Ben de aldiktan 1 ay sonra kulandim bozuk diy kullanmiyordum .gozum de kesmemisti geri iade ile . Bir de baktim caliyormus bn becerememisim
Hersey gonlunce olsun bacim zamanla onlarda olur insallah valla luksde hic gozum olmadi oyle olursa bisey sahibi olamayiz
Ayn oyle
Ne guzel olmus el isi her kadin beceremez valla ben yapamiyom sıkılırim hemen. O lokumluklar bi ara cok modaydi
Kiz allah seni ben hic oturmadim basina esim kackere kendi sokuklerini dikdi adam benden merakli
Bende çok çabuk sıkılırım ama bı hevesle yaptım işte aynen bı ara çok tutuluyordu güzel para kazandım ama yorucu , zahmetli ve heryeri pisletiyordu işte iyimi geçti modası
çünkü para kazandıkça yapasim yoksa da mecburen yapıyordum
Hahahahaha biz ilk geldiginde makine esimle denedik ben ona atiyordum makineyi o bana usninca biraktik yapmadik .
Çok kolay 1 gününüzü alır
Çok memnunum çok pratik şekilde siliyorum de temizlik ıslak mendiller varya onlarla pırıl pırıl oluyolar boyadansa bunu tercih edin bence üstelik sorun yaşarsanız da sökmesi çok kolay ve asıl dolaba zarar da vermiyor
Ben de dönüşüm değil de bir şeyler üretmek için doğmuşum sanırım . benim sorunum da birini seçip ona devam etmem gerekirken hepsini aynı anda yapmak istemem dikiş, örgü, resim, vs hepsini ayrı seviyorum ama kızım doğduğundan beri hiiiç bişey yapamıyorum.
Bunlar da örgülerimin bir kısmı bir instagram hesabım var ama artık aktif kullanmıyorum tabi girmeyi bile unutuyorum
MasAllah cok beceriklisin sunlari gorunce kendi becerimden utandim
Teşekkür ederim herkesin yeteneği ilgisi farklıdır bende olmayan yetenekler de sizde vardır eminim
yalnız kızıma hiç bu tarz oyuncaklar yapamadım bunların hepsi ya sipariş ya hediyeydi. Doğumdan beri eşim mantar şeklinde şapka ör diye ısrar ediyor hala yapamadım
ne zaman geri dönülüyor acaba bunlara
onu da sipars verecekmis gibi dusun o zamn orersin
Bulasik makinami.kapladim.ama kaplama.zor ya becerebiyimki bilemedim canim bide dumduz kapak degil benimki
Amaninn bunlar ne guzel massallah valla sana yetenek bu valla cok.begendim . Bende aklima koydugumu yaparim ama yarim yamalak olir acelem yuzunden
Teşekkür ederiim zamanla heves azalıyor artık eskisi gibi yapamıyorum umarım ilerde yeniden yaparım
ben de sizin gibi olmaya heves ederdim hemen bitiriversem keşke diye
Ayy sen kadınsın tabiki becerirsin brn eşime çok dedim gel yardım et diye etmedi sinirimden oturudum birgünde yaptım evet düz kapak olmasıda avantaj elbette ama diğer kapaklı olanlarda yapmış inceledim baya çok şık durmuş maliyeti de çok ucuz denemeye değer bence
Ay çok güzeller ellerine sağlık canım bende örmek istiyorum bunlardan ama hiç başlamadım beceremem diye düşünüyorum ama senin yaptıkların harika
Çok teşekkür ederim ben lisede başladım ufak tefek şeylerle, zamanla da akıl yürüterek gördüğüm her şeyi bakarak yapmaya çalıştım çevreden talep geldikçe denedim
bence yaparsınız zor değil. Bir dönem kyk yurdundaki öğrencilere kurs verdim kimisi ilk denemede hemen çözüyordu. İnternette de tarifler var mantığını çözünce kolay aslında.
Satsan bi gelirinde olur canim simdi moda bu amigurimiler ellerine saglik valla