Merhaba annişler bugunde degisik bi post olsun dedim Ben evde biseyleri boyamayi geri donusturmeyi cok severim onceden cok yapardim simdi pek firsatim olmuyo acikcasi hem birbirimize fikir olur hem sohpet edelim istedim.
Ben yaptiklarimi sizinle paylasiyim
Burasi antre evin grisi onceden burayida pembeye boyamisdim griye cevirdim pembe hali daha iyiydi aydinlikdu bu biraz karanlik yapti
Mutfak perdem stordu karanlik yapiyo diye annemden aldigim bu perdeyi iki parcaya böldük kruvaze gibi olsun diye altta storum var onun zincirlerinin icinden gecirdim kanatlari kruvaze havasi verdi. Perdem şuan gri dün boyadim onuda aticam. Sandalyelerimdede ortu var normalde beyazlar
Buda eski ahsap rengi bi cekmeceydi kziimin odasina koymak icin boyadim. Ama suan yerim yok köye goturucem bunuda
Ahh çok güzel şeyler yapmışın inşallah bir gün kendi evim olursa bebeğimin odasında bir duvara rengarenk boyalar alıp ellerimizle baskı yapmak istiyorum bekarliktan beri hayalim bu benim kira olunca yapamıyorum
Ay bende çok severim güzel olmuş yaptıkların ellerine sağlık canım . Bizimde ferforje tarzı sandalyeler var eskiden kalma bahçede atılı duruyor eşime dedim sünger kısmını yapcaz renkli boyayın balkona koymayı düşünüyorum yaptığım zaman bu posta atarım inşallah uzun zamandır boya işleriyle uğraşmıyordum
İnsallah canim aminn. Bende kiradayim izin aldim yap dedi zaten benden once evi gorsen kirecle boyanmis gibiydi. Mutfak dolaplarinida boyamak istiyorumda bi cesaret edemedim. Annemde kapilari dolaplari hep boyadi ev bembeyaz cok guzel oldu
Sagol canim benim degerlendir tabii burayada at. Babam nakliye isiyle ugrasiyo bazen atsinlar diye eski model mobilya veriyolar bana resmini gostermeden atma diyorum anneme konsol getirdi babam beyaza boyadi valla yenisi halt etmis cok guzel oldu
Ayy ellerine sağlık inşallah Rabbim ev isteye ev araba isteyene araba gönlünden geçen ne varsa versin hepimize çok şükür evlendik 5.ayda arabamızı aldık sıra evde inşallah alabiliriz
Amin insallah canim zamanla olur hersey yeterki huzur saglik olsun . 14 yillik evliyim ben esim bi rahatsizlik gecirdi elimizdekiler gitti bide borclandik. O yuzden saglik huzur basta geliyo artik. Sukur borcumuz bitti arabamizi aldik bide bahce aldik kendimize gidip geliyoruz ev luks kaliyo iste malesef
Ay n’olacak sanki ben olsam bende kullanırım yenileyip temizledikten sonra . Herkes atsın da fikir olsun bizede kızlar
Dur bende atayim cocuk olmayinca kendime kalemlik yapmistim .bardaklari oje ile boyamistim. Duruyorsa eklerim.
Aynen canim
At bacim
Ayrica yaptiklarin cok gizel olmus . Ben de değişikliği severim ..Evime yeni esyalar gelince bile ayri mutluluk oluyor . Yerleri ni degsitirince de oyle . Sanki yeni almis gibi guzel bir his oluyor . Bende ilk ve son boyamami atayim
Aynen bende sen gibiyim yeni bisey alsam yada en basiti esyalarin yerini degistirsem bana okadar iyi geliyoki saklamissinda bak ne guzel bacim ilk ve son deme valla yapmak iste neler yapiyo insan kiz
Bende dikis makinasi aldim onu ogrenmeye calisiyom kizim sağ olsun cok yaptirmiyir ama ogrendim sadece yamuk dikiyom arada
Ayrica suana denk yaptigim seyleri dde atayim.
Dip not :ilk veson yapisim oluuor genelde
bu teneke yu cok da beceremedim

Bunu da anahatarlik yaptim supla yapiyordum beceremiyince anahtarliğa cevirdim