Boyle bir iz bırakmışsam sıze ne mutlu bana sızde benım için oylesınız bilginiz bızım ıcın kıymetli idi keşke hep berber olsaydık ama bu karar sıze ıyı gelecekse ALLAH hakınızda ne hayırlı ıse onu versın uzldum gıtıgınıze ve @Esoş karfeşimizde gıdıyor umarım ıkınız ıcınde hersey cok guzel olur
![]()
Herkes tek tek gidiyor ![]()
üzüldüm bu kararı almana
senden çok güzel bilgiler öğrenşyorduk bayadır da zaten yoktun . Biz teşekkür ederiz asıl keşke gitmesen . @Esoş ta gidiyor sende. Seninde kadir gecen mübarek olsun . Umarım hep iyi ve mutlu olursun ailen ve sen![]()
![]()
![]()
![]()
Mesajınız da siz givi zarif düşünceli olmuş
var ise helali hoş olsun sizde helal edin kadir gecemiz mübarek olsun
Ne desem bilemedim. Derdine derman sıkıntına omuz mutlu anına yandaş olabildiysem çocuğunla birlikte büyürken basamakları tek tek çıkarken bir basamakta dahi desteğim olduysa ne mutlu bana.. varsa hakkım helal olsun sende helal et..
![]()
Bu ara aklımda olan kişilerden biriydin. Uzun zamandır da buralarda yorumunu görmemiştim. Burda eskilerden kalan annelere çok alıştım. Biri gidince ,ister istemez bu gözler arıyor![]()
Keşke gitmeseydin. Ben seni de seviyordum. Çok olgun ,oturaklı konusma tarzın çok hoşuma gidiyordu. ![]()
Herkesin kendine göre bir sıkıntısı var. Rabbim kalbine huzur versin. Hakkım varsa da helali hoş olsun. Kendine iyi bak güzel kadın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gercekten burda varlığı cok belli olan yokluğu bile hemen farkedilen kardeslerimizdensiniz esas siz hakkinizi helal edin güzel bilgilerinizden faydalanmak bizim için çok keyifli ogretici guzeldi geçtiyse benim hakkım tabi ki helal olsun ebeden, burda bebekleri ve anneleriyle bağ kuruyoruz sanki göz çocuklar büyüyene kadar da burda hep göz önünde olmayı hani hep denir ya senin çocukluğunu bilirdim oyle oldu tamda çocukların hep ilk anlarından bilmek guzeldi yolunuz açık olsun kim bilir belki bir gün öyle hepimizde gidicez ama anı olarak kalicak o zamanlar duygular
Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum varsa hakkım helal olsun inşallah sen de et ama çok üzüldüm gerçekten keşke gitmesen…
Ben vedalaşmayı da hiç sevmem ve beceremem. Kendine ve bebeğine çok iyi bak.
Gecen de mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ![]()
Ben de çok şaşkınım hiç beklemiyordum. Burada senin bilgilerinden çok faydalandım, desteğini gördüm. O yüzden bende yerin ayrıdır hiç tanımadığımız halde. Hakkım varsa helal olsun sen de hakkını helal et ![]()
Hakkım varsa helal olsun tabi sizde helal edin ama niye gidiyorsunuz
daha birbirimizden öğrenecek ne çok şeyimiz vardı, üzülüyorum böyle olunca için burkuluyor![]()
O nasıl söz varsa eğer helal olsun bizde sizin bilgilerinizden çok faydalandik Rabbim yolunuzu açık etsin bütün guzellikler sizinle olsun inşallah kötü bir durum yoktur
@Eğitimcianne1 ince düşünceli güzel insan sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hakkımız varsa helal olsun gitmene üzüldüm… İnşallah hep mutlu sağlıklı olun kendinize dikkat edin![]()
Amaaann ben neden ağladim kiii ![]()
biz anneler iyi ki varız sizde benim yanımda yakinimda olsaydınız burda çok sevdiğim arkadaşlarım oldu onlar beni sevdi mi bilmem ama iyi ki barlar sizi çok seviyorum
canım annelerim güzellerim
Allah razı olsun. Bazen insan kendini bizzat anlayacak insanlar arıyor gerçekten. Seni de iyi ki tanımışız![]()
![]()
![]()