Eşim bizi bırakıp gitti

İnan 2ci eşim bana cenneti yaşatıyor her insan bir degil şu zamanda da iyisi zor ya kader nerde ne kadar bunun gibi adam lar varsa Allah akıl fikir versin inşallah

Benim de aklima geldi benim ablamın kaynanası da biraz böyle baya sıkıntı çekti aplam her şeyi yaptı eni sonu hocaya gittik ve büyü yapılmış hoca bozdu sonra aplamin evine gittik ve eşyaların üstünde ne kadar ya varsa onları atık iyi oldular ama sonra bir gün daha tartıştılar yine gitik tazelemiş büyü tekrar bozdular ve evlerini taşıdılar şuan 32 sendedir iyi ler.

Oha ya şok oldum allh bunları ıslah etsin hiç mi sllh kirkukari yok tövbe yarabbim

Naptın geldi mi eşin konusup halledebildiniz mi umarım aklın başına gelmiştir yuvasının kıymetini bilir

Aynn ben aramadım engellemişim de beni aramasn diye ne onu ne ailesini. Bitlis memleketm

Yok aldatma vs olmadğndan eminim ama nerde kaldığunı sormadım

1 Beğeni

Ayyy dün az bir kısmını kuzenime anlattım eve iyice bak dedi büyü yapılmış olabilir Allah korusun dedi iyice korktum

@Sevda.1 Dün geldi ama ben hiç yüz vermedim kızımı alıp ayru odada yattım sabah geldi özür diledi pişman olduğunu bi daha yapmayscağını söyledi o gece kalsaydım sana daha kötü şeyler yapmaktan korktuğum için gittim ama gitmek yerine kötü davranmak yerine daha iyi olması için çabalayablrdm sana haksızlık ettim çok düşündüm fln dedi hem sana hem kızıma çok haksızlık ettim ama kaybetmekten korktum dedi babamı çok seviyordum onu kaybettim ona çok düşkün olduğum için kaynettğmde hâlâ cenaze arabaları görünce bile kötü oluyomuş size de çok bağlanrsam çok seversem kaybedemem kaybedersem çok kötü olurum biliyorum dedi dedim ki hayatta iken baban için elinden ne geldiyse yaptın fazlasını da belki dimi dedim evet dedi peki onu kaybettğnde neden içim hiç rahat değl keşke onun için daha çok elimden geleni fazlasını yapabilseydim diyorsun olur da bizi de bir gün kaybedersen arakamzdan ztn çok bağlı değildm çok sevmiyordum diyip acı çekmekten kendini alıkoyablecekösn yâ da keşke onları bu kadar üzmeseydim hep mutlu etmeye çslşsaydım diceksn dedim keşkelerim hep olacak haklsn dedi bu açıdan düşünmemiştim dedi öyle öyle konuştuk tam düzelmedi ama bnm içimdeki kırgınlıklar ne yaparsa yapsın geçmicekmiş gibi

En azından duzelmek için bir adım atmış cnm bundan sonra zamana bırak. Eğer seninde eşine inancın varsa bir daha yapmaz diyebiliyosan sans ver. madem öyle travmalari var sende atlatmasi için ona yardımcı ol. Erkeklerde aynı çocuklar gibi ilgi istiyor sanırım aranıza duvar örmüşsunuz yıkin o duvarları iki yabancı olmaktan ziyade eş olun bir birinizle iletişim kurun galiba iletişim eksikliği de var. İnşallah zamanla hepsini aşarsiniz Muş mutlu olursunuz.

2 Beğeni

Zamana bırak canım ama davranışlarınla tavırlarınla kırıldığını anlasın çok yüz verme farkına varsın

1 Beğeni

Aynn öyle yapıyorum ztn teşekkür ederim

Kesinlkle bizm en büyük sorunumuz iletişim ztn konuşablsek anlaşacaz da o konuşmuyor da dinlemiyor da hal böyle olunca bnde kendimi çok kötü hissediyorum değersiz görüyorum sinirleniyorum fln derken böyle oluyor inşallah düzelie iki gün sonra aynısını yapmaz diyemiyorum maalesef de umut Allah’a sadece size de desteğnz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun beni dinlediğins için en azından

barisilsada İnsanin icinden bazi seyler gitmiyo bi piskologdan yardim almak istermisin filan deseydin

1 Beğeni

Ne attığı adımı görmezden gel ne de kendini tamamen teslim et. O mesafeyi o kırgınlığı iliklerine kadar hissetsin. Gerçekten olay travma ve kaybetme korkusu ise zaten panikledigini çabaladigini hissedersin. Hakkında hayırlısı olsun canım benim değersiz değilsin o değer için başkasına ihtiyacın yok sen kendine yetersin. Kendini sevene, saygı duyana, kendine yaslanana kim ne yapabilir. Benliğini daha fazla ezmesine lütfen müsade etme :hibiscus:

4 Beğeni

Benim 2 ci eşimde diğerine bakarak iyi bazen çok ağır konuşuyor çok zoruma gidiyor ya başıma kakıyor elin adamı boşa dövmüyormuş diyor bende susuyorum bişey diyemiyorum uzatmıyorum yani

1 Beğeni

Al birini vur ötekine. Başa kakmak için mi evlenmiş evlendiyse de geçmişi niye açıyor sana hatırlatıyor. Bu erkekler olgunlaşamiyor mu büyüyemiyorlar mi karakterleri mi oturmuyor anlamıyorum. Ne gereği var eski eşi dile getiriyor. Ben bunu söylerken karım üzülür mü acaba demiyor mu. Bazen Kendi kocamda dahil olmak üzere bu erkek milletini elime verseler parcalasim geliyor

1 Beğeni

Aynn öyle ama yok psikoloğa fln hayatta gitmez

Teşekkür ederim desteğinniz ilgnz için :smiling_face_with_hearts::hibiscus:

Bizim burda bi kadın gitmişti eşini çocuklarını evini bıraktı gitti hatta müge anlıya çıktılar gaziantebe gitmiş aramızda tartışma oldu seninde o kadından farkın yok dedi bana

Hiç kafana takma üzülme cnm desin derler de ama öyle dedi diye öyle olmuyorsun