Gögüste uyutup memnun olan var mı?

Siz uyku egitimi aliyordujuz sanki. Çözülemedi mi?

Ayni durum bende var sırf bu yüzden trendyoldan cingene salıncağı aldim hayatımı kurtardı

Geve nasıl uykusu

Çok iyi gidiyordu fakat bi anda düzeni bozuldu yine oğlumun

Gece uykusu cok iyi ama sabah cok erken uyanıyor 6 da :blush:

1 Beğeni

Aksam 8.30 da gece uykusuna yatiriyorum hic sasmadi simdiye kadar o duzeni kurdum Allahtan sadece beslemek icin uyaniyorum 2 kez gece

2 Beğeni

Evet emekliyor

Gittiği yere kadar bacım vallahi ben halimden memnunum keşke hep böyle uyusak bayılıyorum :joy::joy: tadını çıkarın büyüdüklerinde gelmezler yanımıza​:joy:

Benimde 8 9 da yatıyor ama gece bazen uyumuyor anlamadım bazdn 3 4 kere kalkıyor salıncakta mınuyuyor hep . Birde kaç aylıkki

Aynı odada mıısnjz . Biizmki odaya girince sesimize. De uyanıyor bazen

Canı istemeyince uyumuyo benimki memede . Uyursa amenna artık haklısınız :joy::heart:

Benim kızım memede uyumuyor kucağıma sıktarıyorum öyle uyuyo

Asilde emerken uyuyor ama artık bıraktırmak istiyorum. Unutturmak çok zor

1 Beğeni

3 ay 1 haftalik benimki ayni odadayiz kesinlikle gece ışık kullanmıyorum gece ışığı dahil ve hic ses yapmiyoruz

Salincakta degil beşiği var gece besiginde yatiyor

Canım nasıl alışırsa öyle gidiyor valla biz simdi iki aylığız emerken uyuyor ama uyumadığı zamanda emzirip yatırıyorum kendi kendine uykuya dalıyor. Büyük kızımı da öyle alıştırdım çok şükür hiç zorlanmadım hep kendi uyudu ha böyle hastayken falan huysuzken ayakta salladım onuda çok çabuk unuttu . Yatarak emzirme çok tehlikeli bence .

Yaa sese alışsa iyi olmaz mı ? Benimki de seninkinin aksine seste uyuyor :grin: birileri konuşsa falan dinleye dinleye dalıyor :grin: dün akşam kına gecesindeydik valla o gürültüde mışıl mışıl uyudu :laughing::laughing:

1 Beğeni

Hm o aylarda benimkinin uykuları da iyiydi büyüdükçe bişeyler öğrendikçe bozuldu malesef hergün yeni bişey öğreniyor 10 aylık

Siz nasıl enziriyorsunjz 10 aylık

Pış pış yöntemi ve bazen ayakta sallama ile uyuyor şimdi de onu bıraktırmaya çalışıyoruz mesela ama emerek uyumayı bıraktırmak zaman alıyor dediğim gibi. Tabi her bebeğin kendince tavrı farklı fakat genel olarak yorumlar benim söylediğim gibi

1 Beğeni