Bende anlatcam çok gaza geldim, kayıp yaşayan arkadaşlar hepinizin başı sağolsun bundan sonra inşallah güzel bir ömrünüz olur.
Eşim beni sosyal medyadan eklemişti, sahte bir hesap, sahte isim-foto vs..Aylarca hiç konuşmadı sadece beğeni yapıyordu, neyse iletişime geçtik ve aslında kendisinin fotodaki kişi olmadığını, yaşadığı şehre kadar farklı olduğunu söyledi.Cok korkarım normalde bu tarz işlerden vs derken eşim tanışmak için yaşadığım şehre geldi, durumu o zaman çok iyiydi marketleri vardı biz tanıştıktan 6 ay sonra iflas etti arabası dahil herşeyi kaybetti(hep derim sana uğursuz geldim diye hala güleriz)Sonra süreç icerisnde aynı şehre taşındı, 3 yıl peşimden kostu kendini sevdirmeye çalıştı ve basardi, 5 yıl sevgili kaldık ve evlendik bazen tarihleri karıştırıyorum daha uzunda olabilir Evlenmemiz mucizelere bağlıydı biraz herşeyi kaybetmiş ve sıfırdan başlıyorduk, Allah nasip edecek ya herşey hayallerimden bile güzel oldu.Simdi çok mutluyum, dünyaya 100 defa daha gelsem, 101 defa kocamla evlenirdim o derece.. Rabbim pişman etmesin, yokluğunu göstermesin.
Hiç benzemiyoruz kuti foto çok puslu, anlaşılmıyor teşekkür ederim, amin aynen kimse bu süreçte destek olmadı ikimiz yaptik..İkimizinde sosyal medyadan tanışması peki ahahwhw
Ahhahhha herkesi ya birbirine benzetme caban var ya da hiç kimseyi birbirine benzetememe bugün benim annelikten izin günüm, kocam annesinin yanına götürecek eceyi bende bir sağa bir sola giderek bomboş ama bir o kadar dolu dolu bir gün geçireceğim
Bence güzel bir hikayeniz var Ben de üniversite yıllarını eşimle geçirmeyi çok isterdim tekrar bir araya gelmemizden sonra gizli kaçamak buluşmalarımızın tadı damağımda çok hevesleniyorum beraber okuyanlara
Benim de tulayin dediği gibi 1000 kez de gelsem ille de kocam ille de kocam
Bizimkide aynı bölüm farklı yıllarda okuduk, o derslere çoğunlukla girmez hiç karşılaşmamistik bile . 2015 üni den mezun oldum, çok yakın arkadaşım askere gidecekti vedalaşmak için iş cikisimda bulusmustuk, sonrasında beni eve birakacakken kocam kişisi ile görüşeceğini beş dk dur hemen eve bırakırım seni dedi, bende yok ne işim var dememe kalmadan ısrarla kafede buldum kendimi tanışma o tanışmaa. 2016 Ocak da sevgili olduk, 2019 da evlilik, 2025 de Cihangirim kucağımda. Çok seviyorum bizi sukrediyorum Allah a naptimda karşıma çıkardı seni kocamda kocaaaam diye