ALLAH senınde guzel gonlune gore versın eşinle bebegınle her daim mutlu huzurlu ol kocan sana hep ıyı olsun
MAŞALLAH BAREKALLAH ALLAH hepımızın yuvasını huzurlu kılsın cocuklatımıza saglık sıhat versın amin
Hepinizin hikâyesi de çok güzel
Mutluluğunuz daim olsun ![]()
Ben de anlatayım.
Beni kimler kimler istedi de evlenmedim dermişim ahah
isteyen çoktu da her birinin ayrı sıkıntısı vardı geç evlendim ama iyi ki de geç olmuş ve onunla olmuş
Benim sosyal medyada yazılarımı, şiirlerimi paylaştığım bir sayfa var. (Bilenler varmış burada şaşırtıcı
) Eskiden baya popülerdi. Artık içime içime yazmaya başladığım için aktif değilim.
2013’ten beri eşim de takipçimmiş. 2017’de bana yazdığı şiirleri atmaya başladı sayfama. Kim olduğumu asla kimse bilmiyor tabi sadece kadın olduğum belli. ( İlk başta benim hesabımı bulmuş istek attı ama engelledim tabi hayırdır diye
) Şiirlerim seninkine çok benziyor deyip deyip sayfama gönderiyor nasıl sence diyerek. Orada başladı muhabbet. Ben de onu hiç görmedim aylarca böyle yazıştık. Mesafeli, nazik ama esprili tarzda. O çoktan göz koymuş bana belliydi de bana da onun muhabbeti hoşuma gitmişti. Kibarlığı, dürüstlüğü falan.
Tanımaya çalıştım bir süre. Önce fotoğraflarımızı gönderdik. Numaralarımızı da çok sonra verdik birbirimize. Numaradan sonra da çıktı geldi kuzenimle beraber buluşmaya gittim. Sonra iki kez daha geldi iki ayda bir. Annemlere kuzenim tanıştırdı dedim
ne diyeyim bana şiir mi yazdı diyeyim
Ben de hiç güvenmezdim internetten tanışıp evlenilir mi hiç derdim ama oluyormuş
O zamanlar da kimseye demedik. Aileler hâlâ bilmiyor tam olarak
Annem ilk gördüğünde “Hep bir oğlum olsa da imam olsa diye dua ederdim bu o inşallah” dedi
Ben de hep Yusuf ismini beğenirdim yıllarca oğlum olursa adını Yusuf koyacağım derdim. Hz.Yusuf peygamberin hayatından hep etkilenirim. Babam da bunun üzerine “Buyur Yusuf’un geldi” dedi
Ben adamı isteme için zorlanirsin evin son kızıyım ben zor verirler diye korkuturken annemle babam çoktan tamam demişlerdi yani
Sonra ailecek geldiler söz 2018, nişan 2019, evlilik 2021 , bebiş 2024
27 yaşımda evlendim. 30 yaşımda anne oldum. ![]()
Ayyy okurken o kadar ferahladimki inan çok güzel bir evlilik yapmişsin rabbim her daim mutlu etsin sana her konuda katılıyorum bende bir ilhamla namaza başladım insanlardan hiçbir fayda gelmeyiecegini anladım çünkü hep darbe yiyorum namaza başladim her gün dualar ettim kayinnam la evimin ayrılması asla mümkün olmayacak birseydi Rabbime o kadar yalvardimki 1sene içinde dualarim kabul oldu namaza başlarken dedim Kuran’da öğrenicem burda kuran kursu açılmadı hoca gelmemis napayım napayım çocuklar yaz tatili kuran kursuna gidiyorlar cami hocasina dedim bende gitsem hoca kabul edermiki gittim çocuklarla yüzüne bile bakmadan hocam büyük bir öğrenci kabul eder misiniz dedim kimmiş dedi benim deidm şok oldu durdu normalde yasak ama en fazla bir hafta ders verebilirim dünyalar benim oldu tamam hocam dedim 1haftada öğrendim gerisinide internetten pekiştirdim bunları yaparken vaktini alıyordu tabi kayinnam kuduruyodu ama kalkıp hizmet etmiyorda kuranı mahane ediyor diye hiç umrumda olmadı Rabbime şükürler olsun ki içime o ferahi verdi sizide okuyunca kendimi hissettim bi an![]()
Ayy hiç saçma olurmu seninkide binevi benim hikayeme dönmüş cnm annemde ölmeden benim yuvamı kurmaministedi kimsenin eline kalmamami sen çok cekmişsin annesizkik gerçekten çok zor ama sen çok iyi bir annesin buna emin ol bebeğin çok şansli senin gibi bir annesi olduğu için rabbim bütün mutluluklari versin cnm![]()
![]()
Ayyyyyy senin hikayende çok değişik olmuş Rabbim her daim mutlu etsin canım ![]()
![]()
Yaaa çok duygulandırdı ve çok romantik vayyy bide 1bucuj ay düşünmüş ağırdan almişiz ohh iyi olmuş biz kadınlar kiymetliyiz demi ya benim 15gun içinde evlenmem
iyiki kötü bir insana denk gelmemiş diyorum ya döven dayak atan içki içen birine denk gelseymism diyorum nasıl cesaret etmişim diyorum bazen çok şükür Rabbime tam kafa dengim değil dusuncelerimiz çok farklı beni hiç tutmuyor ailesini tutuyor ama yinede seviyorum inşallah oda akillanir ya rabbim kalbine hidayet versin ne diyim ![]()
Yaaa o kadar güzelsin demekki canım benimkide avcı ava gider bana bıldırcinim yada tavşanim derdi artık gitmediği için demiyo![]()
Ya gaza geldim bende anlatacam. Hepinizin hikâyesi hep mutlu, birazınızınki buruk ve acı. Ama geride kalır ve bir daha acı yaşamazsınız inşaAllah![]()
Ben lise 3 e giderken staj yapıyordum. İşte hastanede kan almada çalışırken eşimin babaannesi geldi masama oturdu. İşte nerelisin muhabbetleri fln. Tabi ben sevmem bu tarz konuşmaları ama dedim falanca köy. “Aa sana içim kaynadı bende o köydenim” ne dedi. Hı dedim uzatmadım işlemi bitirdim geçmiş olsun dedim gitti. Gün içerisinde veya ertesi gün tekrar geldi. “Aaa bizim kız burdaymış"dedi masama oturdu yine.Sonra eşimin adını söyledi tanıyor musunu dedi yok tanımıyorum dedim. Selamı var dedi. Selam gönderen muhabbet etmek isteyenler olurdu hiç birini merak etmezdim bunu merak ettim. Meşhur Facebook vardı tabi. Buldum bunu yazdım. Direk” kimsin selam göndermişsin "dedim. İşte bir konuşma oldu. Geri ben hesabı kapattım. Sonra geri açtım azıcık konuştuk geri kapattım. Köy yeri duyulur diye de korkuyorum . Sonra açtım konuştuk işte. Sene 2013 bu arada. Hem korkuyorum hem konuşuyorum ama. Ne oldu ise abim duymuş anneme dedi, kızdılar. Çünkü lisem bitmedi bizim köyde de kaçma çok olurdu. Annemgile bıraktım dedim azıcık ayrıldığımız oldu ama yapamadım gizliden yine konuştum ben
Lise bitti işe girdim ben.Bir gün görevlendirmedeyim görümcem de kaçmıştı ve kaçtığı kişi baba tarafımdan akraba olur. Annemgil o düğüne gittiler lüzumsuzun teki tut babama sizin de dünür olur de. Lüzumsuz kim eşimin dayısı
babam sinirlenmiş ama düğün yeri birşey diyememiş annem aradı beni söyledi. Allah ım elim ayağım titriyor ama ne olursa olsun söylücem dedim. Zaman bitmek bilmedi eve gittim . Bekliyorum babam kızacak belki vuracak fln. Yanıma geldi ve dediki falancayı tanıyor musun? Konuşuyor musun? Ben gemileri yakmışım evet dedim. Tamam dedi ve gitti. İki gün konuşmadı sonra işte babaannesi ile annesi oturmaya geldi. Sonra isteme oldu. İsteme, nişan, düğün 3-4 ay içinde oldu. İki tarafta uzatma taraftarı değildi. Bana kalsa bir sene sonra oldun demiştim ama kader evleneceğin gün yazılı erteleyemiyorsun. 2017 de evlendim yaş 21 di.2019 da ilk oğlumu kucağıma aldım.Bu senede küçük oğlumu doğdu şu an 4 aylık ![]()
Çok uzun oldu ama benim anlatmaktan zevk aldığım birşeydir bu hep. Bazen anlatır güleriz![]()
Allah razı olsun cnm benim cümlemizin inşallah aynen evlatlarım iyiki varlar bazen inanamıyorum çok çabuk büyüdüler şükürler olsun …yaaa evet kız ben senin kocanım eğer benle gecinemezsen seni boşandirrim derdi ayy bu konulara onu katipta moralimi bozmayayim yaş demi ![]()
MAŞALLAH ne güzel yapmışsınız daim oldun ALLAH guzel gonlunuze gore versın herseyı ne dıyor Rabımız ayakkabı bacıgının ipini bıle benden isteyin elhamdülillah o herseyın en güzelini verıyor
Yaaa ne kadar güzel gerçekten okudukça mutlu oldum![]()
Saolasin cnm Allah razı olsun![]()
He vala meşur facebok bızede vesıleboldu ama şimdi ikimizde kukanmıyıruz hiçbir sosyal medyayı gerek yok cunkı
sizinkide guzwlmış hepsı guzel Vala MAŞALLAH ALLAH daim kılsın ![]()
Vayyyy kutimize bak yaaa çok aizmlisin belli resmen kaderini kendin yazmişsin
Rabbimde tamamına erdirmiş
Rabbim her daim mutlu huzurlu eylesin cnm
Aminn cnm her daim mutlu olun insalmah seninkiside ayrı bir hikaye olmuş ama güzel yanı peşinden kosmasina sevindim ![]()
![]()
Ayy ayyy çok güzel olmuşsun yaa ![]()
Facebook var ama abim ona bile karşı çıktığı için onuda gizli kullandım. Sonra telefon fln olunca kapattık. Sevgili iken ayrı kaldığımızda Instagram yeni çıkmıştı hesap açmıştım oda açmış sonra tekrar konuşunca ikimizde kapattık daha da açılmadı hesap fln o son oldu. Şimdi daha çok severler annemgil eşimi iyiki tanışmışım![]()
Valla @514habis_r akşam birden açiverdim sabah kalktimki oooooo herkes döktürmus işimi koştura koştura yaptım şuan oturup heyecanla okuyorum![]()
Aman aman öyle olsun kuzum yerim onu![]()
oynasın annesi ile ilgi bekliyor kuzumuz
Ayyy kizz hem güldüm hem mutlu oldum Rabbim kocanla bir ömür boyu mutlu etsin sizi ![]()
![]()
bu arada çok güzelsin çok yakişmişsiniz