Evdeki esyalari boyamak yada degisik biseylere cevirmek

Ben de aldiktan 1 ay sonra kulandim bozuk diy kullanmiyordum .gozum de kesmemisti geri iade ile . Bir de baktim caliyormus bn becerememisim​:joy:

1 Beğeni

Hersey gonlunce olsun bacim zamanla onlarda olur insallah valla luksde hic gozum olmadi oyle olursa bisey sahibi olamayiz

1 Beğeni

Ayn oyle :blush:

Ne guzel olmus el isi her kadin beceremez valla ben yapamiyom sıkılırim hemen. O lokumluklar bi ara cok modaydi

Kiz allah seni :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile: ben hic oturmadim basina esim kackere kendi sokuklerini dikdi adam benden merakli

1 Beğeni

Bende çok çabuk sıkılırım ama bı hevesle yaptım işte :sweat_smile: aynen bı ara çok tutuluyordu güzel para kazandım ama yorucu , zahmetli ve heryeri pisletiyordu işte iyimi geçti modası :sweat_smile: çünkü para kazandıkça yapasim yoksa da mecburen yapıyordum :speak_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Hahahahaha biz ilk geldiginde makine esimle denedik ben ona atiyordum makineyi o bana :joy::joy::joy:usninca biraktik yapmadik .

1 Beğeni

Çok kolay 1 gününüzü alır

Çok memnunum çok pratik şekilde siliyorum de temizlik ıslak mendiller varya onlarla pırıl pırıl oluyolar boyadansa bunu tercih edin bence üstelik sorun yaşarsanız da sökmesi çok kolay ve asıl dolaba zarar da vermiyor

1 Beğeni

Ben de dönüşüm değil de bir şeyler üretmek için doğmuşum sanırım . benim sorunum da birini seçip ona devam etmem gerekirken hepsini aynı anda yapmak istemem :face_with_hand_over_mouth: dikiş, örgü, resim, vs hepsini ayrı seviyorum ama kızım doğduğundan beri hiiiç bişey yapamıyorum.

Bunlar da örgülerimin bir kısmı :face_with_hand_over_mouth: bir instagram hesabım var ama artık aktif kullanmıyorum tabi girmeyi bile unutuyorum

3 Beğeni

MasAllah cok beceriklisin sunlari gorunce kendi becerimden utandim​:joy::see_no_evil_monkey:

Teşekkür ederim :smiling_face: herkesin yeteneği ilgisi farklıdır bende olmayan yetenekler de sizde vardır eminim :smiling_face_with_three_hearts: yalnız kızıma hiç bu tarz oyuncaklar yapamadım bunların hepsi ya sipariş ya hediyeydi. Doğumdan beri eşim mantar şeklinde şapka ör diye ısrar ediyor hala yapamadım :joy: ne zaman geri dönülüyor acaba bunlara

1 Beğeni

:joy::joy::joy:onu da sipars verecekmis gibi dusun o zamn orersin​:joy::joy::joy:

Bulasik makinami.kapladim.ama kaplama.zor ya becerebiyimki bilemedim canim bide dumduz kapak degil benimki

Amaninn bunlar ne guzel massallah valla sana yetenek bu valla cok.begendim . Bende aklima koydugumu yaparim ama yarim yamalak olir acelem yuzunden :sweat_smile:

Teşekkür ederiim :smiling_face_with_three_hearts: zamanla heves azalıyor artık eskisi gibi yapamıyorum umarım ilerde yeniden yaparım :rofl: ben de sizin gibi olmaya heves ederdim hemen bitiriversem keşke diye :rofl:

1 Beğeni

Ayy sen kadınsın tabiki becerirsin brn eşime çok dedim gel yardım et diye etmedi sinirimden oturudum birgünde yaptım evet düz kapak olmasıda avantaj elbette ama diğer kapaklı olanlarda yapmış inceledim baya çok şık durmuş maliyeti de çok ucuz denemeye değer bence :cherry_blossom::relieved_face:

1 Beğeni

Ay çok güzeller ellerine sağlık canım bende örmek istiyorum bunlardan ama hiç başlamadım beceremem diye düşünüyorum :pleading_face: ama senin yaptıkların harika :heart_eyes:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: ben lisede başladım ufak tefek şeylerle, zamanla da akıl yürüterek gördüğüm her şeyi bakarak yapmaya çalıştım çevreden talep geldikçe denedim :joy: bence yaparsınız zor değil. Bir dönem kyk yurdundaki öğrencilere kurs verdim kimisi ilk denemede hemen çözüyordu. İnternette de tarifler var mantığını çözünce kolay aslında.

1 Beğeni

Satsan bi gelirinde olur canim simdi moda bu amigurimiler ellerine saglik valla

1 Beğeni