Geceye bir not bırak

Bende ibaniyorum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Düzelttim hemen nerden de gördün :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ibani görünce gözlerim açıldı kacar mı shshshsh

1 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: istiyosan ibanlayayaım hemen​:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Ay ben cash severim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:(kartlar blokeli)

1 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: cash candır gerisi heyecan

1 Beğeni

@Kuti Kutiiii senin şu soğan tarifini yaptım, çocuğun başucuna koydum. Gece ben uyuduktan sonra kocam odaya gelmiş içinden demiş ki bu kız ne kadar soğan yemiş böyle oda nasıl kokuyor​:joy: hayret ettim soğan kokusundan içeri girilmiyordu dedi. Oturma odasında yatacakmış küserim diye vazgeçmiş ve soğan kokusunda zorla uykuya dalmış. Ben de gece bir ara uyandım o nasıl bir koku, migrenim tutmuş başım çatlıyor. Kalktım mutfağa gittim ağrı kesici içtim yatak odasına geri döndüm yok odaya girilmiyor :sweat_smile: aldım soğanı çöpe attım, gün boyu da odayı havalandırdım ama hâlâ soğan kokuyor yemin ederim :joy: nasıl çıkacak bu koku​:joy:

4 Beğeni

Hahahhahhahaha hiç güleceğim yoktu o ne kadar keskin bi soğanmış öyle :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: camı aç havalansın direk çıkar koku kalmaz :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face: kocadan da ediyodum seni az kalsın :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Senin tariflerin altına sakın evde denemeyiniz yazmak lazım :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ama sonuç neydi önemli olan o burunlar tıkandı mı :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: @Eğitimcianne1

1 Beğeni

Yok yok camı açınca vallahi çıkmadı. Şu acı acı kokan beyaz soğanlar var ya ondan​:sweat_smile: evet hakkını yemeyim burunlar güzel açıldı:grinning_face_with_smiling_eyes: eğer o gün kocam yatağa gelmeseydi sabah karabasan gibi üstüne çökerdim niye gelmedin bla bla. O da diyecekti ki sen kendine bak zehir gibi soğan kokuyordun ondan gelmedim. Ben buna alınacaktım evliliğim sarsılacaktı senin yüzünden :joy::rofl:

1 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: özüüüüür dileriiiiim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: ama olsun burunlar açık olacaktı :grinning_face_with_smiling_eyes::sweat_smile:

Haklısın tarif amacına ulaştı mı ulaştı :rofl::rofl:

Kesinlikle​:grin::grin::grin:

Bence senın bu yöntemin ile burunlar yıllarca acık kalır hala soğan kokusuyla :rofl:

2 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bencede çok güzel işte :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: o soğandan sonra burnu eskisi gibi çok tıkanmıyo benimkinin :grinning_face_with_smiling_eyes: ama bi kere yaptım daha da yapmadım​:grinning_face: zaten hergün yeni bir soğan koyamam soğan bile çok pahalı artık​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Deme pahalı olduğunu pahalı dedıkce dahada pahalı oluyorlar

1 Beğeni

İstersen gözünü kapat yinede zamlardan kaçamazsııııııııııın​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

:grin: Vala sende haklısın

1 Beğeni

Bugün çok sevdiğim bir psikoloğun videosunu izledim. Tespitlerini o kadar doğru buluyorum ki, yıllardır bana çok şey kattı. Buraya da bugun izlediğimi ekleyim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni