Gaz sorunu

Bebeğim bir aylık. Her gaz çıkardığında ağlıyor. Normalde rahatlaması gerekirken o hep ağlıyor

1 Beğeni

Kolik bebek olma ihtimali olabilir mi genelde kolik bebeklerde bu durum oluyor

Bence sorunmuş gibi gelmiyor çünkü benim bebeğim kakasını yaparken ağlıyor ıkınırken ağlıyor hıçkırırken ağlıyor esniyorken ağlıyor gaz çıkartırken ağlıyor herşeye ağlıyor o yüzden artok sorun olaeak görmüyorum ama evet kolik bir bebeğim var…

Pazar günü 4 aylığız hep ağlıyoruz dediginiz gibi

Bizimkide sürekli ikiniyor birde kan geliyor üç seferdir yarın doktora goturcem bilenarkadaşlar yazabilirmi sebebi ne olbaulir geçen silerken fark ettim altını çizgi bı yerden hafif kan geldi popusunda

Kolik belirtileri nedir benimki de sürekli ikiniyor uykusunda bile durmadan

Haftanın 3 günü 3 saatten fazla veya 3 haftadan fazla huysuzluk sürekli ağlama hiçbirşey den memnun olmama meme reddi altını açarken bile ağlama uykuya direnme sürekli kucakta uyuma bende böyle ama kan vs yok siz bi dr görünün

Kolik olduğunu sanmıyorum çünkü normalde ağlamayan bir çocuk. Sadece gaz çıkardıktan sonra ağlıyor. Her emzirmede gazını çıkarıyoruz ama illaki oluyor çocukta. Onları çıkarırken sorun yok, gaz çıkar çıkmaz ağlıyor

Tmm sağolun gazını çıkarırken ağlıyor bizimki değildir heralde sadece sürekli ikiniyor ve çıkaramaz da agliyor

Bebekler ilk 3 ay zaten sürekli ıkınırlar bu çok normal çünkü bağırsakları küçücük incecik bir ıkınma ihtiyaçları oluyor kıprkımızı oluyor bizimkide doğduğundan beri ıkınıyor :grinning:
Kolik olsa anlamamanız mümkün değil zaten öyle çekilmez bir hal alıyor ki sizde bebeğinizle oturuğ ağlıyorsunuz şahsen ben öyle yaptım o kadar bunaldım ki ama sizde kan durumu varsa gaita testi vermeniz gerekebilir kanın birçok sebebi var tabi poposunda çatlakta olabilir illa kötü birşey olacağı anlamına gelmiyor ama ihmal etmeyin doktorunuzla konuşun

1 Beğeni

Tamam çok teşekkür ederim yarın randevu aldım bakalım ne diyecekler insalalh alerjik falan değildir