Evcil hayvan ve Bebek

Kızlar benim kedim hamile kaldığımdan bu yana benden uzak duruyor bebeğim doğdu ondan da uzak duruyo bi kaç kez koklamaya çalıştı sonra hemen gitti, ama gece ağlayınca falan hemen bizim yatağımızın yanına gelip miyavlıyor bebeğe bakın diyor resmen başka da birşey yapmıyo zaten :smiley::woman_shrugging:
Ben hep hayvan sevgisi ile büyüyen bebek olsun sevgi dolu olsun diye hayal etmiştim ama kedimde iş yok :smiley:
Sosyal medyadaki kediler bebek sallıyor yanında yatıyor falan inanasım gelmiyo bazen​:melting_face:
Var mı evcil hayvanla birlikte bebiş büyüten nasıl gidiyor sizde durumlar alıştı mı minikler birbirine​:cherry_blossom::cherry_blossom:

Bizim 4 kedimiz var, bebek henuz 2 aylik olduğundan cok vakit geciremiyorlar henuz. Bizimkiler de en fazla gelip basini koklayıp gidiyorlar. Biraz daha buyusun o zaman oyun arkadasi olacaklar bence.

1 Beğeni

Ya maşallahh 4 kedii ve 1 bebek zor değil mii

Ben köpek istemiştim evde beslemek için çok seviyorum köpekleri.

Eşim benim bekarlık dönemimde vardı zordu bakmak, sana hele daha zor olur bebekle dedi bakım istiyor,Cesurda çok küçük daha dedi .

Bu yüzden bizde yok​:melting_face:

1 Beğeni

Evet baya zor maalesef ilk donemler icin, zorlanmadigimi soyleyemem. Bebek biraz daha buyuyup kendine gelince kolaylasacaktir eminim

1 Beğeni

Bizde de durumlae aynı, pek yanına yaklasmiyor ama ağlayınca benden önce gidip bir bakıyor kızıma.

Eğer kucağımda kızım varsa gelmiyor, kucağım boşken hemen şırnasiyor bana, bizimkisi çok seviyor aslında ağladığında kedimi görünce hemen susuyor
Geçen gün eşim yanına yaklastirmis tabi sıktı mı ne yaptiysa kolunu disliyor gibi yapmış ama zarar vermemiş tabiki bir çizik dahi yoktu :upside_down_face:

1 Beğeni

Aynı benimkiler ya demek mi hep böyle :melting_face::melting_face:

1 Beğeni

Köpek daha zor sanki tuvalet eğitimi meselesi var ya ondan demiş olabilr eşin sanki ama ilerleyen dönemlerde cesurda ister oyun arkadaşı olur hem​:cherry_blossom:

Evet canım tuvaleti eğitimi için çok zor olur dedi ,bakalım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni