Günlük Hayattan fotolar 📸

Maşallah prensese şimdiler çok atik hareketli nedense …ilerde inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Ayn oyle canım. Rabbim en güzelini herkese nasip etsin doğru zamanı o bizden daha iyi bilir bakalım hayırlısı artik​:blush:

Bnm kızım bugün duvar boyası yedi dün odayı boyamıştık cami açıp kapıyı kapatmştık ama rüzgardan mı bilmiyorum kapı açılmştı yerde bırakmştı boyayı eşim bnde çok hastaydım mutfakta oturuyordum kızım boya fırçasını getrdi ağzının içi boya dolu öğürüyor neye uğradığımı şaşırdım o kadar korktum ki hmn elinimağzını yıkadım parmağımı ağzına soktum bikaç defa kusturdum sonra iyi oldu elhamdülillah ama bnm salaklığım dikkat etmedim boyayıda ağzı acık eşimin yerde bıraktığını bilmiyordum bile off çok zor çocıuk büyütmek

Ya kimin aklına gelir ki. Benim kızım da dün bulasik ilaci yedi 3 dk boş bıraktım.sadece ne ara onu aldı yedi hiç farkında değilim olunca oluyir yani. . Hemen yikadim agizini Allah a sukur birseyi yok kızımın .

Şunu sakin untma canim .

Biz de insanız bir şeyleri unutabilir veya hatirlamayabilirz kendini bu konuda cok fazla suçlama . Aklimda diyerek korsun birseyi ama bir gün unutursun işte. Bundan 3 gün önce de teraziyi almış babasının yanına götürürken düşürdü galiba ben mutfaktaydim normalde hiç öyle şeyler yapmaz ama o gün bir yaramazlık tutu.. Terazi elinden kaydı yada düştü bilmiyorum ama tuzla buz olmustu terazi Allaha şükür eli bile kanamadı rabbim korudu. Yani o kırılmaya nasil bir yerini kesmedi hayret bile ettim açıkçası cunku diğer odalara kadar gelmiş cam kırığı. :hushed_face:

Defalarca tapak kırdı.
Tutup da her bir kirikta kendimi ve esimin suclarsam bu hayat böyle geçmez sadece kendimizi yipratiriz. En basit şey yaparsın. Tehlikeli birsey olunca daha oncede boyle şeyler yapmıştı biraz daha dikkatliolayım dersin

Haklısın bnm kız da çok tehlikeli yerlere bulaşıyor kendi kreemini bile ısıra ısıra yemişti çamaşır deterjanı ne bilim kapağını acabileceğini bnm kızm iki dk sessiz kalsın ben korkarım kim bilir gene nerde napıyor diye sizede gecmiş olsun valla Allah koruyor minikleri elhamdülillah dediğin gibi kendimi suçlamam doğru değil belki ama daha dikkatli olmaya calışıyorum

Benim bebeğimde 10 ay 20 günlük çok sinirli elindeki birseyi aldığımda sinirlenip yumruğunu ağzına vuruyo her defasında kafa atıyor bi tedirgin olmaya başladım sizdede varmı böyle şeyler.

4 ay sonra annem eve donuyo InsaAllah cok guzel olur ozliycez bakalim anannemizi ve dayimizi InsaAllah hersey cok guzel olur.bir yanda abimizi ozledik halen tatilde fasa gitti yine bakalim InsaAllah basina bisey gelmez yine sagsaglim gelirler.gecen gittiginde cuzdani dusurdu.kendilerine bisey olmasinda gerisi gelir.

Ayy nerden bilebilirdinki cnm ya çocuk bunlar akılları ermiyorki sağlıklari yerinde olsunda aman dikkat et prensesimize bişey anlatayım nlbiraz gülersin belki biz kaynanamlarla yasiyordukya çocuklarla boyama yapmiştik pastel boya ile çocuklar masanın üzerinde kahverengi pastel boyayai unutmuş sabah dede koltuğa uzanmış buney diye eline alıp ağzına at sen yiyecek bişey bellemiş geride tadını beğenmeyip gidip tükürmüş biz gelince diyo tadida bir tuhaftı çamur gibi diyo Allah’ım şok olduk baya gülmüştük …dedenin boğazı çok büyük saatte yer sevmediği hicbisey yok ne koyarsan yer​:joy:ama boya olamaz demi onuda yemiş yaa

Ayyy iyiki ayağına felan dusurmemis demi kendilerine bişey olmasında cnm işte dediğin gibi çocuk yaa benim eşim der çocuk aklı it aklı der neyin ne olduğunu düşünemezler zaten bilseler yapmazlar benimki şimdiden basladi herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor ben yemek yiyince dikkatli dikkatli bakıyor resmen verin bende yiyim diyor diyorum daha benim sütümü hazmedemiyosun yemek yesen gazdan hiç duramayiz

Bunu normalde çocuklar yapar ama dedesinin maşallahı varmış bnm cevre de maşallah hiçbişeyi beğenmeyen herşey dokunan dedelerle dolu sjsjs

Hamileyim ,ev isi çocuk bakmak felan derken ,oyuzden pek giremiyorum firsat buldukca :blush:afiyet olsun iyi yapmissin,sen nasilsin canim @Eymenk

@Şeyma.A bizde yapmistik ,boş tuval alip esim boyadi sonra el izlerini koyduk bizdede zor oldu​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Ay çok hoş olmuş ama böyle de rengârenk :heart_eyes::heart_eyes: çok güzel hatıralar, ellerinize sağlık :relieved_face::cherry_blossom::two_hearts:

Teşekkür ederim canım​:blush:

Hamilemisin kizzz gozun aydin cok sevindim…hayirlisiyla al kucagina InsaAllah cesura kardes geliyo ha bizde iyiz cok sukur cati ve ev le ugrasiyorum.sukur cati salona gecicem simdi kagitliycam silinebilen kagit ve bir kac yeni mobilya iste bunlarla geciyo gunumuz.

Ayn oyle canım bebek bu ben 4 aylikta basladim tadima veriyordum so radan verdiğim birseyi sevmiyor.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim hepsini korusun yavrularimizin

En son hamileyken tezhip yapmıştım, uzun bir aradan sonra yeni bir tabloya başlıyorum sonunda. :cherry_blossom::relieved_face:

Kolay gelsin canım :cherry_blossom:

Çooo tsk ederim canim​:blossom: