Günlük Hayattan fotolar 📸

Aynen aynen canim

Bugün kendime ajanda defteri aldim. Cok cok guzel . Ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum ilk defa ajanda defterim oldu. Icerigi de boyle. 95 tl bedava diyebilirim .

Ben de bayılırım böyle şeylere, doğru düzgün kullanamasam da :face_with_hand_over_mouth: çok güzelmiş güle güle kullan :relieved_face::cherry_blossom:

Anne saatine geçiş yapıldı. Etrafı toplamadan anne saatine geçiş yapılmıyor muydu yoksa? Aaa tüh, ben onu unutmuşum(şüpheli) :face_with_hand_over_mouth:. Neyse biraz okuyayım, biraz çizim yapayım sonra toplarım. :grin:

Bu arada ben pandemi geliniyim, aramızda var mı benim gibi böyle maskeli gelinlik fotoğrafı olan? :smiling_face_with_three_hearts: Fotoğraf da kitap ayracım oldu.

Coook tsk ederim canim bende ilk defa aldim . Normalde kendim çizerim yada kendi kafama göre tasarlarim şimdi bir ajanda ile bütün anılarım bir kitapta olacak .:heart:

Ahh ah ben :smiling_face_with_tear: 5 Şubat 2021… Kınam gizli gizli anneannemin boş evinde oldu. Cezası vardı yakalanmadan sessizce oynadık resmen :grin: Düğünüm de sadece nikah oldu ve 30 kişi ile sınırlıydı her aileden 1 kişiyi seçtik. :smiling_face_with_tear: Sonradan aileleri de salona aldılar herhalde biraz arttı kalabalık. 100 kişi bile olmamıştır ama :grin: Davetiyemi de kendim Canva’da tasarladım ve WhatsApp’tan yolladık davet ettiğimiz 30 kişiye :smiling_face_with_tear: Nikah sonrası takı merasimini çıkışta yaptık ve evimize geldik. İnsanlar balkonlardan baktı bize :smiling_face_with_tear: Akrabaları cagiramadigimiz gibi arkadaşlarım da gelemedi. 1 arkadaşım markete diye çıkmış öyle gelmişti kınama. Polisler her yerde pusu kurmuştu… Maskeli fotoğraf cekinmedik ama böyle. Sadece biz takmadik herkes zorunlu taktı. Ne günlerdi ya… Evlendikten sonra da elimize market poşeti alıp yürüyüşe çıktık 2 kez. Yakalanirsak acil markete gitmemiz gerekti deriz dedik ahaha :grin: Yeni evliyiz derim dedi eşim sanki ceza yazmayacak :grin: Benim nikah günü günlük güneşlikti hava bir iki gün sonra dize kadar kar yağdı. Dışarı da çıkamadık sonra :smiling_face_with_tear: Ne günlerdi ya… 5 yıl olacak resmen inanılmaz…

Bu kadar mı aynı olur her şey ya, şoktayım :joy: 20 Mart 2021 bizim de. Kınamda çok şükür bi salon tutabildim ama sadece ben ve organizasyondaki kızlar oynadık :joy: oynamaya izin yoktu. Çok az kişi gelebildi, çağırdıklarımdan da çoğu gelemedi. Aynı şekilde her aileden sadece 1 kişiyi çağırabildik. Biz de sadece nikah yaptık ve 50 kişiydi bizim de sınır :rofl: resmen aynı şeyler ya. Nikahtan 2 hafta sonra tam kapanma oldu 20 gün eve kapandık. Bir yandan güzeldi bir yandan da tabi ki bir çok şey içimde kaldı. Çok garip günlerdi. Ay duygulandım şimdi hatırlayınca :pleading_face: kınamda erkek olmayacağı için damat yerine annem ve kayınvalidem vardı duvak açma ve testi kırma bölümlerinde. Annem duvağımı açtığı sırada alnımdan öperken ilk başta maskesini çıkarmayı unutmuştu maskeyle öpmüştü o anların bile fotoğrafı var :rofl: kınamdan sonra bir de videonun silindiğini bulunamadığını söylediler çok üzülmüştüm. Çok mahcup oldular hatta yurt dışına göndermişlerdi kamerayı inceletmek için filan. Onun yerine ben de nikah fotoğraflarım da dahil bir sürü fotoğraf seçip onların da baskısını istedim seve seve kabul ettiler. Sonra da kına videom kurtarıldı dünyalar benim oldu. Videoları tekrar izleme zamanım gelmiş benim, sanırım 3-4 yıldır filan izlemedim :face_with_hand_over_mouth:

5 yıl bu görüntüyü düşünmek , sonrasında nasibim​:heart::heart::heart:

Zeynebin küçülen çoraplarla balık tutma oyunu yaptım :face_with_hand_over_mouth: birilerine belki fikir olur dedim. Çorabın içine top koyunca balığa benzettim birden aklıma geldi evde mıknatısım da vardı. İçine mıknatıs , bir de olta yaptık. Göz de yapıştırılabilir ya da kalemle çizilebilir. Zeynep çok güldü bunlara :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Çok tatlis bir fikir , aklımda bulunsun :slight_smile:

Elhamdülillah ALLAH isteyen herkese bu duyguyu nasıp etsın İNŞALLAH

Anne saati :upside_down_face:

Eymeni kendi odasina alistirma saati bakalim kac gunde alisacak yavas yavas

Bu koku..:heart::heart::palms_up_together::palms_up_together:

Malesef hava çok güzel Aralık ayına girecegiz bu hiç iyi değil , oglusumla yürüyüşe çıktım .

Kucağımda bebem, aklımda o şarkı “ birdaha bu yolları aynı hevesle yururmuyum .”

Onca koşturmaya rağmen zayifliyamiyorum da arkadaşlar :frowning:

Minik kızım bugün 1 yaşında zaman ne kadarda çabuk geçiyor gözlerim dolu dolu geziyorum bugün :see_no_evil_monkey:

14 aylik bir şebek bırakıyorum buraya teyzeleri

Maşallah Allah’ım esirgesin 3tane mi çocuğunuz koltukta yatan bebek birde ayak var :sweat_smile:birde prenses

Enerji patlaması yaşanan anlardan

Oyuncak bebek biri digeri de bal ablamız 9 yasinda bana askerlik yaptırıyor lar bana Amin cümlemizin ins