Ayyy iyiki ayağına felan dusurmemis demi kendilerine bişey olmasında cnm işte dediğin gibi çocuk yaa benim eşim der çocuk aklı it aklı der neyin ne olduğunu düşünemezler zaten bilseler yapmazlar benimki şimdiden basladi herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor ben yemek yiyince dikkatli dikkatli bakıyor resmen verin bende yiyim diyor diyorum daha benim sütümü hazmedemiyosun yemek yesen gazdan hiç duramayiz
Bunu normalde çocuklar yapar ama dedesinin maşallahı varmış bnm cevre de maşallah hiçbişeyi beğenmeyen herşey dokunan dedelerle dolu sjsjs
Hamileyim ,ev isi çocuk bakmak felan derken ,oyuzden pek giremiyorum firsat buldukca
afiyet olsun iyi yapmissin,sen nasilsin canim @Eymenk
@Şeyma.A bizde yapmistik ,boş tuval alip esim boyadi sonra el izlerini koyduk bizdede zor oldu![]()
Ay çok hoş olmuş ama böyle de rengârenk ![]()
çok güzel hatıralar, ellerinize sağlık ![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canım![]()
Hamilemisin kizzz gozun aydin cok sevindim…hayirlisiyla al kucagina InsaAllah cesura kardes geliyo ha bizde iyiz cok sukur cati ve ev le ugrasiyorum.sukur cati salona gecicem simdi kagitliycam silinebilen kagit ve bir kac yeni mobilya iste bunlarla geciyo gunumuz.
Ayn oyle canım bebek bu ben 4 aylikta basladim tadima veriyordum so radan verdiğim birseyi sevmiyor.
Çok geçmiş olsun cnm rabbim hepsini korusun yavrularimizin
Kolay gelsin canım ![]()
Çooo tsk ederim canim![]()
Yaa erken degilmi ki yarım doktora gideceğiz bide ben sorayım ama çok gazlı sorun olurmu acaba
En erken ek gıdayı doktorlar 5,5aylikta başlatıyor. Normalde de 6 aylik olması gerekiyor . Bana göre de bebegini takip edip kucuk tadim yaptırmak da sorun yok . Tutup da bir kase corba vermedim ![]()
![]()
![]()
1 tatli kaşığı yada çay kaşığı şeklinde verdim . Oyle daha da kolay oldu hem 4,5aylikda mandalina yiyordu sen dusun![]()
![]()
![]()
Şimdi de hastası valla coook seviyor.
Ayy maşallah maşallah diyim ya
çok gazlı olduğu için tereddutluyum bende
O zaman tam ayinda başla sen ![]()
Amin canim coksagol![]()
Kolay gelsin sana,gule gule oturun
Canım ben hipoglisemi hastayısım düşük şeker ben emzirme den dolayı erken başlattı ek gıdaya doktor 4.5 aylıktı başladığımızda ve şunu söyledi drmuz yurt dışında bebekler 3.5 aylıkken tadıma başlarlar o yüzden için rahat olsun. Tuz şeker tahin pekmez koyma dokturumuz öyle dedi al erken olırmuş ama benim kızım tahini çok seviyor orası ayrı Doktor’un ile konuş ama
Yaa geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin
yarın soracağım bakalım.ne diyecek![]()