Hadi bebislerimizi atalim keyfimiz yerine gelsin

İlk defa böyle bisi yapıyorum hep morellerimiz bozuk stres icindeyiz az eğlenelim​:grinning_face_with_smiling_eyes:

16 ay

-inatçılık

-istediği olmayınca yalandan ağlama

-her yeri dağıtma

-eve girmemek için kaçmalar

-yaramazlik

20 Beğeni

Oiyyy bu ne ya maaşallah maaşallah maaşallah :heart_eyes:

2 Beğeni

Koreli bebekler gibi aşırı tatlı maşallah :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Bu da bizzz, tam bir oyuncuuuu 11,5 aylık oldukk, istediği olmayınca mizmizlanir, çok iyi saç çeker, eli ağır, boksa yetenegi olduğu kesin, yabancıları çok sever, başkasını görünce anne babayı anında unutur :rofl:

18 Beğeni

15 gündür memleketeyyiz ve her gördüğü şeye abowwww yapıyor

Birinin bu kıza horozlarla yarışamayacağını anlatması lazım :joy::joy:

17 Beğeni

Fotoğrafa bakınca bi an ayakkabısı niye o kadar büyük ki ya dedim :rofl: maaşallah çok tatlı :smiling_face:

1 Beğeni

Hahahah teşekkür ederim sizinki de çok tatlıii sağlıkla büyüsunler maşallah hepsine :smiling_face_with_tear:

Maşallah ne güzel saçları var.

misafirlige gitmiştik mama sandalyesi yoktu atletle başa çıkmaya çalışıyorduk​:sweat_smile::sweat_smile:

13 Beğeni

3.5 ve 5.5 aylık :smiling_face_with_three_hearts::light_blue_heart::blue_heart:

14 Beğeni

bizimkide 8.aya girmeye son 1hafta kaldı

Uykular bölük borcuk dişler daha yok :woman_facepalming:t3::joy:

11 Beğeni

yoghurt yiyen oglum

11 Beğeni

:grinning_face: yaramazlık sabah erkenden baslıyor

13 Beğeni

Bak sen küçük haylaz :grinning_face_with_smiling_eyes: maşallah cok tatlı

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: maşallah cok tatlı aboww

Nerde olsa tanırım bende yaptım böyle :grinning_face_with_smiling_eyes: havuç reis cok yakışıklısın maşallah :heart_with_ribbon:

Bir an ikiz sandım :grinning_face_with_smiling_eyes: ek gıda sürecinde başarılar dilerim küçük yakışıklı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Neden bana o kadar sert bakıyorsun korktum küçük adam​:smiling_face_with_three_hearts::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bu bakışı nerde olsa tanırım masum gönüllü küçük yaramaz prenses​:grinning_face_with_smiling_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yakışıklı bey yoğurdu baya seviyor :grinning_face_with_smiling_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni