Eşinizle nasıl taniştiniz ve kaç yaşınızda evlendiniz güzel annelerim🎀

Ben başlayim aslında evlenmeyi asla istemeyen düşünmeyen biriydim g9rücülee felan gelir hiç cikmazdim bile bildiğiniz gibi annem hastalanınca anne tarafım evlen felan dediler bende istemedim annem bu durumdayken asla dedim doktorlar annemden için götürün evinde ölsün dediler dümyam başıma yıkıldı eve getirdik ama annem fenalaşti en fazla 2gun durabildik ağrıdan kivraniyodu ateşi sürekli 39du ateş yüzünden ağzından burnundan oluk oluk kan geliyodu dayım bir tarafım da teyzem bir tarafım oturmuş annen ölünce o diyor bizimle kal teyzem diyor bizimle kal anlicaniz ikiside hizmetçi arıyorlardı annemin yanında refakatçi olarak kalıyordum annem geceli gunduzlu ağrıdan uyumuyordu kolundaki katateri koparıp yatağı tüm kan ediyodu sürekli bakan biri olması lazım bende cahillik genç ve uykusuzluğa da dayanamiyordum teyzemle 2gune bir değişiklik yapıyorduk dinlenmek için sonra teyzem gelmedi kavga ettik felan anne tarafım gerçekten berbat anlatmak uzun sürer bu arada eşim faceden yazmış tanışalım ben zaten köyde gördüğüm icin eğer ciddi düşünüyorsan konuşalım yoksa boşuna adımı çıkarma dedim ama bu arada kimseye cevap vermeyen ben eşime cevap verdim kismette varya 2sene konuşalım dedi geri 1sene dedi geri 6aya düştük sonra 15gun içinde kaçtik sadece 15gun tanıdık birbirimizi benimki binevi bunalım evliliği oldu cahildim annemi.o şekilde görmek beni kahrediyodu ve kaçarak evlendim annem dedemgilin eline kalmamdan korkuyordu yuvani kur dedi ama çokta korktu ben kaçtıktan 20gun sonrada annem vefat etti evlendikten bir müddet sonra babanne yani kayinnam oğlum bana 6tane kız gösterdi seç babanne demişte buda beni görünce gözlerime vurulmuş bu kızı istiyom kaçır demiş tabi eşim yok öyle bişey dedi …

6 Beğeni

Öncelikle anneniz için çok üzüldüm Allah mekanını kabrini cennet kılsın :palms_up_together: çok zor bir süreç olmuş sizin için kaçarak evlilikler bıraz zor oluyor dilerim bundan sonra hersey gönlünüzce olur hep mutlu olursunuz :rose: biz bugun bebeğimle nöbetçiyim uyumuyor bende burayı mesken tutum

3 Beğeni

Başınız sağolsun, o yaşlar tam da zaten bunalıp gitmeye karar verme yaşları gerçekten. Zor bir dönem geçirmişsiniz inşallah bundan sonrasında hep güzelliklerle karşılaşırsınız :relieved_face:

Biz eşimle üniversitede tanıştık, güzel sanatlar okudum ben. 1. Sınıftayken aynı sınıftaydık, eşimle ilk karşılaşmamız kantindeydi, o beni görür görmez çok etkilenmiş evleneceği kişinin ben olduğumu düşünmüş direkt :see_no_evil_monkey: ben o dönemler başka biriyle görüşüyordum ama beni çok kısıtlayan, çok kıskanan uzak mesafede olan biriydi. Zaten çok geçmeden de ayrılmak istediğimi söyledim devam edemedim. Ve evlilik düşüncesini filan de kenara attım daha çok erken okulu bitireyim diye düşündüm. Okulda eşim tabi bana farkettirmedi hiç, ama dönem sonuna doğru bana herkes ondan bahsetmeye başladı, şöyle iyi biri böyle düzgün biri diye. Ben de çok edepli çok düzgün efendi biri diye düşünürdüm hep zaten. Meğer o dönem onun benden hoşlandığını bildikleri için ve bizi çok yakıştırdıkları için bana hep ondan bahsediyorlarmış. Ben de bir süre naz yapar gibi oldum ama aklımın bir köşesinde kaldı hep, sonra da rüyama girdi. Rüyamda benden seccade istiyordu anneannemin evindeydik. Yatsı namazını kılacaktı. O rüyadan sonra ben çok etkilendim, bir şey de yapmadım tabi ama olabilir diye düşünmeye başladım. Bir gün bir arkadaşımız ders molasında hadi gelin binanın terasına bakalım dedi oraya çıktık. Bizi eşimle yalnız bırakıp gittiler, eşim bana orda açıldı. Zar zor birbirimizle konuşup heyecandan titreye titreye derse gittik o günden sonra da mesajlaşmaya başladık her şey o gün başladı. 7 nisan 2014’te :smiling_face_with_three_hearts: uzun bir sevgililik dönemi oldu, çok şükür ailem de onu çok sevdi kimse karşı çıkmadı. Aile yapımız kültürlerimiz çok uzak değildi. 2020’de nişan yaptık, 2021’de de nikah. 2024’te de miniğimiz dünyaya geldi :smiling_face_with_three_hearts: çook şükür bugünümüze :palms_up_together:t2::cherry_blossom: biraz uzun oldu ama buraya yazarken ben de hatırlamış oldum o günleri, güzel oldu. Teşekkür ederim bana hatırlattığınız için :heart_eyes:

9 Beğeni

Bizim evliğimiz çok meşakatli olmuştu eşimin aılesı ıle benım aılem cok ters kutuplar ben eskıden acıktım yanı şuan kı hayatımın yuzde bırı eskı hayatımda yoktu dıyebılırım çalışan bırıyımdım benımde aklımda evlilik gıbı birşey yoktu adla aklıma bıle gelmezdı sonra birgün bir yaşlı bir amca camiye gıdıyordu arasıra gelirdi çalıştığımız yere neyse camiye giderken bende o kadar bunalmılştım kı hayatımdan sureklı dünya için çabalamaktan insanları memnun etmekten hersey dünya için olmasından rahatsızlık duyuyordum herşey vardı ama ben yoktum gıbı o amcaya dedım amca benım içinde dua edermısın oda dedı senın için dua etmem ne istiyorsan ALLAH tan iste araya aracı koyma dıye cok hoşuma gıtı içime bir kuş gırdı sanki neyse gıtım kıtapcıdan bıkac dini kıtap aldım okudum okudukça daha cok kıtap aldım kuranı kerımı turce mealı okudum evet adım müslümandı ama Müslüman ünvanını alabılıcek hıcbırseyı yapmıyordum sonra zamanla kendımı dızgınledım ilk namaz kıldıgımda sadece secdeye kapandım bılmıyordum dünya için herseyı biliyordum ama ahıretım için hiçbişi bilmıyordum zamanla namazı öğrendim dualar falan çalıştığım yer bıtaz karşıydı namaza işten kaytarma oluyor gıbısı gızlı gızlı kılardım herkesten sonra cevremde kimse ilim sahıbı degıldı bende faceboktan bakıyordum dini sayfalar falan sonra eşimin paylaşımları cok hoşuma gıtı hemen ekledım kızmı erkek mı bılmeden sonra hep onu takıp etım paylaşımları herseyı oyle ordan tanıştık işte durumu anlatım oda bana dini seyler anlatı onun yazılarını okurken huzurlu oluyordum zamanla tanışmamız bıraz dahada tamamladı aramızda bir yaklaşım oldu ama ben hep cevreme evlenirsem de eşim cok dindar olsun yada imam yoksa evlenmem dıye sonra eşim bana faceboktan çıkma teklifi etı bende hemen kabul etım :grin: zaten ALLAH tqn oyle birşey istordum ama ben eşimi 4 yıl boyunca sadece telefonla konuşarak sevdık birbirimizi o dıyarbakırda ben eskısehırde hıc 4 yıl içinde canlı gorusmedık 4 yıl içerisinde cok seyin farkına vardım kapanmak ıstıyordum cesaret edemıyordum açılırım dıye eşim destek oldu cesaret verdı dıyelım bırgun bır tesetur magzaya gırdım dedım abla ben kapanmak ıstıyorum ordakı ablalar benım esarbımı başladılar ferecemı gırdım acık gırdım teseturlu cıktım sonra iş yerıne geldım başta sorun etiler teseturume sonra dedım cıkıcam eger sorun oluyorsa dıye neyse yok falan dedıler elhamdülillah o gun kapandım aılem hıc bırı bılmıyor aksam eve geldım annem şok ablamlar falan hepsı annem bıraz kızdı erken daha ne gerek vardı falan dedı o aşk kalbıme gırmıştı kım ne derse umurumda degıldı sonra eşime supriz yaptım teseture gırdım dıye cok sevındı aradan bınkac gun gectı eşim benden ayrılmak ıstedı işte uzak gelemem senı ıstıyemıyız falan dedı cok uzuldum agladım ama elhamdülillah şanslıyım artık sarılacağım namazım öptüm kuranım vardı bunları bana kazanndırmıştı hata iş yerımdekıler ayrıldın o ımamdan hadı acıl dıye zorladılar ama ben ALLAHın emre dıye kapanmıştır o sadece bana cesaret verdı açılmadı ve aradan 4 ay gectı eşim bana tekrar mesaj atı ben yapamıyorum ne olursa olsun bçsenı bıraktıysam dıye verhasıl hersey zamanla rayına gırdı bu sefer aileler karsı cıktı işte aılem orası uzak nolmaz cok sorun yasadık cok yıprandık onu aılesıde ben onlara ayak uydurmam düşüncesiyle ıstemıyorlardı ALLAHyolunuzu bır kılmıştır artı bır sekılde ıkna etık ama bunubyazınca kolay yaşayınca cok zordu hala bıle aklıma geldıkce zorlanırım ben hep dua etım namazında olsun hiçbişiyi olmasın gözüm mal mülk hiçbirinde degıldı 2016 yılında zorda olsa evlendık düğünüme yanı dıyarbakıra ailemden kimse benımle gelmedı babam istemedı babam eşimi bıle İstemeye söz yüzüğünü bıke tek taktım eşim yanımda degılsı kabul etmedı onun eve gelmesıne sadece kaynım ve kaynanam geldı benı eskısehırden dıyarbakıra getırdıler düğünüm mevlitli oldum ıstedıgım sekılde oyle ıstıyorduk 2 3 yıl kaynanamla la berber yasadım o arqda eşim sınavlara gırdı ve elhamdülillah imam oldu bana kuranı ogretı bende hep okudum oyle oyle şimdi kuran dersi verıyorum 15 20 30 öğrencim oluyor gıtıgımız her yerde bırılerıne kuran öğretmek bana dünyadaki en guzel hazı verıyor zamanla aılemlede aram duzeldı anladılar bu hayatı sevmem bana ıyı geldı eşimde iyi biri zamanla kabul etiler bıraz uzun oldu hakınızı helal edın ama bıan hem sevıncımı hem uzunluğu yaşadım gıbınolunca dokuldu yazılar şimdi 3 cennet meyvem var mutluyum istedıgım hayatı yaşıyorum evet sorunlar ilakı var dunya rahatlık yerı degıl ama ahirete rahat edebilmek için insan bazen dünyasındaki zorluklara goz yumalı ablamlar tarafından alay edılırdım bılem çarşaflı olman kıcandan buyuk gosterıyor onun annesı gıbı duyorsun ben asla bunlar için uzulmuyorum aksine mutlu oluyorum cunkı eşim benı boyke sevıyor bende kendımı boyle sevıyorum ve boyle mutlu oluyorum ben bu hayata birseyı cok ıyı anladım ınsanlar için yapılan bırseyın kıymeti yok ama ALLAH için yapılınca o zaman herseyın kıymetini o an anlıyorsun cok dua etım ve şuan duanın kabulünü yaşıyorum elhamdülillah vesselam :rose:

14 Beğeni

O kadar güzel tarif etmişsiniz ki hislerinizi, yazdıklarınızı okumak bana huzur verdi. Evet zor şeyler yaşamışsınız ama asıl mutluluğu huzuru bulmuşsunuz. Bence çarşaf size çok yakışmış ve hiç de eşinizden büyük durmuyorsunuz aksine çok genç göründüğünüzü düşündüm :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Anlamadım tepki alırım derken? Herkesin hayatı kendine kimin ne yaşadığını neler hissettiğini bilemeyiz ve kimseye de laf etmek düşmez. Önemli olan sizin mutluluğunuz Allah ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah​:relieved_face::folded_hands:

3 Beğeni

Başınız sağolsun artık Allah size evlatlarınızla güzel bi ömür nasip etsin

2 Beğeni

Ya ne tepkisi hepimiz anneyiz bi anne 20 günlük evladını nasıl bırakır :((( inşallah mutlusunuzdur artık eşinizle

4 Beğeni

Ben 21 yaşımda tanıştım eşimle o da 23tü 2014 tanıştık. Bu ING bank migroslara stand kurmuştu kredi vermek için anında kredi ben de tecrübe olsun diye girdim. Sonra eşimi göriyodum aralıklarla gelip alışveriş yapıyodu baktığımj görüyodum ben de bakıyodum çünkü :slight_smile: Sonra bi gün yemek aramdı yemekhanede bulmaca çözmeye bayılırım güvenlikten kalemini almıştım.onunerken bitti yemeği kasaların oraya gitti. Ben de yemeğim bitince kalemini vermek için kasaların oraya gittim baktım eşim orada :heart_eyes: neyse yerime döndüm bi baktım geri içeri girdi ben de bi cesaret kredi hakkından bilgi alıp almak istemediğini sordum. o da zaten görüyormuş beni ya ben tanışmak istiyorum dedi numarasını verdi aldım (ki asla böyle şeyler yapmam numara felan bırakan çok oluyodu sinir olup hep çöpe atardım) onunkini aldım :slight_smile: hatta whatsapp felan yok o zaman ben de de sms hakkı yok eve geldim numarasını arattım facebookta sonra oradan buldum yazdım. Ama kader işte o gün görmesem onu o geri gelmicekti bidaha denk gelemicektik çünkü benim mağaza değişti o hafta, o da abisinde kalıyomuş ablasına geçecekmiş. Yani o gün o kasaya gitmesem belki farklı olurdu herşey. Numarasını aldım günün ertesi buluştuk 40 yıldır tanışıyoruz gibi ilk buluşmada elini tuttum öyle saatlerce yürüdük

2014te tanışıp

2018de evlendik

2024te de kızımız oldu

çok kavga ederiz ama çok da severiz birbirimizi ben onu ilk gördüğüm an evleneceğimizi hissetmiştim iyi ki var ay duygulandımmmmmm

9 Beğeni

ALLAH RAZI olsun vala uzun oldu cok ama ne bılım anılar ınsanın aklına gelınce ister istemez uzuyor :rose: sizde çok güzelsiniz Rabbım gönlünüze gore versın herseyı

2 Beğeni

ALLAH seni eşinle bebegınle her daim mutluluk huzurlu kılsın İNŞALLAH neden tepki alasını herkesın hayatı kendini gore farklıdır :rose: her zaman mutlu ol anne babadan alamadığın ilgi sevgıyı hem eşinden hem evladından alırsın İNŞALLAH ve Bu durumunun elbette Rabbım tarafından sana mükafatı vardır sabret :palms_up_together:

2 Beğeni

Kader olunca bocukların ipe dızaynı gıbı hersey yerıne oturturuyor denk gelıyor ALLAH tatafından İNŞALLAH hiç kavga etmezsınız hep mutlu huzurlu olursunuz :rose:

3 Beğeni

Biz aynı lisede okuyorduk ama birbirimizi okulda hiç görmedik ben 9. Sınıfken o 12. Sınıftı. O mezun oldu dershaneye gidiyordu bende yaz kursuna gidiyordum birbirimizi dershanede gördük fakat hep kütüphaneye gidip birbirimize çözemediğimiz soruları gösterirdik o şekilde tanıştık. Sonra o üniversiteye gitti ben okula dershaneye devam ettim. Aradan zaman geçti ben 2014 te Üniversiteye başladım bir arkadaştan numaramı alıp hayırlı olsun demek için aradı sonra yurda hediye falan gönderdi. 2015 te gözümden ameliyat olunca geçmiş olsun demek için aradı hastahaneye çiçek gönderdi. Ben iyileşip okula dönünce yurdun önüne geldi beni aradı yurdun önündeyim gel bir kahve içelim dedi. Bende ders çalışıyordum etüt salonunda eşofmanla indim aşağıya. Birlikte bir kafeye gittik canlı müzik vardı kendisi sahneye çıktı benim için ilkay akkaya nın ah sensiz şarkısını söyledi. Orda çıkma teklif etti biraz düşünmek istedim bir buçuk ay sonra olur dedim. 2020 de de evlendik. (Tayin için nikah kıydık. 2021 de düğün oldu.) 2024 te de Asil dünyaya geldi. Bizim hikayemizde böyle. Birbirimizi ergenlik sivilceleriyle sevdik şimdi ise anne baba oluşumuza şahit oluyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

8 Beğeni

Kendisi hala zerdali güzeli ya da bal gözlüm der bazen. Gözlerim ela güneşte bal sarısı gibi görünür bazen :smiling_face:

4 Beğeni

Rabbim annenize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun​:pensive_face: eşiniz ve evlatlarınızla sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun​:palms_up_together:t2: başta zor şeyler yaşamışsınız şimdi güzel yanı boyunuzca evlatlarınız varken sizin hala gencecik olmanız. Kayınvalidenizin burada da rol çalıp kendine pay çıkarmasına pes diyorum :see_no_evil_monkey:

2 Beğeni

Biz eşimle çocukluk aşkıyız desek yeridir. Yani aşkın çocukça tanımı neyse o vardı aramızda. O masumiyet…. Onu ilk gördüğüm günü, üzerindeki kıyafeti bile hatırlıyorum. Ben çok sessiz ve çekingen bir çocuktum. Birgün mahallede kapının önünde düğün vardı. Eşim 13 yaşında ben 12 yaşındayım. Zil çaldı kapıyı açtım eşim su istemeye gelmiş:grinning_face_with_smiling_eyes: ilk o zaman gördüm. öylece baktım kaldım, üzerinde oduncu gömleği ve kot pantolonu vardı. O da gözlerimin içine baktı kaldı. Sonra su istedi ve ona bir bardak su verdim. Bundan sonrasında onu hep mahalledeki okulda gördüm. Aynı etkinliklere katılmaya başladık. Evimize oyun oynamaya, ödev yapmaya gelirdi. Günlerimiz okulda onun beni koruyup kollamasi benim onunla ödev yapıp oyun oynamamla geçiyordu. Hiç birbirimize seni seviyorum demedik ama beraber olmaktan aşırı mutluyduk. Sonra yaşlarımız büyüdü genç kız, genç delikanlı olduk. Ve ben ailemle o mahalleden taşındım. Görmeyeli aradan yıllar geçti… Tam on yıl başka şehirde yaşadım. Sonra kendi şehrimize geri döndüm ve birgün yolda yürürken o da karşımdan geliyormuş farketmedim, bana ismimle seslendi. Kafamı kaldırıp bakınca o ilk gördüğüm günkü simsiyah zeytin gözler yine bana bakıyor. Aynı ışıltı, aynı tebessüm, hiç değişmemiş. Karşımda sanki o su isteyen 13 yaşındaki çocuk vardı. Utancımdan, heyecanımdan tanıyamadım dedim ama ben onu 50 sene sonra da görsem tanırdım. Ben seni iki senedir arıyorum dedi. Bana numarasını verdi ve konuşmak için ısrar etti. O gün ona telefonla döndüm, şaşırdığımı ayak üstü çok konuşamadığımı, kusura bakmamasını söyledim. O da bana sürekli eski günlerde yaptıklarımızı anlattı, hatırlıyor musun şöyleydi böyleydi diye. Kendisini tanımadığımı söylediğim için her şeyi unuttuğumu sandı galiba :see_no_evil_monkey: ama anlattıklarının her bir detayını hatırlıyordum​:smiling_face_with_three_hearts: aynı gün bana evlenme teklifi etti. Aradan çok yıllar geçtiğini, bambaşka insanlar olduğumuzu, birbirimizi yeniden tanımaya ihtiyacımız olduğunu söyledim. Öyle tekrar başladı hikayemiz. Şuan 6 yıllık evliyiz. Geriye dönüp bakınca, hiç de bambaşka insanlar olmamışız, çocukken birbirimizi nasıl tanımışsak şimdi kaldığımız yerden aynı devam ediyor. Sanki hiç ayrılmamışız. Birbirimizden ayrı birbirimizden habersiz tekrar karşılaşacağımız günü beklemişiz. Eşimin en sevdiğim sözü bana hep der ki “sen benim iç sesimsin”. Beni o kadar yakın bulması, kendinde iç ses kadar tanıdık bulması beni en mutlu eden şey.

13 Beğeni

Bu yazıyı okurken arkadanndeli mavi şarkısı çalıyor. Çok romantik buldum :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: çok tatlı bir aşk hikayesi. Film gibi olmuş . Allah ayırmasın beraber yaşlanın torunlardan torun görün inşallah, hepiniz aynı şekilde . Herkesin hikayesi çok güzel Allah hiçbirinizi ayırmasın sevdiğinizden. @Sinem canım başın sağolsun. Çok üzüldüm yaşadığın acılar için. Allah seni çok mutlu etsin.

@Portakal canım benim daha yeni dünyaya gözlerini açmışken yaşadıkların için çok üzüldüm ama yine seni kendi evladı gibi büyüten bir annen olmuş hayatında . Ve şimdi sende annesin. Bebeğine çok güzel de bir annesin. Titriyosun ona , göremediğin anneliğin en güzwlini en iyisini bebeğine vermeye çalışıyosun. İnşallah hep mutlu olursun ailenle. Ve burda kimsenin seni yargılaması haddine değil. Bu senin hayatın . Erken yaşta anne olmuşsın ne güzel. Bak ben 32yaşımda anne oldum ve keşke 20li yaşlarımda olsaydım diyorum. Bence iyi yapmışsın boşver :grinning_face_with_smiling_eyes: sen 30unda çıtırken 10 yaşında oğlunu okula bıraktığında vaaaaay ablan mı bu fıstık diyecekler :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

@Öd2121 hikayen karşısında çok etkilendim. Dünyada sığınılacak en güzel şeye sığınmışsın , Allah’a , namaza. Sırtın yere gelmez. Allah da sana en güzel hediyesini vermiş eşini, çocuklarını. Ve sen bi an boşlasan bile seni asla boşluğa düşürmeyecek sana namazı doğru yolu gösterecek bir eşin var. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Beraber yaşlanın .

4 Beğeni

Şarkıyı bilmiyorum, dinliycem @Kuti :heart_eyes: https://youtu.be/U2dtE4KgNPg?si=KkpruPpNEeT53HxI

Bu bizim şarkımız, klibi de bize çok benziyor :melting_face:

2 Beğeni

Gerçekten klip sizi anlatıyor tam cuk oturmuş gerçekten sizin şarkınız :grinning_face_with_smiling_eyes::palms_up_together::palms_up_together: çok güzel bir aşk

3 Beğeni

Bizimkisi sizinkilerin yanında çok çok çok basit kalacak ama olsun anlatayım :grinning_face_with_smiling_eyes: ben 2 yıllık üniversite okumuştum Denizli’de. Sonra memlekete döndüm iş aramaya başladım. Sosyal medya kullanmam normalde. Sıkıldım twitter açayım haber takip edeyim dedim. Sonra eşimi gördüm profilinde üstünde galatasaray forması vardı. Pamukkale üniversitesinde okuyor yazıyordu. Tanıştığımız sene kazanmış hazırlık okuyordu. Eşimin de takipçi sayısı 20binlerde. Beni farketmesi imkansız. Ben eşimin galatasaraylı tüm paylaşımlarını beğendim. Gözüme kestiriverdim nedense :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bana mesaj attı direk. Hiç beklemiyordum. Twitterı açalı da 1 hafta olmuştu​:grinning_face_with_smiling_eyes: tanıştık numaralaştık. Twitterı geri kapadım. Resmen eşimle tanışmak için açmışım. Konuşmaya başladık. 9 aralık 2014te sevgili olduk. Dedim mesafe ilişkisi olmaaaaaaz sürmeeeeeez. (Ayrılcam sandınız dimi asla) DGS sınavına sen git gir. Kocayı kaçırmcam diye hırs et 3 ay ders çalış 4 yıllığı kazan :grinning_face_with_smiling_eyes: dgs ile benim bölüm 10 kişi alıyordu sadece o okul. 10 kişi içine girdim ve kazandım :grinning_face_with_smiling_eyes: denizliye geri gittim . Eşimle beraber okuduk. Aynı fakülteden mezun olduk aynı sene. Beraber kep attık. Okul bitikten sonra aileler tanıştı. 2020 haziranda nişan yaptık. 2022 mayısta evlendik. 2025te meleğim doğdu. Bizim hikayemizde böyle :smiling_face_with_three_hearts:

8 Beğeni