Etkinlik önerileri 🎈

Maşallah bizimkiler de büyür de umarım ben de böyle şeyler yaparım

1 Beğeni

Zaman o kadar hızlı ki bir anda büyüyorlar. Daha dün doğmuş gibi hissediyorum ve 26 ay geçmiş o günden bugüne :smiling_face: Sizde öyle hissedersiniz ne çabuk geçti dersiniz benim gibi :smiling_face_with_three_hearts:

Bir de ürün önerisi yapayım. Asil arabaları çok seviyor. Bu bantlardan bir parkur hazırladım. Arabalarını sürüyor ve bir hikaye anlatıyoruz. Mesela bu turuncu arabada bir aile var. Önce manava gidecekler domates alacak sonra kasaptan et alacak fırından ekmek alıp pikniğe gidecekler. Yemek yapacaklar sonra parka gidecekler.
Sarı arabada bir baba bir de bebek var birlikte kum havuzuna gidiyorlar.
Kırmızı ışıkta duruyorlar çocuklar karşıya geçiyorlar.

Linkini de paylaşım sizde yapabilirsiniz :heart_eyes:

https://ty.gl/gf4rha7euzux5

5 Beğeni

Harika :heart:

1 Beğeni

Bugünün etkinliği babadan :heart_eyes: Boş bir kutuya kartondan halka kesip yapıştırdı. Kutunun bir tarafını açtı. Açtığı yeri yükseltmek amaçlı katlayarak geri yapıştırdı. Açık bölüme bir mandal, mandalın üzerine de dil çubuğu yapıştırdı. Çubuğun ortasına 5 litrelik su şişesinin kapağını yapıştırdı.
Kapağın içine topu yerleştirip çubuğun ucuna basıp bırakınca top yükseğe sıçrıyor ve potanın içinden geçiyor.
Bu oyunca güç miktarını ayarlamayı ( fazla bastırınca veya az bastırınca topun yüksekliği potayı geçiyor veya yetişmiyor ), el-göz koordinasyonunu güçlendirmeyi, dikkat ve odaklanmayı öğreniyor. Öğrenirken eğleniyor.

5 Beğeni

Pota yırtıldığı icin tekrar elektrik bandıyla sardım daha dikkat çekici oldu :grinning_face_with_smiling_eyes:
Bir de mandalı açmak için bastırdığımız yani geniş olan kısmı dışta, çamaşırı tutan dar kısmı içte olacak.
Yapıştırmak için silikon tabancası kullanmak gerek stick yapıştırıcılar yeterince güçlü değil o yüzden açılır.
Sizde deneyebilirsiniz. Çok kolah vr eğlenceli.
Hep aynı oyuncakla oynamaktan sıkılanlara yeni bir oyuncak önerisi :heart_eyes:
Keyifli ve verimli vakitleriniz olsun :pink_heart:

2 Beğeni

Yine harika şeyler yapmışsın :heart_eyes: ben kaç gündğr yoğunluktan çoğu şeye bakamamıştım yeni görüyorum bunları :heart_eyes:

1 Beğeni

Benmkide almiyo agizina ama inadima yapiyo bilerek agzina goturuyo

Yazı tahtasına geometrik şekilleri çiziyoruz beraber. Şekli tahtanın üzerine koyuyoruz sonra kalemi birlikte tutup etarfından geçerek şekli çiziyoruz. Sonra bu şekilleri yerine yerleştiriyoruz.

Oyunları bazen farklı şekillerde oynamak da keyifli oluyor. Fafklı bir bakış açısı oluşuyor. Bu oyunu kendisi buldu :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Atistirmalik kapaklarini atmiyoruz biriktiriyoruz büyük bi kutu hazirlayip onun ustune daha saglam olacak sekilde yapistirip

Hem Motor ve kas becerilerini gelistirmek icin hemde renkleri eslestirmek icin ve renkleri daha iyi ogrwnmesi icin cok güzel bi etkinlik

Simdilik boyle bi alistirma yaptik

Yenisini yapinca sizlere tekrar atacam

2 Beğeni

Çok güzel bir aktivite olmuş. Keyifli vakitleriniz olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Senin kadar defil ama bende evde olanlarla yapiyorum uretiyorum :blush:

1 Beğeni

Estağfurullah olur mu hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan emek ve ilgi :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Merhaba herkese :heart: Haşlanmış nohutun suyunu çırpınca güzel bir köpük oluyor. Ben önceden kavanoza ayırıp buzdolabına kaldırmıştım. Onunla etkinlik yaptık önceden paylaşıldı mı bilmiyorum ama göndereyim dedim çok eğlendik. :smiling_face_with_three_hearts: Kedimiz de tadına baktı :sweat_smile:

2 Beğeni

Iyi eğlenceler cok tatlı masallah bende bu etkinligi pinterest gormustum ama mikserle cirpica tam göpürüyor :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok güzel bir etkinlik olmuş keyifli vakitleriniz olsun :heart_eyes:

1 Beğeni

23 nisan indirimleri var onlinede. E bebek ve civile baktım. Diğer mağazalara bakmadan size de hatırlatmak istedim :smiling_face:Ben e bebekten kitap alacağım bir alana bir bedava var kitaplarda. Tabi oyuncak tekstil gıdada bezlerde ıslak mendillerde de kampanya var haberiniz olsun bilmeyenler online mağazalarına bakıp ihtiyaçları olan şeyleri inceleyebilirler.

Biz hayvanlardan devam :smiling_face_with_three_hearts: Uğraştırıcı etkinlikleri severim :grin:

2 Beğeni

Parmak kasları çalışsın miniğin :smiling_face: Keyifli vakitleriniz olsun :heart_eyes: