaklan her aninizin keyfini çıkarmaya bakın takmadığıni umursamadigni görsün eşin kızınla ne kadar mutlusun görsün. Görsün ki sizin dünyanıza dahil olamadığı için o uzulsun

Dualarım seninle. Ağlama, bir damla gözyaşına bile değmez. Çocuğun için güçlü olacaksın. Ağlayacağın zaman git bebeğine sarıl öp kokla

1 Beğeni

Böyle kendini harap ettiğin sürece kızına da bişey veremezsin senden ancak mutsuzluk alır bunu kızına yapma. Gülün oynayın değmeyen bir adam için üzme kendini bırak o üzülsün. Dualarımız seninle. Rabbim görüyor tez zamanda ıslah etsin eşini

1 Beğeni

Bebeginiz icin cok uzgunum, ayni evin icinde yuzune bakmayan bi babasi olacağına hic olmasin daha iyi, en azindan babam uzakta o yuzden benimle ilgilenemiyor diye dusunur. Bence bi an once bosanip kurtulun bu insandan(!). Esinizin is ve maddi durumuna bagli olarak alacaginiz tazminat ve nafakalar ile kendinize yeni bir hayat kurma yolunda bi adim atabilirsiniz. Aileniz de illaki bosanma durumunda size sahip cikacaktir. Bir sure onlarla yasar bebeginiz biraz buyuyunce kendiniz de calismaya baslayabilirsiniz daha yasiniz cok genc eminim is hayatinda kabul goreceksinizdir. Ama unutmayin bu adam icin harcadığınız her gun sizin icin bir kayip ve bosanmaniz her gecen gun daha da zorlasacaktir.

3 Beğeni

Sarılmak istedim sana canım çok yandı okurken dualarım seninle Rabbim sana öyle bir öyle bir imkan sunsun ki itten köpekten beter edesin onu cidden hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim…

1 Beğeni

Bndee bu Sabbah onu düşünüyordum kaybeden o diye kızım bnmle gerisinin koyun hiç önemi yok yarın daa beklicem eğer gelmezse babamı arayıp gelip beni almasını isticem ama o da bana çok laf edecek tutamadın çeneni der çekiniyorum ondan da

Allah razı olsun eksik olmayın

Öyle yapıyorum bnde ağlamayacam artık kızımının yüzünee bakınca gülümseyişi kokusu bana yetiyo onu farkettm o yüzden bıraktım onu kendi haline ne yapıyorsa kendine yapıyor bzm kaybedecek bir şeyimiz yok ama onun çok şeyi oldu kaybettiği

Bnde boşanmak istiyorum defalarca söyledim bu kadar mutsuz olacağımıza aynı evin içinde farklı hayatlar yaşayacağımıza ayrılalım diyorum ona da yanaşmadı ki zulmediyor resmen ama bir gün daha beklicem sadece gelirse gelir gelmezse de aavukatım var ztn onu ararım ne olacaksa olsun

Cok uzuldum durumuna bu mubarek gunde kizina ve sana rabbim yardim etsin bisi soylicem ama ewin heryerine iyice bi baksana acaba biseymi yaptilar muska filan ozelliklede kapina we esigine bakarmisin domuz yagi surulmusmu genelde domuz yagi surerler kapiya gecinemesinler diye parlaklk warmi esikde kapida ewini ewin kapisini sirkeli suyla sil bakara suresi ac ewinde
Ailede cok onemli kaynanan ve babasi kizmasi lazim ewladina herzaman derim aile nasilsa ewlat oyle yetisir

1 Beğeni

Büyü müyü hiç aklıma gelmemişti ama sirkeli su ve bakara suresini yapacam inşallah nazar varsa da çiksin gtisn inşallah

Annesi babası yıllarca ona kötü örnek olmaktan başka bi işe yaramamış babası ölüm döşeğinde bile bizim aramızı açmaya çalşmıştı beni eşime karşı doldurup Allah rahmet etsin annesi kocanı dinle hep der bana o gece bizi yalnız gönderince eşim annesi dibizimde oturuyordu onları yalnız gönderme sende git bile diyemedi böyle bir kadından ne bekleyeblrm ben

Okurken bende çok üzüldüm ve aynı zamanda da çok sinirlendim. Ailesinin kıymetini bilememek kocan için ilerde çok büyük bir üzüntü kaynagı olacak. İnşaallah bu yanlıştan bir an evvel döner. Yazdıklarınızı okurken telefonu masaya bırakmıştım eşimde okumuş. Bence kocasına büyü yapmışlar dedi. Yoksa bazı şeyler hiç mantıklı değilmiş. Bir erkek gözüyle böyle deyince açıkcası bende öyle düşünmeye basladım. Ama yerinizde olsam onu hiç bir şeye dahil etmezdim şahsen bu tarz bir şey yaşasam çocugumla kendime aynı evin içinde ayrı bir dünya kurarım ve eşimi ben dışlardım. Mutlu anlarımıza da dahil etmezdim ki kendi özensin bişeylere yavaştan. Ve hiç bir şekilde ona ihtiyacın varmış gibi davranma tam tersi ben yaparım ben ederim de onu hafiffe al.Tabi bunları kavga diliyle değilde gayet yumuşak ve sakin bir tarzda yaparsan, peşinizden koşan kocan olacak bir yerden sonra

1 Beğeni

Büyü kısmı benim de aklıma gelmedi degil de kendi evladına da yaparlar mı ya

Kocanız bile böyle düşünyorsa bi erkek olarak evet gerçekten bi yorum daha büyü dedi hiç aklıma gelmemşti aslnda o kadar da okuyorum üflüyorum nazar duaları ayetel kürsi ama bilemedim bide evet haklsnz bnm kendi dünaymı kurup orda kızımla mutlu olmam gerek sadece ama bunu iki gün yapabiliyorum üçüncü gün beni düşünmüyorsun bari kızına iyi bi baba ol diye söylenmeye başlıyorum o da her kelimemden rahatsz oluyor bunları yaşatıyo ve dediği şey bi kere de olsun söylenme lafını etme kusur görme sessz kal ya yapamıyorum hakszlığa tahammülüm yok kendisi ben herseyş yaparım ailesi her istediğini yapsr söyler ama sen yut diyor banaa ama brn yapamıyorum

Valla günahlarına giremem kaynanam muska yapar millet gelir yanına skntısı derdi kederi olana vs ama hep iyi şeyler için gerçek ayetleri yazar kötü niyetle yapacğını düşünmüyorum ya namazında Kuran’ın da biri Allah’tan korkar yapmaz o diye düşünüyorum

Allah’tan korkan insan geline de yapmaz böyle şeyler ama bilemedim günahına girmek doğru olmaz yapıyorsa da Allahindan bulsun

Okdar cok warki malesef yapiyolar

Korkunç gerçekten

Aileni aradın mi öncelikle böyle diyeyim seninkinle birebir olmasa bizde aynı seyleri yaşıyorum artık görmezden geliyorum herşeyi ben adım attıkça o aynı şeyleri yapıyor geliyor işten gelir telefon televizyon sana tek tavsiyem su onun yaptıklarını aynısını ona yap çünkü o sen üstüne düştükçe daha fazlasını yapar sende görmezden gel çocuğunla ilgilen gec sana en iyi gelen bebeğin çünkü evde kedi besler gibi ekmeğini suyunu ver böylesini hakediyorlar