Geceye bir not bırak

MaşaAllah MaşaAllah :smiling_face_with_three_hearts::rose:

Tenkyu beybim :cherry_blossom:

1 Beğeni

2 Beğeni

Bu gece de ben deniyorum o zaman bunları inşallah :heart_eyes:

1 Beğeni

Ama ufak bir not daha düşmek istiyorum. Benim astımım olduğu için gece öksürük tuttu boğazım kurudu. Bebeğim burnu açık şekilde uyandı ilk defa ama eğer bronşit astım vs varsa dikkatli olun :woman_bowing:t2: yani soğan için dikkatli olun

2 Beğeni

Kuti tam yapmak için heveslenmistim ki bil bakalım ne oldu :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ne oldu kıııız​:smiley::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Heves birakmiyorsun adamda :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Gel gel ne gördüm :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ne gördüüüüüüün :grinning_face_with_smiling_eyes: astım varsa dedim ama yoksa heveslen :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hadi gene iyisin, bu iyiligimi unutma​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: insanlık ölmedi ya :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Hahahahhahahahahahababanahahajansnndmslsşsödnfıfıddmmclddlsllssllsslslslslslsl

Bi git yaaaaaaaaaaaa vszgeçirdin ya beni daha da yapmam ben bitti o iş :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Vazgeçmişmiş:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bak kesin diyor ama kesinnn, bak istiyorsan tarih geçmeden icraata dök :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Sen haziran temmuz gibi görürsen yşne bi beni yokla şuan eşim bile istemiyor :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Eşini boşver iş sende bitiyor sanki eşin taşıyor çocuğu sshhehswh​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Sen 2 ay içinde hamileyim diyeceksin bak bu gidişle :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Tövbe de dur olay yine bana döndü :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:ben hamileyken 20. Haftaya kadar bulantiyla falan geçmişti, neyse birşey yiyemiyorum falan :grinning_face_with_smiling_eyes:Eşim keşke ben hamile kalsaydım herşeyi yerdim kızımı beslerdim demişti, keşke sırayla karnımizda taşıma imkanı olsaydı :grinning_face_with_smiling_eyes: İngiltere de bu olayın benzeri oldu ama yıllar önce bir adam bebeğini karnında taşıdı ismi de Thomas’dı yanlış hatırlamıyorsam :grinning_face_with_smiling_eyes:yalnız muhabbetin bağlandığı yere bak shdhshe

1 Beğeni

Öyle olabiliyosa 2.çocukları onlar taşısın :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: tabi konu dönüp dolaşıp sana saplandıya hemen değiştir konuyu :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:Aynen oklar bana dönünce bi sacmalama modunu açıyorum ahshshsh

1 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: sen hepimizden önce yapacaksın inanıyorum

1 Beğeni