Hadi bebislerimizi atalim keyfimiz yerine gelsin

Evt ablasi kaptimi birakmiyo

Şirinlik yapmaya çalışan birileri​:sweat_smile::heart_eyes::heart_eyes:

18 Beğeni

Allahımm çok tatlı tam ısırmalık :heart:

1 Beğeni

Ecoşumm bal küpüm :face_blowing_a_kiss:

Bu da benim Çınarım 11 ay bir haftalık ,aşırı ağır abi öyle herkese gülmez anca tatlı kızlara gülümser :grinning_face_with_smiling_eyes: sosyal bir bebe sokağa çıkınca ondan mutlusu yok evde de hiç keyfi gelmez paşanın alerjilerin kralı olur kendisi :grinning_face:

12 Beğeni

saatlerce uykuya direnip uyku delisi olduktan sonra uyuyan minosum 9ay 16 günlük yan azilar çıkmaya çalışıyor ama çıkmıyor kudurukluk hat safada yurumeyi öğrenmeden tırmanmayı öğrendi kanepe ve besine tirmanmak yeni hobisi oturmayı yatmayı sevmez sürekli tutunarak ayakta :sweat_smile:

12 Beğeni

Damadım da pek yakışıklı:smiley:

1 Beğeni

Ellerinden öper :grinning_face:

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum evet herkes kıza benzetiyor :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Reis baya ciddi​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Maşallah sana cok tatlı tam ısırmalık :grinning_face_with_smiling_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ah şu uyku benim kızımda öyle asla uyumaz uykusu olduğu icin rahat vermez​:grinning_face_with_smiling_eyes: şımarıklar sizi​:grinning_face_with_smiling_eyes:

13 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: ayy kaç gündür kısa kısa uyuyor uyutana kadar ne çektim 1de uyudu saat 5 yeni uyandı diyorum ne çok uyudu uyandirsam mi ilk uykuyu yarım saat uyudu uykusuzdur falan diyorum uyusa dert uyumasa bir dert :sweat_smile:

Çoook :sweat_smile:

ananedeyiz :grin:

8 Beğeni

Güzel yöntem. Teşekkür ederiz :blue_heart::blue_heart:

Ayyy maşallah hepsine 41 kere :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

buda biz dogum günümüzden​:smiling_face_with_three_hearts:

9 Beğeni

Guzel yaşları su gibi ömrü olsun