Yaa emin olamadim ama kıyafetleri görunce yokya gerçek bebek heralde dedim silikon bebekmi benimde almaya niyetim varda
yaa yaptirirlar tabi 2 oğlan 3,5aylik bebek bide beni gör ![]()
Valla normal bebek et değil bez bebek kizim kardesinin kucuklerini giydirmiş
Hmm teşekkür edrim![]()
![]()
Yaa maşallah darısı bizimkilere![]()
Kocaman aminnn
valla bi anda oluveriyo hiç beklemiyoduk elimizden tutup bile yurumuyodu bu zilli
Hüveyda hiç kalça çıkığı var gibi durmuyor yani dikkatli bakıyorum bacaklarına falan normal yürümesi gereken çocuk gibi yürüyor, çıkıkta içe basması gerekmiyor muydu mantıken
En korkdugum şey yurumesinde aksama olmasiydi hep ayak uçlarina basiyodu yurumeye baslar başlamaz onuda birakdi en son kontrolde bacak boylari ölçüldü çok şükur kisalik yok dedi doktor çok az açıklık var şuan kalçasinda oda bi turlu duzelmedi açikligimiz az oldugu için yurumede de sknti olmadi sanirim. İçe basmayla ilgili hic bilgim yok inan bizimki parmak uçlarina basiyodu sadece
Allah razi olsun canim butun yavrularimizi bagislasin rabbim ![]()
![]()
Allah kolaylik versin canim zor valla tasinma isi ama degisiklide guzel severim ben ![]()
Kolay gelsin cnm rabbim güç kuvvet versin
Çok ilginç gerçekten inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi kendine düzelir, yürüyor olmasına gerçekten çok sevindim
Aminn inşallah bakalim bidaki ay kontrolde doktor yurutup bakar buyuk ihtimal o ne diycek
Maşallah prensesimizin gözleri çok güzel
maşallah sübhanallah
Oyy oyy maşallah maşallah Allah’ım esirgesin tam isirmalik varya çok yakışıklı paşamiz ![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canım senin bebişinde çok tatlı maşaAllah subanAllah
![]()
Teşekkür ederim canım ![]()
![]()