Günlük Hayattan fotolar 📸

Yaa erken degilmi ki yarım doktora gideceğiz bide ben sorayım ama çok gazlı sorun olurmu acaba

En erken ek gıdayı doktorlar 5,5aylikta başlatıyor. Normalde de 6 aylik olması gerekiyor . Bana göre de bebegini takip edip kucuk tadim yaptırmak da sorun yok . Tutup da bir kase corba vermedim :joy::joy::joy:

1 tatli kaşığı yada çay kaşığı şeklinde verdim . Oyle daha da kolay oldu hem 4,5aylikda mandalina yiyordu sen dusun​:joy::joy::joy:

Şimdi de hastası valla coook seviyor.

Ayy maşallah maşallah diyim ya :joy: çok gazlı olduğu için tereddutluyum bende

O zaman tam ayinda başla sen :blush:

Amin canim coksagol​:blush:

Kolay gelsin sana,gule gule oturun

Canım ben hipoglisemi hastayısım düşük şeker ben emzirme den dolayı erken başlattı ek gıdaya doktor 4.5 aylıktı başladığımızda ve şunu söyledi drmuz yurt dışında bebekler 3.5 aylıkken tadıma başlarlar o yüzden için rahat olsun. Tuz şeker tahin pekmez koyma dokturumuz öyle dedi al erken olırmuş ama benim kızım tahini çok seviyor orası ayrı Doktor’un ile konuş ama

Yaa geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin :palms_up_together:yarın soracağım bakalım.ne diyecek​:smiling_face_with_three_hearts:

Birce Naz ile yaptığım ilk ve son pastam :rofl::rofl::rofl:

El sanatlarım sıfır bunu bir kere daha anladim​:rofl:

Aslinda yazı vardı çirkin yazdım bozmaya calistim vs vs .

Birce Naz heran el atacak gibi duruyor​:joy: ellerine sağlık cnm önemli olan emeğin :heart:

Hahahahahaha attı bile size yazarken oda pastaya uzanmış yalanıp duruyor

Ne gizel onu uyutmustum uyandi rezil etti beni ya.

Hahaha Ayy yerim.onun ellerini kız :joy:onun el.attigi yer daha tatlı olur yaaa

Canavar ya beni deli ediyor :rofl::rofl:

Hiç yetişemiyorum hızına . Daha yeni uyutum ama anam ağladı simdi ev duzeltcem.

Sırlar dünyasına taşınmış olabilir miyiz? :grin:
Sabah akşam sis çöküyor ay.

Kıs böyle hayırlısı olsun neresi memleket soguk buralar

Kayseri :hugs:

Ben bunun gündüz olan versiyonuna bayılıyorum ya çok seviyorum sisli puslu havaları:star_struck::heart_eyes:

kışın çocuk olmakda zor anca camdan bakarsın :face_with_hand_over_mouth:

2 gün öncede bura böyleydi :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Yeni bir post açmak istemedim .Dun fayanslarin arasına derz cekildi . Dun gece 2de sildim 5 kere gitmedi fayanslar sisli kalıyor bir akil verin evim alaca belece oldu silmekten usandim​:woman_facepalming:

Sirke denedim mi? Arapsabjnu , çamaşır suyu da