Evdeki esyalari boyamak yada degisik biseylere cevirmek

Evet evet ordan almıştım

1 Beğeni

Çok fazla bir takım yok . Çekmeceye koyduğumda hep dolasiyirdu Bende bebegilin askiligi ile kendime takilik yaptim . .Birbirine dolaşmasın diye mandalları koydum. :joy:işime yaradı şimdilik

Müsait olunca suslersem bence daha elverişli olur bostan yere para vermeye gerek kalmaz ..

2 Beğeni

Bacim valla cok mantikli cokda guzel olmus kiz begendimm :grin::purple_heart:

1 Beğeni

Bende beğendim müsait olunca susluycem . O zaman daha da göze hitap eder . :blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Su hali bile goze hitap ediyo valla bacim :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Tsk ediyorum canım kiz ben bu bebegi uyutamiyom ya dün öğlen 30 dk uyudu gecenin bi körüne kadar saat 2 ye kadar ayaktayı. Simdi de uyumuyor ya offf ya çıldırmamak elde değil tek başımayım bir de .son 2 haftadir temas bağımlısı oldu. Benimle uyumak istiyor atak mı bu acaba bir bilgin var mı?

Bacim bizimkide gunduz iyi uyuyoda gece cok uyaniyo valla iyce duzenimiz bozuldu bide ustten iki disi ucu cikacak gibi olmus ondanmi anlamadim seninkide dis zorluyodur belki bacim

1 Beğeni

Üst dişler sis ama patlatlik yok .. Ne zormuş ya bizim.de gece uyanıyor sabaha kadar 3 kere kaliyor çığlık cilga

Şimdi zorla uyutum besiginde yatmak.istemiyor . Zorla kundak yaptim.da uyutum.Bir dde çok çabuk acıkıyor. Gunduz mama vermiyom.da gece 3 kere mama iciyor sabaha kadar.

2 Beğeni

Dokuz ay gerçekten zormuş bizimki de düzelecek diye bekliyorum hala salyasi akıyor diş ne zaman gelecekse hala gelen giden yok ama sanciis oluyor heralde gece çok şık kalkyor

1 Beğeni

O zaman bu ayın sonunda gelsin inci gibi dişler :folded_hands:aaaaay bir ümit dis bekliyorum işte.

1 Beğeni

Suna bak ya sabaha kadar guzel uyuyan bebelerimizin haline buyudukce uyku duzeni olur derler bizim olan duzenimiz bozuldu ha.

1 Beğeni

Sizde hep disle ugrasdiniz bacim ya senin isin daha zor

1 Beğeni

Ayn canim ya :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni