Gelin korunma yöntemleri ile ilgili konuşalım 🌸

Selam kızlar emzirme döneminde nasıl korunuyosunuz doğum kontrol hapının bi zararı olur mu

2 Beğeni

Deri altı implantım var o yüzden korunmuyorum

Huylanmiyormusun derinin altinda ya

1 Beğeni

Koruma süresi ne kadar tavsiye ediyor musun acaba

Doğum kontrol hapı emzirmeye uygun olanlar var bebeğini emziriyorsan onları kullan. Haplar bende düzensizlik yaptı ben o yüzden tercih etmiyorum. Birde kontrol yöntemlerinin hepsi hormonal olarak bı dengesizlik yapıyor en iyisi eşin korunması.

1 Beğeni

3 sene tabi yan etkileri oluyor. Ama alıştım adet olmuyorsun yada leke seklınde oluyosun e agrısı oluyor olmadığın için ayda bir kaç kez onun dışında baş agrısı ödem sıkıntısı falan oluyor aşırı yeme istegi

Yok ya alıştım artık özellikle oraya dokunursam bildiğin plastik bişe var hissediyom onun dışında çoğunlukla unutuyorum

1 Beğeni

Sezeryan sonrası ilişkide nelere dikkat ediyorsunuz nasıl korunuyorsunuz

Bi kenarda bekleyeyim bende​:joy:

1 Beğeni

Allah cezamı verecek :joy::joy::joy::joy:

Hahahahh ay kiz

Vallahi hiç bi şeye dikkat etmiyoruz kanamam biter bitmez 40 ım çıktı ilişkiye girdik sadece sezeryan yerime dokununca kötü oluyorum başkada hiç ni sıkıntımız olmadı

1 Beğeni

Donald Duck Reaction GIF

1 Beğeni

Sezeryan sonrası kirkiniz çıktıktan sonra nasıl korunuyorsunuz doktor spiral ya da süte gecmeyen hap önerdi prezervatifle korunma güvenli değil midir

1 Beğeni

Benim ebe de oyle dedi 3 tane hap var
En hafif olan i onerdi

1 Beğeni

Prezervatifi güvenli ve kullanışlı bulmuyorum firmalar ne kadar yırtılmaya karşı deselerde yırtılabiliyor. Ben kol altı konulan bi implant vardı onu doktora danışarak koydurmak istiyorum ne olur ne olmaz siprail de taktırmak istiyorum :smiling_face:

Bi tanıdığımız 7 yıl korunma haplarıyla korunmuşlar 7 yıl az buz değil hormonları zayıflamış bebek sahibi olamıyorlar :woman_shrugging:t3:

Kızlar lohusaligim bitirmek üzere korumak için ne yapmalıyım eşim korunmaz benim sizler nasıl korunuyorsunuz bilgi verir misiniz

Eşin kornmaz ise,deri altı impilant veya spiral taktırman gerek :melting_face:

3 Beğeni

Doğum kontrol hapı veya Devletleri implantı onun dışında da spiral başka bir yolu yok çünkü

2 Beğeni