Evlilik yıldönümü

Kızlar temmuz 5 evlilik yıldönümümüz eşime hediye almak istiyorum ne alabilirim fikirlere açığım değişik bişey olsun istiyorum ya sürekli pantolon tişört cüzdan saat almaktan gına geldi eşimde parfüm falan sevmiyor ne alınabilir

Yeni bardaklar gördüm ustunde eşiniz sizin ve bebeginizin olduğu bı kupa hediye edebilirsiniz

Ya hiç eşimlik değil koyu fenerli gittim babalar gününde fenerbahçeli kupa aldım öylece duruyor bikere kullanmadı. Beğenmediğinden değilde onlarla bişey içmeyi sevmiyor doğrusu ay çok kararsızım :joy:

Hahhaha aynisini bende yaptim bir kere bile kullanmadi kardesim yanlislikla kirdi​:joy:

1 Beğeni

Sen araba surmeyi biliyon bence uygun fiyatli bir restoranta gotur :joy::joy::joy::joy:cok farkli ve guzel olur .benim esim tatile denk getiriyor yil donumunu :joy::joy::joy:

Bizimde geçen ay evlilik yoldönümümüzde bu stanleyin termos bardaklarından aldım. İşe giderken falan çok kullanıyor arabada, işte, dışarda. Seviyorsa alabilirsin. Onun dışında erkeklere hediye almak bir işkence. Sigara içiyorsa zippo çakmak alabilirsin. Halısaha mAçlarına gidiyorsa halısaha ayakkabısı alabilirsin. Fenerbahçeli olduğu için yeni forma diyemeyeceğim :winking_face_with_tongue: playstation varsa evde ve fifa falan oynamayı seviyorsa 2025-2026 sezonunu alabilirsin. Traş makinesi alabilirsin. Aklıma şuanlık başka birşey gellmedi

1 Beğeni

Kız restoranta o götürsün beni ne münasebet :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Ay teşekkür ederimmmm aklımda fikir oluşmaya başladııı:heart_eyes:

1 Beğeni

Bende burdayım o zaman kizlar değişik fikirler bekliyoruz :sweat_smile: bizimde Ağustos 7 evlilik yıldönümü hemde eşimin doğum günü güzel biseyler yapmak istiyorum. :smiling_face_with_three_hearts:

Kiz degisiklik olur iste . Birdaha kine altta kalmaz o da senin icin daha cok caba gösterir
Bizimki de 22 ağustos dur ben mi gotursem ne yapsam :joy::joy::joy::joy::joy:araba surmeyi de bilmiyok. Ben goturum hersey benden deyip karnimi doyurur sonra kartimi evde unutmus deyip butun hesabi ona odettiririm.:hear_no_evil_monkey::joy::joy::joy:

Bence erkeklerin en hoşuna gidecek hediyeler yüksek maliyetli olanlar :grinning_face_with_smiling_eyes: spor salonu üyeliği, oyun konsolu, saat vs. Daha uygun fiyatlı birşey olursa da deri aksesuarlar olabilir ama bunlar da ilk akla gelenler olduğu için sevgilik, nişanlılık döneminde alınmış oluyor :joy: biraz kenarda param olsa ben eşime tatil hediye ederdim. Son birkaç evlilik yıldönümünde hediye bakma stresine girmek istemediğim için güzel bir yemek, pasta ve huzurlu bir akşam vakti geçirmesini sağlayarak kutladım​:joy:

Ahaha götür kız ödettir​:sweat_smile: ya böyle şeyler bana zaten aslında çok garip geliyor bilmiyorum hediye de alsam yemeğe de götürsem şimdi çalışmadığım için karttan da ne harcasam yine kocam ödüyor sonuçta aslında kendi kendine hediye almış gibi oluyor utanıyorum​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ya çok zekisin bu saydıkların müthiş şeyler :sweat_smile: ama mani buna izin vermiyor :grinning_face:

1 Beğeni

Ben de şakayla diyorum ki senin için en güzel hediyem sana masraf çıkarmamaktir diye düşündüm ve hediye almadım :joy:

1 Beğeni

Evettt evet benim eşimde diyo yine ne aldın hiç gerek yok alma​:sweat_smile: kendi ödüyor yine garibim napsın

Öyle dimi, yoksa gönül neler istiyor :joy:

Gerçekten çalışsam kendi paramı kazansam neler yaparım neler. Bide imkan olmalı tabiki diğer türlü onun parasıyla ona hediye almak komik geliyor bana :sweat_smile:

1 Beğeni

Ama bizde bir de şu var, ben ona almasam veya al diye dayatmasam kendine birşey almıyor. Babalar kendine almaz diyor​:sweat_smile: hani eskiden evin babaları ev halkını düşünürmüş de kendini ihmal edermiş ya onu diyor​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ay benimki de aynı :grin: ben babayim artık diyor bir de yani bana gerek yok :grin: yoo aksine alışverişe gittiği zaman da tam takım alır gelir ama :grin:

1 Beğeni

Aynı benim kocam ama benim eşim almaz almaz aldı mı da gider en iyisini alır eli çok açıktır para konusunda asla kısmaz imkanı olduğu sürece ev hali elbette darlandığı zamanlar oluyor ama diğer türlü mesela ben istesem olmasa bile napar eder alır onu bana biz nişanlıyken de hep derdi sen yeterki iste param olmasın ceketimi satar yine alırım almazsam rahat edemem diye. Hala da öyledir. Kendine bişey almaz kolay kolay alınca da en markasından en pahalısından giyer :sweat_smile:

3 Beğeni