Allah saglik versin bacım bir daha göstermesin oda olur inşallah ayakkabı bagcigini bile Allah isteyin derler rabbim nasip etsin huzur versin
bende heves ettim de sonra halamın küçükken dış makinesine parmağımı deldirdigimgeldi vazgeçtim ignesini parmağıma sokmustum daha izi duruyor
Teh Allah seni ne yapmaya
ay ne biliyim heves ettiydim çocuk aklı birde ayakları pedal gibi falan değişik dikkatimi cektiydi
Boyle bisey birde nazar boncuklu bişey bağlamıştı daha unutmuyom

Dönüştürmek sayılır mi bilmiyorum ama PTT lojmanlarında oturuyorum girdiğimizde mutfak çok kötü durumdaydı kendimce değiştirmeye çalıştım ama yapabildim mi bilmiyorum
Kaplama yaptım kulpları vs değiştirdim biraz daha canlı olsun istedim fayans arasını kapladım falan nasıl olmuş sizce başka neler yapılır
Ay bende bir evim olsun istiyom icini kendim tasarlamak istiyom . Esim kiraciyiz diye eve civi bile caktirmiyor. Duvarlari gorsen hic birsey yok cok klasik bir evim var ,susleyemiyorum.
Birde hobi bahcesi evim olsun isterdim. Ikisinden biri de olabilir .. Bizde evkendik esimle anlastik. O tek basina digun yapti sayilir benim annem babam zengin sayilir . Ailem destek oldu . Esime kiyamadim 6 bilezik yapti 2sini kiyumcuya geri verdi . Digerlerine araba aldik .iyi kotu biniyoruz . Son model arabada ayni yere goturuyor kulustur bir arabada her yere gooturuyornapak ya saglikli olak da hersey zamanla duzelir ..
Hahahhah deli ya benimki kucuk birsey . Işgoruyor da sesi baya cok
Bence cok guzel olmus ..
Ay kendimi gördüm resmen eşim 4 bilezik aldı kaynanam 1ini cebe indirdi borclaro ödeyek diye ceplerinden benim evime 5 kuruş geçmedi diğer 3 bilezigimle ailemin taktiklari arabaya gitti eski model ama eşim öyle bir yaptı modelinin üstünde gösteriyor şimdi ev için uğraşıyoruz bende kış bahçesi olsun istiyorum
Baya iyi olmuş canım bende istiyorum ama cesaret edemedim
Benimkide dönüştürmek sayılır heralde annemin işlediği kanavicelerden böyle runner yapmıştım, gri olanida kendim işledim

Hersey gonlunce olsun canim .oda olur birgun
Amin seninde öyle canım yüzün kalbin gib güzel ömrün olsun hayatın hep güzelliklerini gör
Amin canim amin
Ben değişiklik/yenilik çok severim ama geri dönüşüm olan şeyleri faydalı bulsam da sevemiyorum. Nasıl ve ne amaçla üretildiyse öyle kullanılırsa içime siniyor. Belki de ben beceremediğim için olmuyor ama sizin yaptığınız değişimleri çok beğendim ve ilk defa gördüm, güle güle kullanın
şu duvarları kafede görsek çok hoşumuza gider eve yapmak aklımıza gelmez. Kahve köşeniz iç açıyor
Ne guzel olmus kiz o sepetten bende yapim dedim kışın kiza ama kaldi lafda ha. Makina bende aldim bikere bile bisey yapmadim okadar hevesle aldim bide ha
Çok güzel olmuş. Ben de çok şikayetçiyim mutfak dolaplarından, fayanslardan uğraşmayı göze alabilsem ben de yapsam keşke.
Daha ne olsun kocaman bi donusum olmus eline saglik cok begendim canim . Bende boyamak istiyorum ama mutfakya cesaret edemedim sildikce cikarmi boyasi diye kaplamada sorun oluyomu memnunmusun