Geceye bir not bırak

Ermiş kitabından​:heart_eyes: çok hoşuma gitmişti bu bölüm :two_hearts:

Evet , o kitabı alacağım

Bende az evvel Doğan cucelogluun kitabını okuyordum ,içerisine alintilamis, çok doğru tespit

:blossom: Dertler seni boğmaya başladığında, göğsüne saplanan sıkıntının ağlamakla değil, dua ile geçeceğini anlarsın.

:blossom: Samimâne dualar et, konuş Rabbinle..

:blossom: “Allah’ım çok yorgunum. Artık ne yapacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sen, katından bir rahmetle tüm sıkıntılarımı gider,” de.

:blossom: Unutma; Hz. Yusuf’u kuyuda, Hz. İbrahim’i ateşte, Hz. Yunus’u balığın karnında bırakmayan Allah, seni de darda bırakmayacaktır.

5 Beğeni

Ömrünün baharında yitip gidenlere gelsin..

6 Beğeni

Bu sese bayılırım​:two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Ruhu dinlendiriyor​:relieved_face:

Bu yazı ne kadar iyi geldi anlatamam.. çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim​:heart::pensive_face:

1 Beğeni

3 Beğeni

“Ahlakın bozuk olduğu toplumda yalnızlık şifadır.”
-Hz. Ali

4 Beğeni

Birini tanıyamamak. İşte sana esaslı bir hayal kırıklığı daha. O mu kendisini ustaca kamufle etti yoksa sen mi sevdiğin için bu kadar körleştin bilemiyorsun ama şimdi karşındaki bambaşka biri. Sevdiğin, saydığın o insan değil. bambaşka biri oturuyor karşında. Yabancı…

3 Beğeni

Ağlayan mı anlar; yoksa anlayan mı ağlar ?

Konuş ey Kalbim!

Bâki mi şu beden?

Sevgi kimin için, gözyaşı kime ?

Ayrılık bu dünyada zor, ya ahirette?

Yan diyorum içime, sadece sen yan…

ve dayan diyorum gönlüme.

Herkes mutlu olsun,sen dayan.

Aşk dediğin ya ALLAH’tan gelmeli.

Ya ALLAH için olmalı, ya da ALLAH’a ulaştırmalı;

yoksa yerle bir olmalı!

Mevlânâ Celaleddin-i  

Rumî Hazretleri
3 Beğeni

Karşıma çıktı …

İzin verde Kabeni görelim Allah​:heart::palms_up_together:

4 Beğeni

Amin İNŞALLAH :rose:

1 Beğeni

Uzun zamandır merak ettiğim ama işe yaramayacağını düşündüğüm şeyleri bu gece tek seferde yaptım ve sonuç;

Peteğin üstüne ıslak havlu koydum . Havanın nemi %40tan %52ye çıktı 10 dk içinde.

Soğanı ikiye böldüm 7,8 tane karanfil sapladım . Kutay’ın başucuna koydum. Benim bile nefesim burnum açıldı. O ne güzel birşey öyle ya. Bu gece burunlar tıkanmadan uyuyacağız inşallah :grinning_face_with_smiling_eyes: denendi test edildi. Yapın yaptırın. Misssss. Oda aşırı soğan koktu ama olsun :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 Beğeni

İçimi rahatlatan aye.

“Rabbimiz dərki Sana yapılanı sen unutsanda ben unutmam.

4 Beğeni

Ben gece uyudum da sabah atayım dedim :grin:

4 Beğeni

Ayy bu sözü çok seviyorum ya arada açıp açıp dinliyorum

1 Beğeni

Bende :heart_eyes::bouquet:

Resimdeki sen misin?

Evet benim

1 Beğeni