Böyle de bir başlığımız olsun mu kızlar? İlki benden gelsin uyumayan annelere![]()
Böyle de bir başlığımız olsun mu kızlar? İlki benden gelsin uyumayan annelere![]()
Yaaaa bugünkü başlıklar çok güzel ![]()
Umarım yapabilmişimdir
O zaman benden de gelsin uykusuz annelere ![]()
Gece olmasada sabahlayip gözünden uyku akan emektarlara gelsin ![]()
Ay Nur bayildim ,sabahtan bu yana 100 kez dinledim
https://youtu.be/amMgaPiCKLw?si=Ml-sUsgCQaHtuPOb bizdende bir yapay zekalı ilahi olsun ![]()
Bu ilahiyi hamileliğimde çok dinledim , oğlum çok agladiginda söylerim sakinleşir ![]()
Yaaa ![]()
Sevdiğim ilahilerden birtanesi buuu
listemde eklidir![]()
Bir ara sardığım bir parça ![]()
Bir daha hiç gelmeyecek olan o güzel cocuklugumuza..
Bütün geceler mecbur varır sabaha, umudu kaybedip pes etmek olmaz !
Kızım büyüyor, bu şarkı beni öylesine duygulandıriyor ki şu sıralar bulaşıkları makinaya yerleştirirken favorim
klibi desen sanki doğum anını tekrar yaşatıyor gibi ![]()
Ay gözüm doldu benim de ![]()
![]()
![]()
![]()
İçindeyken zaman hiç geçmiyor gibi, bakınca sanki hiç buyumeyecek gibi…ama ya şimdi
emek emek işliyoruz, insan çok duygulaniyor daha düne kadar miniciktiler ![]()
Değil mi ? Daha geçen yıl bu zamanlar sürekli doktora gidelim kalbi atıyor mu, tekme attığında rahatlamistim. Sonra tekme atmadiginda beni bırakıp gitti mi diye ağlıyordum
şimdi bu bebe benim evladım ,tahtlari bahtlari kaderleri güzel olsun. İyi insanlara denk gelsinler heeer zaman ![]()
Bende öyleydim biliyor musun
hissetmedigim her an abartısız hastaneye gidiyordum çok pinpirikliyim zaten hep bir korku vardı, resmen eziyete dönüştürdüm hamileliğimi
Allah’ım inşallah karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın, rahme düştüğü andan itibaren öyle zor büyüyor ki evlat denilen çiçek…Yolları hep çiçekli bahçelere çıksın ![]()
Ay harikaaaaaa bebeğimle yeni şarkım an itibariyle![]()
![]()
![]()
ama nasıl güzel sözler değil mi ya dalga geçeceksin diye çok korktum dermişim ![]()
![]()
Bunla dalga geçilir mi
bende hep nil karaibrahimgilin benden sana şarkısını dinlerdim hamileliğimden beri . Şimdi bunu aldım bünyeme
Bir dahaki bulaşık seansında kesin dinleyeceğim o şarkıyı ![]()
![]()
ecoş uyuyor şimdi uyanmasın diye nefesimi bile tutacagim nerdeyse kuş gibi hafif uykusu ![]()
Mutlaka dinle ama o da çok tatlı bi şarkı oğlına yazmış
benim meleğimin ateşi var. Özel menenjit aşısı plduk bugün iki çeşidini de . Nöbetteyim bugün