Bebeğim 10 buçuk aylım hala kucakta uykuya dalabiliyor onda da zorluk çıkarmaya başladı artık tam dalamıyor . Ve kucak aşırı zor gelmeye başladı bana da . Ara ara şuan memede uyuyakalıyot böyle alıştırsam mı acaba gece daha zorlanır mıyım sizce? Gerçekten çok yoruldum kucakta
Canım 10 aylık senin için çok zordur eminim 2ay sonra yaşına basıcak bence kucakta uyutmayi biraktirmaya çalış benim bebeğim daha küçük 4ay22 günlük göğsümde uyuyo çokta seviyorum ama bağzen bana bile zor geliyor
Çok denedim ama yapamıyorum artık denemekten yoruldum. En azından göğsümde emer emer uyur diyorum valla taşırken yoruluyorum ne zaman dalacagı da velli değil uykuya
Yatarak emzirmeyi denedin mi
9 aylık ve zorluyor kucak artık bi şekilde yatağa alıştırmaya çalışıyorum bu aralar bacım deneme
Uyku eğitimi almış biri olarak konuşuyorum en zoru memede uyutmayı unutturmak sallamayı çok daha kolay unutuyorlar
Benim kızımda 5ayına kadar ayakta sallayarak uyuyordu. Ondan sonra ayağıma koydukça kıyameti kopardı kucağıma aldım hep kucağımda uyudu oturuyorum kucağıma sıktarıyorum 2 dkkada dalıyor hemen ve uzun da uyuyor. Bazen yatakta yanına uzanıyorum öyle uyuyo. Aksine hoşuma gidiyor hep onu izliyorum
Emzirerek uyutma taraftariyim kizim oyle uyurdu cok rahat oluyodu smdi birakti cok nadir emerek uyuyor uykuya dalinca kendiliginden birakiyor sallamaktan cok daha rahat oluyo
Yatarak emziriyorum sabah emerek ıyudu ama 2. Uykuda emmek istemedi mesela şuan
Bende çok zorlanıyorum valla artık kafama klydum kucaga almadan yataktam döne döne uyutacagım . 2. Uykuda almadım bakalım şuan uyudu valla
Çok sağolunhiç denemeyeyim o zaman:(
Eğitim işe yaradı mı sizin destwksiz mi uyuyo
Benimde baştan hoşuma gidiyordu ama artık 10 kiloya yaklaştı ne zamana kadar böyle yapıcam bide kendi uyumayı bilmediği için başka türlü dalamıyor . Kucaktan da gitmek istiyor bazen
Gece uyabmıyor mu çok
Acikinca uyaniyor bi ker mama yapip weriyorum dewam ediyor uykuya
Benim kızımda 9 kilo şuan ben zorlanmıyorum kendi şahsıma ayakta sallamaktan daha kolay geliyor. Keşke kendileri uyusa
Emekleme falan var mı benimki onları öğrenince direnmeye başladı bide
Kız nereye kadar böyle uyutcaz ki
Walla cok iyi oluyo koyunca uyaniyor ya yan yatirip sirtina wurup geri uyuyor
Valla işine gelirse uyuyo öyle de benimki bakalım kucagı bırakmam lazım