Gögüste uyutup memnun olan var mı?

Teşekkür ederim bende kucaksız yatakta oipışpış deniyorum bakalım

Emerek uyuyusun iste daha ne istiyosun ay :joy::joy:aksam walla ne guzel emerek uyudu yatti sbhda ayni sekil salla salla insanin vacaklarinagriyo kucakda uyutsan kollarin agriyor iyi boyle

Acıkınca ağlıyo emziriyorum genelde uyuyakalıyor beşiğine yatırıyorum ama uyumadığı zaman yatırtıyorum beşige ağlamadığı sürece almıyorum hiç bi şekilde uyuyakalıyor

Biz sallayarak uyutuyorduk artık o kadar ağırlaştı ki mecburen memeye geçtik yatağına götürüp yatırıyorum emerken pıt gidiyo.

Ayrıca bebeklerin
Kendi kendine uyuması için ortalama zamanlar:
• Emerek uyuma alışkanlığı, genellikle 2 yaş civarına kadar sürebilir (özellikle emzirme devam ediyorsa).
• Sallayarak uyuma alışkanlığı, bırakılmadığı sürece uzun yıllar sürebilir.
• Bebekler bu alışkanlıkları kendiliğinden bırakmaz; genellikle anne-baba yönlendirmesi gerekir.

O yüzden 18aya kadar bu şekilde planlıyorum ben

1 Beğeni

Gece sık uyanıyor mu peki alışkanlık oldu mu göğsünüz . Desteği bırakamıyorum asla

Ya aslında çok uyanmıyordu artık diş sancısından uyanıyo gece uyanmaları zaten diş yüzünden oluyo genelde emip tekrar dalıyo ben de karışmıyorum18e kadar devam etsin

Benimki de sese alisik gunduz ama :blush: bugun benimde günüm vardi o kalabalikta uyudu kesintisiz sadece gece ses yapmıyorum farki ogretmek icin

Aynen canım gece ses olmayınca da güzel uyuyor 2 aylık gece 2-3 defa uyanmaya başladık değişiyor işte bazen 1 defa uyanıyor ama sabah çok erken uyanıyor 6 da güne başlıyoruz :rofl:

1 Beğeni

Bizde ayni :see_no_evil_monkey: en gec 6 hemde o yuzden cogu aksam onunla beraber erkenden uyuyorum

6 7 bizde oyle ne warda uyanirlarsa o saatte :woozy_face:

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum herkese :heart::folded_hands:

Ben uyuyamıyorum da erkenden :laughing: Allah kolaylık versin bu günlerde geçecek

1 Beğeni

Demi ne var söyle 9-10 a kadar uyusalar :rofl: gerçi ben 6 da uyanmasam 7 de yine uyanmam lazım büyük kızım okula hazırlanacak​:grin: bana her türlü uyku haram

1 Beğeni

Anne olunca uykular haram ahahah

Aynen ben rahata alışmıştım ama 7 yıl aradan sonra yine uykusuz geceler :joy:

1 Beğeni

Artik bunye alisiyor 8 7 de uyanmaya ise gider gbi :rofl::rofl::rofl:

Benim kızım 7 aylık göğsümde uyuyup kalıyor gece çok uyanan bir bebek değil oyüzden hiç zorlanmiyorum

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum arada uyuyakalıyor benimde kolayıma geliyor :heart: