Etkinlik önerileri 🎈

Selamlar ,14 buçuk aylık oğlumla eşleştirme yapmaya çalışıyoruz gün içerisinde bu şekilde renk şekil eşleştirme vs yavaş yavaş alışıyor yapmaya çalışıyor :relieved_face: onun dışında en sevdiği etkinlik kap kacak dökme çekmece boşaltma :sweat_smile: izin veriyorum bazen döküyor dolapları o bahaneyle ben de dolabı silip düzenleyerek yerleştiriyorum az işim varmış gibi iş çıkıyor bana :sweat_smile:

2 Beğeni

Oyununuz çok güzel :heart_eyes:
Bir yeri toplayım temizleyim derken yenisi çıkıyor. Ama bazen bende yemek yapabilmek için öyle yapıyorum mecburen

1 Beğeni

KPSS çalışıyormuşsunuz Allah kolaylık versin ben de iki sene kadar önce çok motive oldum baya bi kitap vs aldım videolar izlemeye başladım ama çok sıkılarak bıraktım artık vazgeçtim o sevdadan :slight_smile: bebekle çalışabiliyor musunuz merak ettim eğer evetse helal olsun :sweat_smile:

Uyurken çalışıyorum gündüz iki saat gece iki saat çalışıyorum. Eşim askeri personel onun da nöbet çıkışı istirahatli günlerinde biraz daha fazla çalışabiliyorum. Evde oynuyor dışarı falan çıkarıyor. İki saat de o zaman ekleniyor. Herkes kendi şartlarında yarışabilir. Baba evinde ekmek elden su gölden çalışanlarla bir olmaz ama elimden geleni yapıyorum. Bir de eşim evdeyken yemeği fazla yapıp diğer güne yemek derdini ortadan kaldırıyoruz. Aslında eşimin desteği çok fazla yemek de yapar temizlik de yapar sağolsun. Manevi desteği zaten sınırsız. Bazen annem kaynanam gelirse onlar da destek olur. Simdilik konuların %40 ını falan bitirdim. Az çok temelim de var. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Bugünde ev yapımı oyun hamuru ile etkinlik yapıyoruz. Sarı olan zerdeçalla renklendirdim. Diğerini karalahanayla renklendirmek istedim o da pek renk vermedi maalesef. Ama kesinlikle renk versin isterseniz ıspanak, pancar, havuç deneyebilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Allah kolaylık versin, çocukla her şey çok zor inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız

1 Beğeni

Amin inşallah :folded_hands:t2: Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Bebekler arabayla gezmeyi seviyorlar sakinleşiyorlar hatta uykuları da geliyor. Bizde seviyoruz arabayla gezmeyi :heart_eyes:

1 Beğeni

Uşşş minnoşum benim :heart_eyes:iyi gezmeler :grinning_face_with_smiling_eyes::hand_with_fingers_splayed:

1 Beğeni

Teşekkürler teyzesi, seninkini de alsak şöyle bir tur attirsam keşke :)))

1 Beğeni

Aynen öyle , şarkı söylüyorum aaaa aaaaa diye eşlik ediyor , sonra da uyuyor :slight_smile:

1 Beğeni

Aminn inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız :folded_hands:

1 Beğeni

Ay bizimki araba hastası iyi olur :grinning_face_with_smiling_eyes: ama ışıklarda bile durmayacaksın bas gaza aşkımcı :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Olurrr cezaları öderse Kutay bey , neden olmasinn efenimm​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Dimi çok haklısın :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kutay kırmızı ışıklara gelene kadar uyur zaten ya :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Öperim o sarı kafayı ben , oğluşum da sarı kafa. O da şimdi uyuyor . Sürekli fotolarına bakiyorum uyurken bile özlüyorum :face_holding_back_tears::palms_up_together::rose:

1 Beğeni

İyi trk manyak ben değilmişim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bende çok özlüyorum ya​:woman_bowing:t2::woman_bowing:t2:

1 Beğeni

Bugünde eşleştirme yapıyoruz. Ben hazırlarken keyif aldım Asil de oynarken keyif aldı :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Bugünde beraber pota yaptık basket atıyoruz. Ama hiç kimse bir etkinlik fikri veya hazırlanmıs örneğini paylaşmıyor üzüldüm :pensive_face:

1 Beğeni

Benimki daha 8 aylık teyzesi hala etkinlik yapma aşamasında değiliz az kaldı ama olsun paylaşcam bende burdan seninkilerinden kopya çekcem :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni