Kaç yıl oldu![]()
Ay çok teşekkür ediyorum Allah hepimizi Mesut etsin![]()
2020 de tanismistik yılın sonunda sevgili olduk 2023 te evlendik .9.5 aylık kızımız var şimdi
Maşallah çok yakışıyorsunuz Tülay
vee İrem dericiye benzemiyormuşsun ![]()
Yaaa canım benim teşekkür ederim, yorumu görünce duygulandım başa döndüm hemen fotoğrafa baktım vaayyy beee, gençlik geçti gitti tutamadık ![]()
Maşallah canım Allah bir yastikta kocatsin ![]()
hepimizi inşallah teşekkür ederim ![]()
Gençsin şimdide ya gören sanacak 50 sinde 50 de kötü bir yaş değil tabiki her yaşın ayrı güzellikleri var ama nedense 30 dan sonra bir durdurmak istiyor insan benimde az kaldı ![]()
30 dan sonra zaman çok hızlı geçiyor diyorlar ya gerçekten o doğruymuş, 35 olacağım kendimi hiç 35 gibi görmüyorum hangi ara oldum onu da bilmiyorum
küçükken bu yaşlar hani hep büyük gelirdi ya, ama şimdi sanki değil gibi ya ![]()
![]()
sağlıklı yas alalım ne diyelim, huzurla, mutlulukla ![]()
Aminn aminn bende 27 ye giricem Haziran da
kafama takıyorum şimdiden oysa ki 20 yaşın başlarında hep 30 yaşımı merak edip biran önce girmek isterdim ![]()
![]()
Hdhdhdhd bende öyleydim, çocukken mahallede işte gelip geçen genç kızlara bakar büyüyünce ben nasıl olacağım, nasıl görüneceğim acaba diye hep merak ederdim
al büyüdüm, gördüm ne oldu çocuk aklı işte ![]()
![]()
![]()
Şimdide mesela 40 larıma gelince acaba 40 gösterecek miyim diye merak ediyorum ya![]()
işte bizimde meraklarımız heveslerimiz bu kadar ![]()
Ay hiç merak etmiyorum hiç tek merak ettigim kızımin büyüklüğü, ben kendimden geceli çok oldu ![]()
![]()
![]()
Kiminiz güzel kiminiz zorlu yollarla sevdiklerinizle hayatlarınızı birleştirmişsiniz Rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk sağlık nasib etsin birlikteliklerinizi daim eylesin çiçek anneler ![]()
![]()
Bende anlatayım çok heveslendim
2021 senesinde sosyal medyada tanıştık bir videoya yazdığım yoruma mesaj atarak cevap vermişti bende karşılık verdim bir iki gün konuşma bitmedi uzadıkça uzadı sohbet ilerledi bende baktım iyi bir insan konuşmamaya terslemeye bir bahane de bulamayınca kalbi kırılmasın diye engelledim
hesabını kapattı der yazmaz diye düşündüm amaa emin olmak için yeğeninin hesabından kullanıcı adımı yazınca hesabım çıkmış yeni hesap açıp yeniden mesaj attı çok utanmıştım niye engelledin seni rahatsız edecek birşey mi dedim dedi bende verecek bir cevap bulamadım çünkü rahatsız etmemişti ama konuşmaya da gerek yoktu sohbet tuhaf bir şekilde uzatmıştı cevap veremedim saçmaladım birşeyler
birkaç gün konuşma devam etti sonra dedim ki nedeni yok çok düzgün efendi bir insansın ama konuşmak istemiyorum ben niye dedi yani niye konuşalım konuşmamız için neden yok dedim tamam dedi 2 gün sonra tekrar yazdı ama öyle bir yazıyor ki öyle konular açılıyor ki gerçekten sohbetler su gibi ilerliyordu hala düşününce mesela nasıl off seninle mi uğraşacam deyip ağzıma geleni sayıp tekrar engellememişim diye düşünüyorum tabi bu süreçler boyunca fotoğraflarımızı dahi görmemişiz yani karşımda kim var nasıl biri hiç bilmiyorum bu şekilde 2 ay konuştuk benim kullandığım hesap fake hesap onun da profilinde manzara resmi vardı 2 ayın sonunda dedi sen tam evlenmeyi düşündüğüm yapıda bir insansın bende dedim kardeş orda dur ben evlenmeyi düşünmüyorum daha okul kariyer vs vs zor tamam dedi o zaman evlenmeyelim beni öyle oyalaya oyalaya 6 ay geçti bende artık alıştım tabi bağlandım
sonra bu dedi ki abim evlilik için baskı yapıyor eğer bana tamam dersen konuştuğum biri var onu bekliyorum dicem dedi bende yok deme yani ben sana söz veremem düşünmüyorum evlilik dedim oda tamam haftaya Van da bir akrabanın düğünü var abim biri için beni götürcek görmeye gidicem dedi tamam dedim gitti vs bir bahane bulmuş abisine öyle boş gelmişler 7. Ayda dedi geleyim de bi yüz yüze birbirimizi görelim tamam dedim geldi kardeşimle beraber gittik işte otogardan karşıladık ama sanki yıllardır tanışıyor gibi oldu garipti ilk buluşmamız sonra işte 2022 temmuz ayında üniversiteden mezun oldum Kasım’da nişanlandık 2023 temmuzda evlendik 2025 temmuzda oğlum doğdu.
Canım eşim anlatınca tekrardan yaşadım herşeyi iyiki çıkmış karşıma Rabbimin bana bu dünya da verdiği en güzel hediye huzurum mutluluğum iyiki karşılaştık iyiki evlendik ya![]()
![]()
![]()
Emine bu nasıl tanışma hikayesi![]()
![]()
anladığım kadarıyla sen biraz serseri serbest stil seviyorsun![]()
efendi, kendi halinde, profilinde manzara olan adamlar ilgini kolay çekmiyor ![]()
![]()
Allah seni ya adam iyi diye adamı engellemiş ![]()
![]()
![]()
Öncelikle annenin mekanı cennet olsun canım.
Ben evlendiğimde 21 yaşındaydım. Senin hesap hiç evlenmeyi istemiyordum . Görücü geliyordu kabul etmiyordum hiç birini. Biz eşimle birbirine yakın iki ayrı mahallede oturuyoruz belediye otobüsü iki güzergahıda geziyor iki küçük mahallenin otobüsü işte. Ben lise ye giderken , eşimde ise gidiyordu benden 4 yaş büyük eşim hergun aynı saatte görürdük birbirimizi hiç konuşup tanışmışlıgımız yoktu ama ben onu kardeşinden dolayı tanıyordum neyse yıllar geçti aradan bana Facebooktan mesaj atmış tanışalım diye bende kabul etmedim 2-3 kere denedi şansını tersledim her seferinde . Neyse aradan aylar geçti yine otobüste gördük birbirimizi kız kardeşimde seninki bindi dedi bende kimmiş dedim döndüm baktım eşim nerden benimki oluyor salak kapat çeneni dedim güldük geçtik ama ben eve gidene kadar gözleriyle yedi beni içim içimi yedi acaba bı şans versem mi ki diye çünkü gözüme bı güzel göründü o gün
neyse ben eve gittim yazdım bişey sormuştun hala aynı fikir de misin diye oda evet dedi . Böyle başladı 3 ay sonra nişanlandık 10 ay nişanlı kaldık evlendik Ağustos da 10 yıl bitecek . Şimdi yazarken hatırladım duygulandım ama keşke o gün hiç görmeseydim onu . Hiç yazmasaydim . ![]()
Kız yok
ben karşıydım erkeklerde konuşmaya daha önce hiç konuştuğum olmadı
Cevap verdiğim ilk erkek eşimdi ama evlilikte düşünmeyince hani dedim niye konuşalım boş yere zaman kaybı tamamen eğitim ve kariyer odaklı gidiyordum işte çıktı karşıma okulu bitirdim evlendim ya
öyle de çok dalga geçerdim ki okulu bitirip direk evlenenlerle sonra başıma geldi
Zaten hep istemiyorum diyenler ilk evlenir tamm tamam birsey demedik ![]()
![]()
![]()
ne güzel ya ilk konuştuğunla evlenmişsin mis gibi, mutlusunda daha ne Allah’ın sevgili kulu dün ![]()
Tülay bide ben İmam Hatip lisesi mezunuydum lisede zaten erkeklerle konuşmak yasaktı işte konuşmaya konuşmaya
konuşmak garip gelmişti dedim ne gerek var şimdi nerden çıktı bu ama efendi de biri hani bir bahane bulupta tersleyemedim mesela bazen görüldü atıyordum birkaç saat ya da birgün sonra tekrar yazıyordu ne yapıyorsun nasılsın diye falan bende engelledim ne yapim ![]()
![]()
Ayşe bir hevesle yazdığını okuyordum ta ki son cümleni görüp uzulene kadar
of deme öyle Allah hidayet versin ne diyelim inşallah kıymetini anlar