Günlük bir seyler yapiyoruz muhakkak hep aynı oyuncaklarla oynayınca sıkılıyor değisik seyler yaparak gelişimine katkı sağlamak istiyorum. Ekran da olmayınca bunlar önemli ölçüde fiziksel ve zihinsel gelişimde faydalı oluyor. Kimseden bir paylaşım olmayınca istenmediğini düşünüp atmıyorum. Eğer beğenen örnek alan olursa paylaşmaya devam ederim çünkü sürekli yaptığımız şey ![]()
Bana fikir oluyor canım hoşuma gidiyor paylaşırsan sevinirim ben ![]()
Bende öyle , paylaşın lütfen . Benim bebegimde anlamıyor daha bunları 7 ay 25 günlüğüz:)
Beğenmenize sevindim o zaman arada paylaşırım yaptığımız oyunları.
Araba parkuru yaptım. Çizgileri daha belirgin yapsam daha güzel olacaktı ama keçeli kalemleri çok kullandığımız için bittiler.
Ama eğlenceli bir etkinlik oldu. El göz koordibasyonunu güçlendirmeyi sağladık. Dikkat süresini uzatacak bir oyun. Renkleri de eşleştirdik Asil keyif aldı size de tavsiye ederim ![]()
Bir şey sorabilir miyim??
Bunca etkinlik fikrini takip ettiğiniz bir sayfa vs mi var ,? Çok yaratıcı ve eğitici cidden , çok hoşuma gitti
Çok güzelmiş bunu ilk defa gördüm. Senin bebis kaç aylık @Esoş adaşmışız bizde Asiliz
Asil pars
İnstagramdan falan gördüğüm oluyor oyun gruplarında görüyorum bazen kendim uyduruyorum ablam öğretmen ondan fikir alıyorum. Bazen pahalı olan oyuncakları görüp beğeniyorum ama biliyorum ki Asil bir hafta sonra sıkılacak bende onu kendim yapıyorum. Bir rampa gördüm 500 tl ama ben evde koltuğa kırlentleri yaslayıp birleştiriyorum üzerine kitap diziyorum güzel bir rampa oluyor topları arabaları yukardan bırakıyoruz çok eğlenceli oluyor. Hemde yapım aşamasında ekip çalışması, analitik düşünme zekası, motor becerileri gelişiyor. Hemde benim emeğim olursa bende kendimi mutlu hissediyorum.
Asil ismini bekarken yani eşimle üniversiteden beri görüşüyorduk o zaman demiştim bir oğlumuz olursa adını Asil kurmak istiyorum diye nasip oldu eşimde çok beğenmişti kurduk inşallah büyüdüğünde kendisi de sever
Asil Pars da çok güzel adı gibi olsun adıyla yaşasın inşallah. Asil 27 ocakta 2 yaşına girdi teyzesi. Bu etkinliği çok uzun zamandır yapmayı düşünüyordum ama biraz kompleks olursa yapabilir mi diye tereddüt ettim. Trendyolda da otobant almayı düşünmüştüm bir evde deneyeyim beğenirse alırım dedim yaptım çok da sevdi. Otobant ve trafik tabelaları almaya karar verdim. Zaten şimdi ben araba kullanırken kendisiyle hep konuşurum kırmızı ışıkta duruyoruz yeşil ışıkta geçiyoruz önümüzde kamyon var arkamızdaki araç bizi solladı ya da ambulansa yol verelim falan diyorum. Kendisinin ilgisi var bende sevdiğini farkedince o konuya yoğunlaşıyorum
Senin anneliğin çok hoşuma gidiyor. Bende çok heves ediyorum. .3 tane etkinlik yaptım hepsini parçaladı attı. .Heves bırakmıyor. Burda bunları gorunce tekrardan bir heves gelse de hırçın olduğu için vazgeçiyorum.![]()
Teşekkür ederim sende kızının gözünde harika bir annesin emin ol
Belki biraz daha büyümesi gerekiyor olabilir belki de daha farklı şeyler ilgisini çekiyor olabilir. Yırtmak bize hoş gelmese bile bebekler için o da bir keşif ![]()
![]()
Olabilir canım ![]()
Kaşık tutma kalem tutma becerisini arttıracak bir etkinlik hazırladım. Fotoğrafını çektikten sonra masanın altına sofra serdim sofranın dışına dökülenleri de kendisinin eline süpürgeyi verip süpürttüreceğim ![]()
Bebe bisküvisi kutusunun üzerine A4 kağıdını yapıştırıp üzerine de kestiğim şablonları yapıştırdım. Ağızlarını da maket bıçağıyla çıkardım.
Asil hayvanlar acıkmış hadi onları doyuralım ![]()
Bu arada yapmak isteyen olursa şablonları paylaşırım ss alıp çıktısını alabilirsiniz
Çok yaratıcı , asil çok şanslı![]()
![]()
![]()
İsmiyle yaşasın adaşlar
etkinlikler çok güzel bende bu arabalı olanı asile yapacağım ![]()
Kaç aylık senın bebek . Benım kızım yenı 15 aylık oldu yapsam oynar mı acaba.
2 yaşında benim bebiko
Oynayabilir kaşıkla yapamazsa eliyle tek tek atar içine. İnce motor becerisini güçlendirir. Avuçlayıp oynar duyusal bir etkinlik olur yapabilirsin.
Araba parkurunu yapmak istersen daha düz çizersen yapabilir. Yolların kıvrılması, kesişmesi belki kafasını karıştırabilir.