Kardeşinize sordunuz mu reşit olmasada o da bir birey ya ne zaman gelmek ister onun düşünceleri istekleri neler ?? Abi babanız bişey diyor diğer abi anneniz bişey diyor ve siz buraya soruyorsunuz ne yapayım diye o kardeşiniz ne düşünüyor ne zaman gelmek istiyor yada gelmek istiyor mu
Nur resmen icimden gecenleri dile dokmussun.once kendisine sorun sonra annen ve sen karar ver.
Kardeşim çok istekli ztn o şimdi bzmle gelmek istiyo elbette ona defalarca sorduk gelmek istiyo o ztn ona sormadan ztn götüremeyiz ki
Yani orası öyle anmde öyle söylüyor misafirb oluyo ekstra bebekle bide zorlanmanı istemiyorum diyor
Bu konu için sizi tekrar rahatss ediyorum kusura bakmayın başka Başlık acmak istemedim bana yardımcı olursanz çok sevinrm
Arkadaşlar bi haftadır kardeşim yanıma gelmş ama beni aşırı derecede yoruyor her konuda evet daha küçük 14 yaşında 15 girecek ama çok yoruyor bişeyi bin kere söylemeden yapmıyor sanayide caloşıyorkar geliyo eve boynu simsiyah her akşam banyo yapması gerektiğini bilmesine rağmen yüz kere söylemeden kendi gidip yapmıyor her gece dolu abur cubur alıp yatağında yiyor afedersiniz odanın içine ediyo kocama şükrediyorum günahına girmşm tmm çoxukutr şöyle böyle diyorm alışır ama kalbini kırmaktan korkuyorum bazen sesim yükseliyor ama pişman da oluyorum ona akşamları kuran dersi de veriyorum okuyana kadar okutana kadar illallah ettiriyor gece geç saatlere kadar telefonda oyun oynuyo her sabah eşimle ikimz uyandrmak için çaba sarfediypruz namaza işe bana bir yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyor
Canım bu senin öz kardeşin degil mi ? Kız ona söylemeyeceksinde kime soyleyeceksin. Erkek çocuk , detay beklemek olmaz ama yönlendirmek gerek . Gelir gelmez hoşgeldin ablacım , yemek hazır edene kadar hadi hemen duşa , sonra seni bekliyoruz diyebilirsin. Tatlı dille konuya girersen seni anlamayacka yaşta değil . Sadece çok yoruldugu için oteliyordur belki .
Ergen çocuklarla uğraşmak zor yaşları küçük ama buyumuste küçülmüş gibiler ayrı Bir alıngan tripli isyankar oluyirlar.benim çocuk yaşlarında en zorlandigim ve korktuğum ergen grubudur açıkçası Allah kolaylık versin size
Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm o kadar büyük bir sevap kazanıyorsun ki yaa bazı erkekler böyle benim abimde bekarken her hafta sonları bende idiler oda gece kalkar yatakta yer dökerdi çocuk olması ile alakası yok erkek geni cnm bende kızardım çarparlar seni yapma ya vallahi e2gunde batirirdi ama abim sonuçta kardeş candır elin oğlunun lasagi anasına hizmet ederken iyimiydi diyorum bu benim kanından canımdan aman diyip teselli veriyordum inan o banyo yapmasını hergun soyleyeceksin demezsen yapmicam cunki Allah razı olsun senden Kuran’da ogretiyorsun binevi annelik yapıyorsun bence o kadar sevaba giriyorsunuzki anlatamam
çocuk kendini toparlayıp ayrı eve çıkabileceği zaman zaten ayrılır temelli kalacak değil cnm az sabır vallahi kendi çocuklarimda yüz dmkere diyorum elinizi yıkayın banyoya girij tuvalati temiz tutun nasıl kendi çocuğumuzu eğitim veriyorsak.kardeste öyle senin dediğine alinmazki
Amin Allah razı olsun evet gerçekten zor uğraşmak kendi eşime bile hâlâ banyo yap üstünü değiştir dişini fırçala bile diyorum hâlâ kardeşim de henüz küçük ergen dediğinz gibi annelik yapıyorum bi yerde bazen zorlandğm da kendime diyorum bunları sen çekmesen o kadar sıkıntının çocuğun arasında hasta annem uğraşmak zorunda kalacak o yüzden annemin yükünü hafiflettiğmi hatırlayınca şeytana tükürüyorum inşallah dediğinz gibi sevap kazanıyoruzdur Allahın izniyle teşekkür ederim ![]()
Doğru diyorsun da ne biliyim kırmaktan korkuyorum kendini yabancı hissetmesin istiyorum ama gereken yerde uyarıyı da yapıyorum da işte yapabldğm kadar öğrenecek inşallah ya
Amin Allah razı olsun
Cidden çok zor oluyor ergen biz daha yolun başındayız inşallah kolay atlatrz
22 20 17 yasinda ogullarim 3 de tamamen farkli ucude elinden geldigince yardimci ol.disari ayagi olmasin da kotu arkadasliklar edinmesin varsin gozuyun onunde olsun yuregin agzinda geziyor ozaman allah korusun ozaman dersin yeter ki gozumun onunde olsun iki supurge daha fazla caliyim gercekten.boyle yaslar cok tehlikeli arkadas ayagina uymaya.illaki oda buyudukce serpildikce daha dikkat edicek.