Gaz sorunu tavsiye. Hangi damla?

Gaz damlası almak istiyorum daha 5 günlüğüz. Tavsiye etyiğiniz kullandığınız var mı ?

1 Beğeni

Ben bundan memnundum aldığımda 250 ydi çok artmış başka probiyotikli alabilirsin sorarak

Ben little remedies kullandım bi de başka bi marka sorununuzu çözen biogia probiyotik damla oldu tabi doktor önerdi

1 Beğeni

Biz bunu kullandık çok iyi geldi

Valla bizde de vardı hele geceleri mahvetti bizi biz

Bunu sipariş ettim kullandım bize iyi geldi
Sabah-akşam 20 damla

Bebeginle hareket yap

Bizide mahvetti bende bunu aldım bu gece rahattık çok şükür

1 Beğeni

Ben etrafımda olanlara da aldırdım çok memnun oldular baya ise yarıyor

1 Beğeni

Ben forbiome kullaniyorum

1 Beğeni

Sub simlex ve bio gaia veriyodum. Sab bitti nurse harveys verdim nurse daha iyi geldi

1 Beğeni

Bize doktorumuz bunu yazmıştı aldık şuan deneme sürecindeyiz daha 13 günlük olduk bakalım sorun yok şuanlık günde bir kere 6 damla şeklinde kullanıyoruz

2 Beğeni

Gaz damlası konusunda bende ilk sub simplex kullanıyordum sağlık ocağındaki doktor neden boşyere bu kadar para veriyosun gaz damlasına devletin karşıladığı damla var onu yazayım sana içeriği aynı aç oku dedi metsil damla kullanıyoruz şimdi çokta memnunuz.

Kesinlikle metsil çok iyi benmde bebeğim kolik şuan iki ay on günlük olduk bizi bu ilaç rahatlatti

Merhaba annişler benim bebegim 22 günlük çok gazı oluyo yediklerime dikkat etsemde damlada kullanıyoruz ama geçmiyo siz nasıl çözüm buldunuz

4 aya kadar hiçbir çözüm bulamadım ve 4,5 damla değiştirdik ama tam fayda etmedi

Ben rahatlatıcı masaj yağı getitdirdim tamamen geçirmiyor ama faydası oluyor

1 Beğeni

Gece uyuması nasıl

Gaz yapacak şeylerden kesinlikle uzak durun, damla olarak metsil bize çok iyi geldi 0.5 cc veriyoruz günde 3 kez eğer yaramazsa zinco damla deneyin demişti doktorumuz aklınızda olsun. Ayaklarında her zaman çorap olsun ayağından çok sancılanıyo bizimki çorapla rahatız. Bize probiyotikli damla iyi gelmemişti onu verince daha çok gazı oluyodu eğer o damlayı veriyosanız 3-4 gün o damlayı kesin, süt yapan anne çayı var hipp marka onunda etkisi çok iyi gaz için günde 2 fincan ondan içiyordum aşırı gazlanınca, her emzirme öncesi I Love yoU masajı yapıyordum ben Buzuki Orhan kolik bebek müziği var uyuturken onu dinletiyordum, gaz için masaj yağı da denedim kabardı benimkine yaramadı bunlara rağmen geçmiyosa gaz sancısı o zaman alerjik bir bebek olabilir ki benimki öyle alerji yapan besini bulup diyetinizden çıkarmanız gerekir ki gaz olmasın

1 Beğeni

Ben rezeneli anasonlu kimyonlu cay içiyorum ve emzirme sonrasi gazi da mutlaka cikarmaya calisiyorum.

1 Beğeni