Arkadaşlar 5 haftalık olduk gaz sancımız var
Ben mama yüzünden diye tahmin ediyorum nasıl anlaşılır ki bu durum mama dan mı kaynaklı yoksa gazlı bi bebek mi. Geçecek mi bu durum bebeğim hiç uyumuyor hep uykusuz
Mama extra gaz yapiyo evet zaten gazlidir oda tuzu biberi olmusdur. 3 aya kadar suruyo bazen daha uzun ilk cocugum kolikdi gazli bebek gecemiz gunduzumuze karisirdi gazini cikarmadan asla yatirma ayaklarini sicak tut birde biz cok darda kalirsik gece yarisi battaniyeye koyup sallardik o sekilde uyurdu sakinlesirdi ise yariyo. Arabada gezdirincede susuyo gazli olan bebek
Cnm kolik bebeğe en iyiis salanan bı beşik başka çaresi yok şöyle yukardan tavana asilandan
Bence yeni dogan çogu bebekde bu gaz sorunu oluyor benim bebekde 3 aya kadar surdu galiba . Ama ilk 2 ay cok zordu. Biz mama degisikligi yapinca gaz sorunuluz daha da artmisti . Mesla sma boze hic yaramadi bebelac kulaniyoruz ..dogru mamayi bulmalisiniz .bebeginize uygun mama bulduktan sonra devam edin. Yine ayni ose bebeginizin kendi gazidir cikartmakta gucluk ceker. Kucuk bir tavsiye vereyim ben mama icirdikten sonra bebegimin bel ve bas kismini dik tutuyor sirtina ufak vuruslar yapiyordum hemen cikiyordu gazi .
6 ay 22 günlük hala ara ara tutuyo gazı bazen damla veriyorum bebekten bebeğe değişir ama kolikse 6 aya kadar surebiliyo