Günlük Hayattan fotolar 📸

bugun menim doğum günüm :smiling_face:

Iyki dogdun guzelim​:smiling_face_with_three_hearts:

Ay ay yerim onu. Aşı olunca aşı olduğu yeri iyice ovala yayılsın ilac .huzursuz olursa soğuk birseyler baskila .Ben genelde 1 saat sonra calpol iciriyom

Olduk daha yeni ovalatmadan kaldırdı hemşire ağlamasın katilmasin dedi eve gidince bende surupd.veririm cnm saoalsin​:smiling_face_with_three_hearts:

İyiki doğdun nice yaşların olsun cnm :heart_eyes:

Çikarincada agliyo içinde oturacakmış hanfendi :face_with_hand_over_mouth:

İyi ki doğdun bizli :grinning_face_with_smiling_eyes::grin::smiley:sağlıklı huzurlu yılların olsun

Yerimmm ya özledim.kiz şu cimcime yi​:smiling_face_with_three_hearts::joy:

Amcasi kurban kesmeyi öğretiyor :joy::joy::joy:

Ayyy nerdeen aklına düşmüş amcanın hiç güleceğim yoktu kiz​:joy:

Cocuga duzgun seyler gosterin :rofl:

Nice senelerkm olsun

@514habis_r @Sinem @Elif3 @Sevda.1 Teşekkür ederim canlar​:blush::heart::rose:

Hahaha amcası sağ olsun. Video gördükçe kizimda deniyor​:sweat_smile: geçen de ayiyi yatirmislar kesiyordular :joy::joy::joy: Allahtan aklı ermiyor. Guluyor aklı erse asla yaptırmam.

İstegramdan görmüş. I tane adam da zürafa kesiyordu orfan gorunce yapti

Amanin burnumdan getiriyo bu cadi valla diş cikaracak heralde bacim. Kiz gecen bende youtubeden gordum zurafa kesiyolardi aklima geldikce gulerim :grin:

:sweat_smile:aynı seyi görmüş olabiliriz

Burası çok özel değil. 2026 hedeflerim .62 tane madde yazdım hepsinin gerçek olması dileği ile herkese iyi geceler . :yawning_face:

☆İYKİ VARSINIZ. :heart:

Benim yeni yıldaki hedefim kesintisiz uzun uzun uyumak :face_with_hand_over_mouth:

Fit bir fiziğe sahip olmak.

Bir çocuk kitabı resimlemek ve bir yayınevinden kabul almak.

Şu an sadece ilk aklıma gelenleri yazdım :face_with_hand_over_mouth: sonra ben de bir liste yapacağım, umarım heeepsi gerçek olur, Rabbim nasip ederse :cherry_blossom::palms_up_together:t2:

Aa ben planlarımı yanlış yere yazmışım ahahahs. Neyse anlık bir fotoğraf da atayım o zaman :face_with_hand_over_mouth:

Uzuun zamandır katılmak istediğim bir illustrasyon eğitimine katıldım. Kızımla nasıl yapıcam filan diye cesaret edemiyordum ama kendimi gazlayıp bir şekilde başladım :rofl: böyle bir karakter ortaya çıktı, birazcık kızıma benzedi :face_with_hand_over_mouth: