Günlük Hayattan fotolar 📸

Ayy çok tatlı ya heveslendim :smiling_face_with_three_hearts: Ben de cesaret edebilirsem birkaç sağlam hedefim var hayırlısı ya :face_holding_back_tears:

Ay ne güzel :heart_eyes: O zaman 2026 hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz bir yıl olsun inşallah :relieved_face::palms_up_together:t2::cherry_blossom:

yalancı profiterol yaptım :heart_eyes:

herkese merhaba öncelikle :hugs: aslında hiç kahve falı bakmam ama her kendime kahve yaptığımda bu şekilde baloncuk oluyor bende artık merak etmeye başladım bunun bir anlamı var mı diye derler ya göz var falan öyle mıdır gerçekten acaba :face_with_hand_over_mouth::joy:

benim kızlar :face_with_peeking_eye: Dışarı cikmadan once size foto cekdik :smiling_face_with_three_hearts:

Ay maşallah nazar değmesin. Tüm renkli göz kotasını sizin aile doldurmuş :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::sweat_smile:

Tesekkur ederim. Yok lens degil kizlarminda mavi gozleri sadece tonlarimiz farkli benimki daha mavi

:face_with_peeking_eye: tesekkur ederim. Ailedede renkli göz bi dedem bi ben bide kizlarimda var gerisi esmer kara kara gozlu :grin:

Maşallah diyelim nazar olmayın canım çok tatlı kızların var Allah sana bağışlasın :smiling_face:kızının kız kardeşi olması çok güzel bir duygu kızımda çok istiyor çok üzülüyor bir kız kardeşi olmadığı için :woozy_face:

Ay maşallah subhanallah, ülkenin güzellik ortalamasını yükselten ailesiniz resmen​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ömrünüz, bahtınız da en az sizin kadar güzel olsun :two_hearts:

Maşallah canım çok tatlısınız :blossom::blossom::blossom:

Ay maşaAllah maşaAllah :smiling_face_with_three_hearts: Rabbim sizi ve evlatlarınızı kem gözlerden korusun :smiling_face_with_three_hearts:

Başarılı bir deneyim. İnşaAllah kabul görür. Bizlerede okumak nasip olur​:smiling_face_with_three_hearts:

Ben de plan yapıp uygulamayı çok istiyorum ama plan oluyor,yazma oluyor iş uygulamaya geldi mi bugün yarınla gidiyoruz​:sweat_smile:tebrik ediyorum sizi​:smiling_face_with_three_hearts:

Bayilllllllllllllldim bin maşallah size hemen bir paşa doğurup kizini almamız lazım yerimmmmm bin maşallah sağlıkla buyusunler

Maşallah nazarlardan korusun rabbim gozleriniz yakiyor yaaa bebişlerde size cekmiş anneden almişlar güzelliklerini​:smiling_face_with_three_hearts:

Ay inşallah, ne kadar çok sevinirim :relieved_face::relieved_face::relieved_face:

Çok güzel yaaaa​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:MaşaAllah

Maşallah 41 kere Rabbim nazardan korusun amin :heart::heart::heart:

Cok guzelsiniz masaallah size :rose::heart: