Eşinizle nasıl taniştiniz ve kaç yaşınızda evlendiniz güzel annelerim🎀

Evett yaa çok şükür üniversitede tüm arkadaşlarım evde kalacaksın diyordu hepsinin sevgilisi vardı benim yoktu :joy::joy::joy: sonra işte ben evlendim onlar benden baya bir süre sonra evlendi :joy::joy: herkes şok durdum durdum ama turnayı da gözünden vurdum :joy: hamdolsun :palms_up_together:t2:

İyi yapmışsın boşver :grinning_face::grinning_face: ilk konuştuğun kişinin kaderin olacağını nerden bilebilirdin vay be :grinning_face:o değilde bu sosyal medya(face) olmasa hepimiz kocasız kalacakmisiz anlasildi, bir nesil hep faceden tanışmış vay arkadaş :grinning_face::grinning_face:

3 Beğeni

Ayy evet yaa vallaha şok oldum herkesin hikayesini okurken :joy::joy: bende çok nadir var sanıyordum ama dediğin gibi sosyal medya olmasa evde kalacakmışız. Annem biraz internet alışverişine karşıdır yani görüp eliyle bakıp test edip hissetmesi lazım. Bana nasıl güvenip sürekli herşeyi internetten alıyorsun diye kızıyor geçen yine söyledi kardeşim de dedi ki anne o kocayı bile internetten buldu :joy: niye güvenmesin :joy:

1 Beğeni

:grinning_face::grinning_face::grinning_face:çok mantıklı, bende faceden tanıştım diye birine anlatmaya utanirdm burada herkesin sosyal medyadan tanıştığını görünce çok şaşırdım :grinning_face::grinning_face: evleneceğimiz zaman tanisma hikayesi uydurduk bu arada netten tanıştığımi daha çok az insan biliyor :grinning_face::grinning_face:

2 Beğeni

Benim de kendi akrabalarım üniversiteden oda arkadaşımın kuzeni sanıyorlar işte sözde arkadaşım fotoğraf paylaştı benimle eşimde gördü sordu okul bitince gelip tanışmak istediklerini söyledi arkadaşıma arkadaşım da aracı oldu da işte geldiler falan filan :joy::joy: çünkü internetten tanıştım deseydim amannn Allah’ım yıllarca konuş konuş bitiremezlerdi bizde pek kimseye öyle tanıştığımızı söyleyemedik kendi ailem (babam hariç :sweat_smile: )ve eşimin ailesi ve birkaç akrabası biliyor sadece ama artık utanmam uçan kuşa bile anlatırım bizim sayımız baya fazlaymış :joy: sosyal medyadan tanışmadan evlenenler utansın

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim güzel duaların için .:smiling_face_with_three_hearts: Cok güzel başlamıştı herkes çok yakışıyorsunuz derdi imrenerek bakarlardi bize nazara mı geldik anlamadım son 4-5 yıl biz mahvolduk :pleading_face: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

1 Beğeni

Ay kesinlikle bende okurken o dikkatimi çekti sosyal medya olmasaydı ne yapacaktık :joy: gerçi ben 15 yaşında tanıdım eşimi her gün görüyordum :face_with_peeking_eye: ama sadece isim olarak biliyordum o kadar . Sohbet muhabbet face de ilerledi :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Maaşallah hikayeniz de siz de çok güzelsiniz ama niye böyle oldu sıkıntı ne valla üzüldüm :pleading_face: maaşallah o kadar güzel ve enerjik gördüm ki sizi :revolving_hearts::revolving_hearts::bouquet:

2 Beğeni

Engelleyenlerden biri de benim ya​:grin: hem de 1 sene boyunca :grin:

1 Beğeni

Bnm kide o kadar peşimden geldi sen olmazsan olmaz seninle evlenmek için herseyi yaparımlar fasa fiso evlendk evlenmez olaydık bende hayır demekte keşke ısrarcı olsaydım diye düşünüyorum ama ne fayda olan oldu onlardan olan çocuklar mz var katlanmak zorundayız Allah hidayet etsin

2 Beğeni

Ben kadere inanan bi insanım başkası olsaydı ben yine bu hayatı yaşayacaktım biliyorum. Cahillikten işte çok büyük konuştuğum herşeyi yaşadım. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: o senin güzelliğin , güzel bakışından :relieved_face: Evet ben çok enerjik hayat dolu birisiyim henüz o enerjinin tamamını kaybetmiş değilim çok şükür, niye böyle oldu bilmiyorum ama bundan sonrası güzel olur inşallah :palms_up_together:t2: dua edin bizim için :heart: sıkıntımız hem maddi hemde eşim gerçekten beni seviyor bunu biliyorum ama aile olamadık bence beni benimseyemedi diye düşünüyorum o bunu kabul etmiyor ama bana öyle hissettiriyor çoğu zaman. Öyle işte

Yaa :sweat_smile: ama nasib olucak ya her türlü olmuş işte ne garip Rabbim pişmanlık vermesin hiç kimseye @AyseDuru @Rana Allah yardımcınız olsun hanımlar inşallah düzelir bazen inişli çıkışlı olur evlilikler inşallah eski mutluluğuzu yakalarsınız :palms_up_together:t2::purple_heart:

2 Beğeni

Bu arada konu baya eskiymiş ama üste çıkmıştı :joy: fark etmeden anlattım bende

Amiin inşallah teşekkür ederim​:yellow_heart:

1 Beğeni

Durun kızlar ben de anlatayım o zaman bizi şimdi görücü usulü evlendik eşim askerden yeni gelmiş 21 yaşında ve ben de 21 yaşındayım ve hatta ondan 6 ay büyüğüm diyebilirim teyzemgil köye okul temizliğine gitmişler o sırada kayınbabamla eniştem arkadaş oluyor ve oğluna kız aradığını söylüyor ben de o zamanlar nişandan yeni dönmüşüm aklında hiç evlilik Fikri Yok ve teyzemler anneme söylüyor işte sevgiyi verecek misin diye ben de diyorum ki anne diyorum bak diyorum gözü renkli ise evlenirim diyorum yoksa asla evlenmem diyorum annem de o sırada yemin etti vallahi dedi gözü renkli olursa dedi vereceğim dedi oğlanın bize fotoğrafını attılar ki boncuk gibi yemyeşil gözler annem dedi aha seni verdim Sevgi dedi yapma anne dedim vallahi yaptım dedi eşimin resmini gösterdi anne vallahi yakışıklıymış ha dedim daha sonrasında birbirimizin numarasını verdiler bize görüştük dışarıda bir kere bir kere de ailesiyle bize geldiler aileler tanıştı ve ikinci gelmelerinde benim istemeye geldiklerinden zerre haberim yok bana söylemiyorlar bile seni istemeye geldik diye pat diye konuya bir girdiler Allah’ın emri peygamberin kavli ile annem dedi ne oluyor ben dedim ne oluyor eşim dedi seni istemeye geldik ne yazık ki ben tuzlu kahve de içirememiştim 8 senelik evliyiz iki tane çocuğumuz var kısmetse bu 3 olacak Allah’ım herkese kalbince gönlünce versin yuvasını huzurlu mutlu ve bereketler yapsın :smiley:

5 Beğeni

Yaaaa maşallah rabbimutlu etsin senin hikayemde çok degisikmiş i icine doğmuş renkli gözlü olcagiki o sözü söylemişsin​:joy:

1 Beğeni

Kısmetten ötesi olmazmış öyle derler

1 Beğeni

Aaa tek şart gözü renkli olması , kısmetin seni buluyor işte :))) Allah mutlu etsin

Anteplimisiniz

Ay herkesin hikayesi gerçekten çok güzel bende yazmak istedim :smiling_face:

Ben aslında müzisyenim ama eşimle tanıştığım esnada mesleğimi bırakmıştım güzellik salonunda çalışıyordum. Çalıştığım yere eşim kız kardeşini getirdi. Birbirimizi gördüğümüz anda müthiş bir çekim oldu gerçekten daha önce öyle bir şey hissetmedim tarif bile edilemez. Sonra tabi ben müşterimin abisi olduğundan etik olmayacağı için çok muhattap olmadım. Kendisi de zaten direkt dışarı çıktı arada bir kardeşine ne kadar kaldı bahanesiyle içeri girip durdu. Tabi biz kızla muhabbeti kurduk falan baya konuştuk. Ben kızı instadan ekledim eşime bakmaya çalıştım ama güncel hesabını bulamadım. Sonra eşim beni bulmuş durmadan stalkladı bende onu aynı şekilde. Ama 1 ay boyunca hiç yazışmadık bile. O bir ayda beni takip ettirmiş manyak eşim hayatımda biri varmı günlük yaşantım nasıl falan diye :sweat_smile: 1.5 ay sonra akşam işten çıkarken aniden karşıma çıktı sohbet etmeye falan başladık numaralaştık. Ondan 2 hafta sonrada ilk buluşmamız oldu. Sevgili olduk ve konuşmayı devam ettirdik. İlk buluşmadan bir ay sonra da ben arkadaşımla beraber Muğla’ya gittim tatile. Uçak bileti aldı ben gittikten bir kaç gün sonra peşimden geldi. Kendisiyle de 2 gün vakit geçirip yaşadığımız yere döndük. Aslında bizim aşkımız Muğla’da daha da alevlendi diyebilirim. Muğla’daki 3. Buluşmamızdı ve eşim benimle evlenmeye orda karar vermiş. Bir kaç ay geçti tabi biz her gün buluşmaya başladık her akşam iş çıkışı beraberdik bir kaç ayı geçirdikten sonra eşim seninle evlenmek istiyorum çocuğumuz olsun istiyorum ama tabi zamana bırakalım dedi. Sevgili olarak dolu dolu 2 sene geçirdik bulutların üstünde uçuyor gibiydim her gün hediyeler sürprizler aşk sarhoşu olmuştum resmen. Sonrasında beraber yaşamaya karar verdik ben evlenmeden önce en az bir kaç ay beraber Yaşamadan evlenmek istemiyorum dedim. İstanbulda bir evim daha vardı benim biraz orda da yaşadıktan sonra tekrar yaşadığımız yere döndük işten dolayı problem oldu eşim ticaretle uğraşıyor çünkü. Hem sevgiliyken hemde evliyken çok sorunlar da yaşadık kayıplar da. Annem kayınpederim anneannem eşimin amcası hepsini kaybettik bu süreçte. Eşimin eski eşi durmadan bizimle uğraştı sırf kızları var diye kadına bişey yapmadım yenilir yutulur şeyler değildi. Eşimin ailesini doldurmuş eşimin ailesi hiç istemedi beni ne hakaret ne saygısızlık yapmadım beni tanımadılar bile. Evlendiğimiz günde bebeğimiz doğduğunda bile gelmediler. Benimde ailem karşı çıktı başta bu yüzden ama şuan aramız iyi. Eşimin şirketi vardı battı toplamaya çalıştık dünya borca girdik. Eşim sürekli tehtid alıyordu o kadından falan. Yani zor şeyler geçirdik.Tam ben pes edecekken hamile olduğumu öğrendim. Yeniden çok daha fazla bağlandık birbirimize. Tabi sonrasında bebeğimizi kaybettik allahın takdiriymiş en azından biz bir araya gelebildik dedim hala acısını içimde yaşasamda. Sonrasında da direkt evlendik zaten. 1.5 senedir de evliyiz. Şimdide 4 aylık oğluşumuzla çekirdek aile huzurlu bir şekilde yaşıyoruz şükürler olsun.

Allah herkesin evine huzur bereket mutluluk sağlık getirsin inşallah. Bunca yazılan yazı var hikayeler var kader bir şekilde ağını örmüş ve bugünlere gelebilmişiz. Umarım hikayelerimiz ömürlük devam eder :heart:

3 Beğeni