Etkinlik önerileri 🎈

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizle/çocuklarınızla yaptığınız etkinlikleri paylaşıp birbirimize fikir vermeye ne dersiniz?
Yaşını ve ayını belirterek paylaşalım :smiling_face_with_three_hearts:
Mesela biz bugün legolarla üst geçit yaptık altından araba geçiriyoruz. Asil bir hafta sonra iki yaşına girecek. Ben buraya tak falan diyorum kendisi takıyor.
Legolarımız üç kuzen büyüttü emektar :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Tüm bebeklerin mutfak eşyalarıyla oynadığı bir dönem var :grinning_face_with_smiling_eyes: Oyununuz çok güzel hem zeka hem parmak kaslarinı hemde el göz koordinasyonunu güçlendirir :heart_eyes:

bizde bunu bayılarak oynuyoruz bütün hayvanları ezberledi ben salonda otururken mööyü getir diyorum mesela o mutfaktan bana getiriyor hav hav hangisi diyorum gidip onu getiriyor falan isimlerinide biliyor hepsinin​:slightly_smiling_face:18 aylik olduk

1 Beğeni

Bugünde boyama yapıyoruz :grinning_face_with_smiling_eyes::roll_eyes:

3 Beğeni

etkinlik yerine geçer mi bilmem oyuncakları tokatlamak dışında alkış yapıyoruz :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: 7 ay 26 günlük

6 Beğeni

Aynı tulumdan bizde de var , senin ki oğlumun saçlı halı :smiley: yerimm kutiii, bizde oyun minderi yaptık içine koyuyorum çok keyif alıyor

1 Beğeni

Senin oğluşu da görmek istiyorum​:heart_eyes: aynı şehirde olsaydık keşke arkadaş ederdik ikisini

1 Beğeni

Oy yesin onu teyzesiiiiii ilahisini severim onun​:heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Çok ilahi dinledim hamileliğimde onları duyunca hoşuna gidiyor :smiley:

2 Beğeni

Bende öyle özellikle abdulkadir geylani diye ilahi var aşırı bağımlısısıyız​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Yaa çok şeker maşallah :heart_eyes::nazar_amulet:

1 Beğeni

Bende hamileyken dinlediğim müziği ilk doğduğu zaman açtım duygulandı ağladı. Hamileyken ne yaşarsak onların da hissettiğini yaşadığını öğrendiğini o zaman anladım

1 Beğeni

Çok güzel bir oyun hem zeka gelişimine faydası da var :heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz teyzesi :heart_eyes::purple_heart:

1 Beğeni

Bugünde ahşap bloklarla geometrik şekilleri yapıyoruz :smiling_face:

2 Beğeni

Öğrenme kulesine çıkıp kahve yapmaya bayılıyor :star_struck:

Fakirin yapı blokları :grinning_face_with_smiling_eyes:

Öğrendiğimiz renkleri pekiştiriyoruz. (Kırmızı, mavi, yeşil, sarı, turuncu, lacivert, pembe ve mor öğrendiği renkler) İnce motor becerilerini güçlendiriyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah tebrikler size , mesleğiniz nedir acaba

Teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts: Eski bankacı yeni ev hanımı :grinning_face_with_smiling_eyes: Kpss çalışıyorum kpss öğrencisiyim halihazırda da :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni