Günlük Hayattan fotolar 📸

Bazi sebeplerden dolayi tutmuyo bazen malesef.sagol canim.bunyeyle de alakali bazen.yani cok sebep olabilir.benim bi rahatsizligim aciklayamayagim canim malesef ondan da oluyor.kimse istemez tabi.normal dogum zor ama dusuk daha zor geliyo bana vucuttan atip toparlanma tekrar hamile kal hepsi bi zaman.

Resmen belli dişi bacim acaba normal biseymiki hic sordunmu doktora falan tuh

Bakımlarımızı yapmadan yatmiyoruz dimi teyzeler​:face_with_hand_over_mouth:

Bu neee bu neeeeee bu nedirrr böyleee yerimmm kokoş seniiiiiiii

Ablasi saclarini yaparken hemen minigede yaptik teyzesi kucukden alissin bakima :face_with_hand_over_mouth:

Bu tür kitapları nerden bulabilirim?

Yaa yerim :face_with_hand_over_mouth::heart_eyes: Nasıl izin veriyor ya ben kızımın saçına tokayı ancak çaktırmadan takarsam izin veriyor onu da 10 dakika sonra farkedip çekiyor ahshs.

Instagram’da ve YouTube’da videolarını takip ettiğim bazı psikologlar var. Gülcan Özer’i birkaç ay oldu keşfedeli. Tülay Kök’ü de öneririm. Bir iki videosuyla değil ama sıkı sıkı takip etmeli, yazdıklarını okumalı. :smiling_face: Onun da kitabı var. Konusu daha çok yas süreciyle alakalı ama öneririm yine de. Kim değer verdiği bir şeyi kaybetmedi ki sonuçta… Psikolojik İlk Yardım- Tülay Kök.

Psikoloji kitapları önerilerim

Allahm yarbbim yerim seni masaallah sana

Bizde oyuncaklara bindik dün ardindan babasiyla yemek yediler kucuk hanim gezmeye gitti

Ders arası :brown_heart:

Diş görmüştü daha önce doktor ama yapacak bişey yok dedi uzun zaman oldu patlatamadi çocuk tekrar goturcem yarın bı sorarım bugün kan verdik benim büyük kızda öyle zor patlattiydi azıları doktor en son elinle tırnakla demişti kızımda daha patlatamaasa diş hekime götür demişti tirnakladim patlattiydi

Kist falan olussa anlarsin ama valla bilemedim bacim ya

Tokayi bende zor takiyorum agliyo takdirmiyo kiskacli tokalari farkederse yolup cikariyo valla takarken baska biseyle oyalaniyodu ablasida gulduruyodu farketmedi yarim saat gezdi oyle sonra cikardi hepsini :rofl:

Öyleydi aslında o ara antibiyotik kullandık bide hastalandiydi antibiyotik sayesinde geçti hemen şuan sadece kırmızı çukurluk var

Ah canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur ..Rabbimin.de bir bildgi vardır. :cherry_blossom:coooook mutlu ol yüzün hep gülsün sen çok özel ve güzel bir annesin . :butterfly::cherry_blossom:

Coook tatlii miniğim

Iyi ki varsin canim beni cok mutlu ediyorsun moralimi yerine getiriyorsun.ben de sana hayran senin ozele girmek istemiyorum ama senin yasadigin gecmis ten siyilmis takilip kalmamissin cok guzel ve ozel bir annesin habiscigim.

:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: tesekkur ederiz teyzesi

Zordu ama geçti .
Hersey geride kaldı. İçimde büyük bir yara olsada hayat devam ediyor . Hergun salya sümük ağlamaya gerek yok. 1 kere üzül tam üzül ertesi gün hayata devam etmeyz çalış. Yoksa hayat çok acımasız senin hayallerini zamanını çalıp gidiyir . Benim en büyük motivasyonum kitaplarım kizim ve esim .:heart:

Ha son olarak sizlerle de konuşmak motive ediyor. :smiling_face_with_three_hearts: