Geceye bir şarkı bırak

Böyle de bir başlığımız olsun mu kızlar? İlki benden gelsin uyumayan annelere​:two_hearts:

Yaaaa bugünkü başlıklar çok güzel :grinning_face_with_smiling_eyes:

Umarım yapabilmişimdir

O zaman benden de gelsin uykusuz annelere :white_heart:

Gece olmasada sabahlayip gözünden uyku akan emektarlara gelsin :slight_smile:

Ay Nur bayildim ,sabahtan bu yana 100 kez dinledim

https://youtu.be/amMgaPiCKLw?si=Ml-sUsgCQaHtuPOb bizdende bir yapay zekalı ilahi olsun :rose:

Bu ilahiyi hamileliğimde çok dinledim , oğlum çok agladiginda söylerim sakinleşir :heart:

Yaaa :pleading_face::pleading_face: Sevdiğim ilahilerden birtanesi buuu​:blush:listemde eklidir​:heart:

Bir ara sardığım bir parça :heart:

Bir daha hiç gelmeyecek olan o güzel cocuklugumuza..

Bütün geceler mecbur varır sabaha, umudu kaybedip pes etmek olmaz !

Kızım büyüyor, bu şarkı beni öylesine duygulandıriyor ki şu sıralar bulaşıkları makinaya yerleştirirken favorim :smiling_face_with_tear:klibi desen sanki doğum anını tekrar yaşatıyor gibi :face_holding_back_tears:

Ay gözüm doldu benim de :face_holding_back_tears::rose::rose::rose:

İçindeyken zaman hiç geçmiyor gibi, bakınca sanki hiç buyumeyecek gibi…ama ya şimdi :face_holding_back_tears: emek emek işliyoruz, insan çok duygulaniyor daha düne kadar miniciktiler :face_holding_back_tears:

Değil mi ? Daha geçen yıl bu zamanlar sürekli doktora gidelim kalbi atıyor mu, tekme attığında rahatlamistim. Sonra tekme atmadiginda beni bırakıp gitti mi diye ağlıyordum :frowning: şimdi bu bebe benim evladım ,tahtlari bahtlari kaderleri güzel olsun. İyi insanlara denk gelsinler heeer zaman :palms_up_together:

Bende öyleydim biliyor musun :face_holding_back_tears: hissetmedigim her an abartısız hastaneye gidiyordum çok pinpirikliyim zaten hep bir korku vardı, resmen eziyete dönüştürdüm hamileliğimi :face_holding_back_tears: Allah’ım inşallah karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın, rahme düştüğü andan itibaren öyle zor büyüyor ki evlat denilen çiçek…Yolları hep çiçekli bahçelere çıksın :face_holding_back_tears:

Ay harikaaaaaa bebeğimle yeni şarkım an itibariyle​:grinning_face_with_smiling_eyes:

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:ama nasıl güzel sözler değil mi ya dalga geçeceksin diye çok korktum dermişim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Bunla dalga geçilir mi :grinning_face_with_smiling_eyes: bende hep nil karaibrahimgilin benden sana şarkısını dinlerdim hamileliğimden beri . Şimdi bunu aldım bünyeme

Bir dahaki bulaşık seansında kesin dinleyeceğim o şarkıyı :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:ecoş uyuyor şimdi uyanmasın diye nefesimi bile tutacagim nerdeyse kuş gibi hafif uykusu :grinning_face_with_smiling_eyes:

Mutlaka dinle ama o da çok tatlı bi şarkı oğlına yazmış:grinning_face_with_smiling_eyes: benim meleğimin ateşi var. Özel menenjit aşısı plduk bugün iki çeşidini de . Nöbetteyim bugün