Evet doğru söylüyorsun bayadır yok arkadaşımız da . Umarım keyfi yerindedir ..
Gorumcesine kuruluyordur bence ![]()
1 ay yoklardı onlar bence eşiyle aşk tazeliyodur ![]()
![]()
İkinci yolda deseneee
![]()
Ay Allah korusun kandırılmaz umarım ![]()
![]()
Gonulluydu zaten ,![]()
Evet bi yanı yapayım diyıdu bi yanı da halt yeme otur diyodu ![]()
Sayeden haber warmi peki kizlar o napti acaba
Ceren1 yakinen taniyordu, daha iyi imiş ![]()
Şu konularda bir anlaşalım isterim:
-Her zaman iyiler kazanmaz. Kötüler genellikle daha kârlıdır. Esas kâr ve zarar ahirettedir. Pek çok şeyin hikmetini burada anlayamayız.
-Herkes kalbinin ekmeğini yemez. Bazen çok iyi niyetli birinin başına sürekli kötü olaylar müsibetler gelebilir. Hikmetini Allah bilir, biz bilemeyiz.
-Sabrettim mutluluğu hak ettim, o yüzden nimetler bana verildi, düşüncesi hastalıklıdır. Nimetler Allah’ın ikramıdır. Bazen çıkmaza girip daralır bazen olabildiğince genişler. Hikmetini Rabbim bilir.
-İşini çok iyi ve güzel yapmak her zaman kapıları açmaz. Bazen senden daha kötü iş yapan düzenbaz biri önüne geçebilir. Yine dürüst kalmayı seçmek şahsiyet meselesidir.
-Dünya imtihan yeridir. Hata yapanlar illa pişman olacak diye bir şey yok. Harika bir hayatta yaşayabilir. Esas imtihan ahirettedir. Buna imân edenler kendisine yapılan kötülüklerin çetelesini tutmaz, Allah’a havale eder.
-Elinden geleni yapıp kesin olarak olacağını beklemende hatadır. Çok dua ediyorum kabul olmuyor demende o hatadan biridir. Sen Rabbinin gözünün önündesin, o senin istediğini bilmiyor mu sanıyorsun, yada vermesi o kadar zor mu. Hikmete karışma teslimet göster, rahat budur.
-Bazende hiç çabalamadan hediyeler verilir. Kime ne verilir, ne zaman ve niçin verilir; bunları bilemeyiz. Tamamı Allah’ın hikmetindendir. Teslim olan rahatlar, olmayan her gün yeniden kederlenir.
Tercih bizim… ![]()
Ben de dün onu düşünüyordum iyidir inşallah ![]()
Teşekkür ederim iyiyim elhamdülillah
Bir süre önce telefonla geçirdiğim tüm vakti kısıtlamıştım. Hem burada hem diğer uygulamalarda çok fazla şey okuyordum zihnimin yorulduğunu hissettim. Ramazan ayı geliyorken hazırlık yapıyım dedim. Gün gün detaylı temizlik yaptım. Okunacak kitaplar seçtim. Yeni bir diziye başladım, bebeğimle bol bol oyun oynadım, evime çeki düzen verdim ve kocamla sağlam bir kavga ettikten sonra sükunet içinde mübarek ramazanı karşıladım ![]()
![]()
İyi olmanıza sevindim bugün mutlu oldum sizi görünce ![]()
Allah razı olsun cümleten iyi olalım inşallah. Ben de özlemişim sizleri. Buradaki kızların samimiyeti, tadı başka ![]()
Hoşgeldiniz , kocayla sağlam kavga demek guldurdunuz:)))) Allahta sizi guldursun ![]()
![]()
*Asırlar öncesinden, hicretin en can alıcı noktasında, sevr mağarasından tüm insanlığa bir teselli mesajı yükseldi :
*
“Üzülme, Allah bizimle beraberdir”
Hayatın, imtihan ekseninde, bazı kırılma noktalarında vardır Bu noktalarda, sonsuz bir kudrete dayanma arzusu, zirveye çıkar Sebepler sükût ettiğinde, çaresizlik tüm çareleri tükettiğinde, artık O’ndan ﷻ başka hiçbir yardımcının kalmadığını hissettiğinde, bu teselli, rahmetin kucağına sevkin başlangıcı olur.*
Kızlar merhaba, uygulamadan ayrılıyorum. Olumsuz bir durumdan kaynaklı değil bu kararım. Yaklaşık bir buçuk senedir buradayım. Bir teşekkür edip öyle gitmek istedim.
Öncelikle aynı gün doğum yaptığımız ve deneyimleriyle beni aydınlatan @Hüveydaa
Uygulamanın pro max. annesi dediğim kendi güzel kalbi güzel @Eymenk
Burada yaptığı bütün yorumları çok beğendiğim, bakış açısını sevdiğim @Saye , seni tek kelime ile anlatmam gerekse âkil derdim.
Uygulamanın cıvıl cıvıl neşesi, heyecanı, anneliğin pozitif ve enerjik yüzü @TülayOzan @Kuti @Esoş ve tabiki @514habis_r
Sözüyle, özüyle hep müşfik ve merhametli @Öd2121 senin adını dahi görmek bana Allah’ı hatırlatıyor.
Ve…
Sorularımda bilgisini, yardımını esirgemeyen güzel anneler @Nurr @felcin @Sinem @Ceren1 @Şeyma.A @AybikeKrp @Halimee @Elif53 @Zehra @Zeytül
Şuan adını unuttuğum, acemi annelik yolculuğumda bana ışık tutan tüm kızlar, iyi varsınız. Kimi zaman kaygılı, kimi zaman neşeli, kimi zaman rüyada gibi, kimi zaman yapayalnız hissettiren bu süreci böyle birbirimize yoldaş, arkadaş olarak geçirmemizi sağladığınız için hepinize teşekkür ederim. Keşke hepiniz reelde yanımda yöremde olsaydınız. Hep güzelliklerle karşılaşın, ummadığınız anlarda bile sevinçle dolun. Bebeklerinizi sağlıkla, huzurla büyütün, güzel günlerine şahitlik edin. Sizleri çok sevdim. İnsanız, olduysa kırıp incittiklerim hakkınızı helal edin
Kadir geceniz mübarek olsun. ALLAH’a emanet olun.![]()
![]()
![]()
![]()
Helal olsun varsa hakkım .. gitmiyorsunuz dimi burdan sizde
sanki veda konuşması gibi olmuş .
Kandilimiz dualarımız kabul olsun, güzelliklere çıksın ömrümüz inşallah