Eşim bizi bırakıp gitti

Bırakın olmasın iyi bir eş iyi bir baba, başka ne vasfı olacak? Anasına yamanmış bir çocuk olarak kalsın. Siz kendinize onsuz bir düzen kurun, iyice dışlayın bakalım neler yapacak. Böyle bir şekilde ne kadar hayatına devam edecek ki

Severek mi evlendiniz bilmiyorum ama size hiç değer vermediği anlaşılıyor anlatiminizdan. Çok zor Allah sabır versin. Size alışmak istemiyorum ne demek ya.Eşiniz ilişkinin basından beri eminim böyleydi ama siz hep tölere ettiniz dimi. Aileniz sizin her koşulda arkanızda durabiliyorsa hiç düşünmeden çekin gidin derim ,kendinize değer verin.

Gorucu usulumu severekmi ewlendiniz nisanli kaldiginiz surede nasil biriydi

Yok aramadım onlar da beni suçlar bzm burda doğu tarafı her zaman erkeğe hakveriilir kadın hep suçludur bzm ailelerin gözünde o yüzden korkuyorum onlars da bir şey söylemeye

Görücü usulü evlendk nişanlı iken de çok skntı yaşattı bana evimin hiçbir eşyasını bnm istediğim gibi almadı bi mevlid okundu sadcee.ne doğru düzgün bi nişanım ne istedğm gibi bir kına gecesi ne bir düğün ne gelinlik hiçbir şey yapılmadı nişanı atmak istemştm çok kötü kavga etmiştik annem izin vermedi bizi rezil edeceksin diye evlendm daha beter oldum gebeliğim zehir gibi geçti hep yalnz bırakldm çocuğum dünyaya geldi bzm için daha kötü oldu iyice uzaklaştı bizden

Bi saat önce beni aradı açmadım oğluna arayıpta ulaşanazsa beni aramasın diye kaynanamın engellemştm tam tahmin ettiğim gibi oldu kaynanam beni aramış engel de olduğu için ben tabi ki göremedm engeli kaldrp arama geçmişine baktğmda gördüm kayınvalidem beni aramış ben açmayınca oğlunu aramış o da kalkıp beni aradı annesş aradıktan iki dk sonra onu da açmadım benii aramasının nedeni merk ettiği için değil annesi sormuş diye aramış şaka gibi ne için aradığını da biliyorum misafr var gel yemek yap diyecek başka bir şey için aramaz ayrıca sinir oldum

Yok görücüü usulü evlendk kaç defa istemeye geldiler beni bu ailesi yznden hep bana sknto çıkaracak diye kabul etmiyordum en sonunda vardr bi hayır diye kabul ettm pişman oldum

Aynen öyle o kaybeder. Sen bebeğine hem baba hem anne olursun güçlü kadınsın seni kimse yıkamaz, üzemez :cherry_blossom:

1 Beğeni

Senin kocanın rahatlığı bundna ne yapsam gidemez diye düşündüğü için böyle yapıyo dediğim gibi onun gibi sende görmezden gel kaç yıllık evlisin çocuğunla ilgilen o evde yokmuş gibi davran

Allah yardımcınız olsun cidden çok üzüldüm. Size yokmuş gibi davranan değer vermeyen. Hele bebekten sonra siz yokmuş gibi bekar hayatına devam eden erkekleri boğmak istiyorum. Ama siz kıymetlisiniz en çokta bebeğiniz kıymetli. Boşverin yokmuş gibi davranın birgün pişman olacak ama siz bıraktığı yerde olmayacaksınız. Allah’a havale edin akışına bırakın. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah :folded_hands:t2::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Amin inşallah Allah razı olsun

Yaklşk iki senelik evlym ztn ben ona çok yüz verdğm için bunlar geliyor başima

En başta dediğim gibi bebeğinle ilgilen evin içinde o yokmuş gibi davran çünkü öyle olursa bir umut yaptığını farkeder

1 Beğeni

Yani bize kolay aslında şöyle yap böyle yap demesi. İçinde neler yaşıyorsun az çok tahmin ediyorum. İçinden çıkamıyorsun ayrılsam şöylemi olur böylemi olur diye atıp tutuyorsun. Kendini sakın üzme herşey olacağına varıyor eskiden ağladığım üzüldüğüm şeyler için o kadar pişmanımki şuanki aklım olsa hiçbirşeye sıkmazdım canımı kaderde ne varsa onu yaşıyoruz üzülmek ağlamak hiç bişeyi değiştirmiyor. Asla geri adım atma seni suçlu gibi hissettirmeye çalışacak tuzağına düşme. Ve onunla kavga dahi etme o yokmuş gibi davran. Emin ol erkekler susan kadından çok daha fazla korkuyorlar. Çünkü bişeyleri çözmeye çalışan kadın kavga eder bağırır bitirmiş kadınsa susar. Ve onlarda bunu biliyor. Bundan 10 sene önceye dönebilseydim aynen bunları yapardım bana bu konuda akıl veren olmadı çok sonra kendim anladım. Benim dediklerimi yap sonunda kocan ya düzelecek yada boşanacak ama her iki şekildede senin için hayırlısı olacak…

2 Beğeni

Biran önce ailene anlaat baban ne derse desin ben istemiyorum de mutsuzum de üste çık ve ailenin yanına git kimsenin yorum yapmasina izin verme ben neler yaşıyorum bilmiyorsunuz de eşini de arama o taraflada konuşma sana boşan diyemem ama her seyi sildiğini bilsin sen ve bebeğinden başka hiç kimse kıymetli değil bunu unutma doğuluyum demişsin nerelisin

1 Beğeni

Keske korunsaydin coxuk yapmasaydin madem boyleydi senin ailendede war arkanda dursalar rezil edecksn nedemek ewladin o senin allah korusun kotu bisey gelse ne olck

Memleket neresi

Yani günahını alamam ama aklıma gelen bi seçenek var. Eşin bilerek kavga çıkarıp başka birine rahat gitmek için çıkmış olablirmi. Birdw nerde kalıyor biliyormusun

1 Beğeni

Bi insann boyle yapiyosa ewet dedigin gbi hayatinda biri olan insan ewiyle ilgilenmez

1 Beğeni

Ne yaptin canim