Bize doktorumuz sab simplex ve biogaia önerdi. Mama verdiğimiz dönem de mamasının içine birkaç damla zeytinyağı koymamız söylemişti. Gaz damlasını düzenli kullanmadık sadece çok sıkıştığı zaman kullanıyoruz bence faydası oluyor
ama zeytinyağı mama kullanırken baya kurtarıcı oldu ![]()
@Nahududu Aramıza hoş geldin canım![]()
Ben uzun süre kullanmamıştım. Bayram dolayısıyla bebeğimle maalesef ilgilenemediğim için mecburen kullanmıştık. İçeriği temiz olarak sadece Nurse Harvays diye bir markayı buldum. Bebeğime iyi geldi ama sonrasında şikayetvar sayfasında birçok yan etkisi olduğu yazıyordu. Bebeğim şuan 3 buçuk aylık olduğu için sadece masaj uyguluyorum. Yeterli geliyor.
Nurse harveys kullandım o da bitkisel ıkınma arada oluyordu yine ama ağlamıyordu şuan damlası bitti iki gündür sabahları aynı saatte gazı olduğu için ağlıyor fayda ettiğini bu şekilde anladım
kesinlikle nurse harveys 2 aydir kullaniyorum her mamasinin icine 5 damla damlatiyorum 2 aydir ne gaz ne kabizlik oglumda bende cok rahatladik
Kolik bir bebek seninki anladığım kadarıyla, kolik bebekler hergün aynı saatte başlar genel olarak ağlamaya kolik bebek müzikleri dinletebilirsin buzuki orhan yaz çıkar oda iyi geliyo ağlamasına
Hayır ıslak değil ütü ile küçük bir havluyu ısıtıp yakmayacak sıcaklıkta koyuyordum
Mamanin icine mi katiyorsunuz gaz damlasini
Kaç günlükken başladın kullanmaya
Bebeğim sadece anne sütü emiyor ekstra bir şey verdiğimde su kullanmama gerek yok dimi
evet canim sabah 20 aksam 20 damla verilmesi gerekiyor ama ben tek seferde degilde her mamada 4 5 damla damlatiyorum surekli alttan gaz cikartiyor
Benimde anne sütü emiyor gaz problemi veya kakasını zor yapma sıkıntısını anladığım gibi kullanmaya başladım 30 günlüktü
Benim bebeğim de aynı sabah 6 dan sonra başlıyor gaz sancısı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim
uygulamayı kullanmayı pek bilmiyorum yeni gördüm bildirimi kusura bakmayın lütfen
Ne kusuru![]()
Merhaba, çorabı gece çıkarıyor muyuz peki yoksa gece gunduz hep corapmı olmalı ayagında
Canım maflor kullanıyorum ben gayet rahat gaz ve kaka yapıyo ha aglamıyomu kolık oldugu ıcın gun ıcınde ıkı saat kdr aglıyor ama maflor yardımcı oluyor birde ben baybay basladım 2 ay 11 günlük cok rahatlatıyor ve rahat uykusuna dalıyor sen bı dr sor kullan derse kullan baybay bıtkısel ama mutlaka sor doktora
16 gunluk bebegim var gazini cikartamiyo uyumuyo napmam lazim
Gaz masajı videolarını izleyip bebeğinize uygulayabilirsiniz veya doktorunuza danışıp bir gaz damlası isteyebilirsiniz benimki de çok gazlıydı mecbur kaldığım zamanlar damla kullanıyordum bir de yediklerinize içtiklerinize dikkat edin gaz yapıcı şeylerden uzak durmaya çalışın sütünüzden bebeğe geçmesin
Sağlık ocağından verdikleri D vitamini de bebekleri rahatsız edebiliyor. Sorun devam ederse D vitamini değiştirmenizi öneririm. Benim bebeğimde çok işe yaramıştı