Dr. osman gönülal’ın gaz sorunu ile ilgili videoları var izlemenizi tavsiye ederim. Bu damlayı kullanmadım, hiçbir damla kullanmadım
Bu damla ve metsil aynı zaten birisi ithal devlet karşılamıyor diğeri yerli olanı devlet karşılıyo
Bunu kendi paramızla aldık devlt karşılamadı metsil aynimi
Bunu kullandim ise yaramadi doktor K vitamini verdi poposundan bagirsaklari yumusasin diye sonra metsil verdi memnunun su an metsilden
Evet aynısı eczacıya sorabilirsiniz üzerinde de simetikon diye etken maddesi yazıyor zaten
Bide üzerine sabah ogle aksam bir çay kaşığı ağır gelmezmi bn veriyorum ama korkuyorum ya ama etkisi baya var
Yan etkisi yok denecek kadar az eğer fazla verirsen kusma yada ishal yapabiliyomuş sadece doktorumuz öyle söyledi, günde 4 kez 15’er damla verebilirsin demişti ben bazen daha fazla da veriyodum çok şükür o rahatlatıyodu yoksa nasıl ağlıyo yavrum
Bisey soracam.1 ay 6 gunluk bebegim.var geceleri yogun gazi var kivranmaktannuyumuyo .onerebileceginiz etkili bi gaz damlasi var mi .
Ben metsil kullandım azda olsa faydasını dördüm bide biogaia kullanıyorum sizin kucaginizida istiyor alabilir kucağa alınca sakinlesiyorsa sizi istiyor
Twsekkurler .Gunluk kac damla kullaniyorsunuz peki.
Sagolun.
Sabah akşam 20 damla kullandim
Merhaba bunu kaç kes kaç damla kullandınız
MERHABA TEKRARDAN siz fayda gördüm demiştiniz bunu kullanırken geceleri yine gaz sancıları oluyor muydu.?
15 damlanın etkisi 6 saat götürüyor canım doktorumuz öyle söylemişti düzenli olarak 6 saate bir 15 damla verince çok şükür problem yaşamıyorduk tabi gaz masajıda yapıyorduk
Bende yapıyorum damla da kullanıyorum ama gece 2de bi başladı 4 5e kadar ıkınıyordu. Aiz gece de sıkıyor muydunuz hangi saatlere böldünüz dördü .
Bende metsile geçiçem de ondan sordum
9- 3 veriyodum ben gece gündüz sektirmeden
Çok sancılıysa arada 4-5 damla da veriyordum bide benim bebeğimde reflü olduğu için reflü ilacıda kullanıyoduk onun için de de gaz önleyici var elbette ekstra etkisi olmuştur