Eşim ve kardeşim ile ilgili

Tabi tanıdığımız ustalar olduğu için dedim ki ustalık sınavına da girer sonra gönlü olmayan çocuk zanaat edilmesi en iyisi

Eş olarak nasıl davranması gerektiğini bilmiyodur belki ama kardeşinde kendinden bişey görmüştür belki insanlık olarak bazı erkekler eşlerini evin bir eşyası gibi görüp kırp döküp kötü davranmayı normal görüyor iki kardeş nasıl sürekli kavga etsede kopamaz bazıları için eş de o konumda oluyor maalesef.. özünde iyi olup eşiyle ilişkisi alışkanlığa dönmüş olabilir doğru veya normal demiyorum maalesef gördüğüm bazı zamanlar yaşadığım bi durumu izah etmeye çalıştım

Ama sizde bence bu durumda kardeşinizi tamamen eşinize teslim etmeyin evet eşlerimiz güvenip yaşıyoruz çocuklarımızın babaları ama neler duyuyoruz artık .. Her yönden sürekli gözünüz üstünde olsun bence yani hergün konuşun neler yaptığını sohbet ederek öğrenin zamanımız kötü bi zaman Allah iyilerle karşılaştırsın

1 Beğeni

Eşimle aynı yerde eşimin bildiği tandığı insanlarla calışacak sabah beraber çıkıp akşam beraber dönecekler öyle

Yok ben istemiyor değilim de rahatıma dşkünüm maalesef ztn yeni evimde kardeşim için alan açtım da ama sadece acaba bişey olurmu diye düşünüyorum dediğin gibi olursa da o zaman care araroz

Ne güzel yazmşsnz Allah razı olsun bnm de en çok istedğm taraf bu annemin babamın üstünden yük almak kendi kendime her vesveseye kapıldığımda annemle babam geliyor aklıma çünkü bişey olduğunda onların üzüldüklerine ben daha çok üzülüyorum iki abim var ikisi de yıllarca okudu etti ama okudukları bölümün mesleğini yapamıyorlar iş yok maalesef o market senin bu market bnm ordan oraya giiryorlar evlenmek istiyorlar ama durumları yok o kadar üzülüyorum ki kardeşim gelecek diye her bencilce düşünceye giridğmde sonrasında vicdan azabı çekiyorum iki abim için yapacak bir şey ı’m yok ama belki kardeşim daha küçükken onun için bişeyler yapablrz diye düşünüyorum eşimin bildiği iş çevre onunla gelip gidecek eşim çok istedi ısrar etti annemler de çok sevindiler o yüzden en iyisi bencilce düşünmeyi bırakmak haklsnz

2 Beğeni

Oyle canim benim rabbim gercekten sen kasikla ver o sana kepceyle verir guzel dusunmussun.annemin yuku cok agir guya kardesinin kizini aldi bir tane de uzaktan akraba oturum aldilar turist gibi gezdi gelinler annem ehliyetlerine kadar aldirdi magdur olmasin elkizi yabanci memleket abilerim var agizlarina bakiyordu.oturumu alir almaz biraktilar kocayi iki ayile oturup pilan kurmus daha neler annemi cok uzen oldu kizlara evi de biraktilar annemin yaninda yasiyolar daha neler anlatsam filim olur.

Amin inşallah yok ben ztn üstünde duracam her şklde eşime ne kadar güvensem de bu konuda yine de kardeşimin her zaman arkasında olurum eşim olgun biri kardeşime iyiyi kötüyü disiplini öğreteceğine inanıyorum inşallah

1 Beğeni

Kısacık anlatmnzda bile neler yaşandığını tahmin edebiliyorum kim bilir anneniz ne kahırlar çekmiş bi de yeğeni olacak gelin elbet Allah sorar hesabını Allah size de sabır versin baksanıza gerçekten kız çocukları apayrı dedikleri doğru iyi olan çook erkek evlatlar da var ama genel olarak baktğnzda kız çocuklari daha vefakâr merhametli oluyor maşallah 20 yaşında çocuğnz var ama annenizin kardeşinizin zor zamanında siz el atmşsnz kızı olarak Allah muhakkak mükafatını verecektr size de ama şunu da söylim olur ya tekrar bencilce vesvelere kapılırsam sizin söyledklernzi hatırlayacam hep çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Aynen ranacigjm dertlesmek yada baska konularda gorusmek istersen ozelden de yazabilirsin.

1 Beğeni

Yazarım inşallah teşekkür ederim

1 Beğeni

Anladım sizi ama bunu o çocuğun yanında da yapabilir ki yapacaktır da

Tamam canim

Genclerimiz gelecegimiz ne kadar guzel yetistirirsek o kadar guzel

güzel fikir canım , kardeş gelmesi ile düzen bozulmaz diye dusunuyorum ben,kardeş aileye mudahile etmeyen kişi ve bi zarari dokunmaz.

Sadece eşinin boyle teklif sunması biraz bana dusundurucu geldi.

Biyandanda mesuliyyet taşıyacaksınız ikinizde eşin ve sen.

Bu yüzden biraz zor ola bilir diye dusunuyorum.

Şimdi bnim ailem bursa ya geldiler bikaç aylığına alimlerin yanına bende onları ziyarete geldim haftasonu dönecem Ramazan’a az kaldı diye annem kardeşimin bayramdan sonra gelmesini istiyor henüz çocuk diyo gider gitmez ramazan olması onun için zor olacak ikinci sender kılıyo diyor zorlanacağı için şimdi götürmeyin diyor babam ve abim ise zorluklara alılsın diye şimdi götürün diyor ama annem çok üzülüyo vicdan yapıyo şimdi napim ben bayramnı ikinci günü gelmeyi düşünüyoruz tekrar Allah nasip ederse ben şimdi napim bi yandan babam abim şimdi gtsn diyor diğer abim ve annem ise bayramdan sonraya , diyor ben en çok anneme üzülüyorum diyorum bayramdan sonra götürürüz o zaman babamlar kabul etmiyo eşim de iki tarafa hak veriyo ama o da şimdi gelsin diyor napacaz ya @Eymenk , @Eğitimcianne1 , @felcin , @Sinem , @Hüveydaa , @AybikeKrp, @Cesurummm

1 Beğeni

Bencede bayramdan sonra gitsin. Hatırladığım kadarıyla sizin eve eşinin yanında çalışmaya gelecekti. Zaten bayrama birşey kalmadı. Ramazanı atlatsın çocuk anne yüreği aklı kalmasın hem çocukta onunda içi rahat olur

3 Beğeni

Bncede bayramdan sonra gitsin o günde gelir annen dayanamiyor anlaşılan ,:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bence Annenin dediği olsun :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Anne sözü dinle :slight_smile: Bayram sonrası senin içinde iyi olur , hem oruç hem bebek hem ev sorumlugu biz annelere çok yüklenecek . Bayram sonrası olur ise bir nebzede olsa sorumluluk azalır kardesin olmadığı için

2 Beğeni