Hadi bebislerimizi atalim keyfimiz yerine gelsin

bardakla su icmeye calisan oglum

8 Beğeni

Uyusun birak sen de git yat cok hayalimdi şöyle uyumasi kınıyım biraz çocuğum da uyusun 7777 maşallah :grinning_face_with_smiling_eyes:

Sanki bardak onu yutuyor gıbı :rofl:

1 Beğeni

Teşekkürler :sunflower:

Maşallah yavrulara hepsi bir birinden tatlı:orange_heart:. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hepsini.:rose:

4 Beğeni

Dayanamadim geldim​:joy::smiling_face_with_three_hearts:oncelikle hepsi cooooooooöooooooook tatali hepsini kocammmmmmman öpüyorum :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

Kocaman da :nazar_amulet:MAŞALLAH :nazar_amulet:diyorum.

Aylik çekimlerini attım.bende ayyy kizim yasina girecek ama ben daha yeni dogul.yapmis gibi hissediyorum ..son attığım foto. Her baktığımda onu çok zorlu bir sekilde doğrup yani basima koydular ve bana dikis atılırken kizimla sohbet ediyordum . Bir yandan da bagriyordum uyuşukluk gittgi için. Cok uslu bir kizdi ağlayınca adını söyleyince susuyordu .Ahhhhhhhhh bende annne oldum ya halbuki ruhum cocuk hala :pleading_face::face_holding_back_tears:ay bu benim mi diyesim var şükürler olsun her zerresine .Rabbim isteyene versin .

Bunu okuduysan kızima bir MAŞALLAH cek bakem​:melting_face::face_with_hand_over_mouth:

14 Beğeni

Oy massallah massallah daha dun gibi karnimizdalardi ne ara bukadar buyuduler hem buyusun diyorum hem gozumun onunde buyuyo engel olamiyorum minicik elleri ayaklari bedeni buyuyo ve biz cok ozluycez simdiden bile her gecen anini ozluyorum :face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Akşam üstü ablasinin odasina attik kendimizii kucuk hanim cok seviyo burayi ama ablasi surekli disari cikariyo bu cadida kendini yerlere atiyo cikmamak icin simdiden kavga ediyolar yandik :sweat_smile::rofl::nazar_amulet::purple_heart:

16 Beğeni

Ablasının odasi dikkat çeker.

Cadı ya yerim.seni :smiling_face_with_three_hearts::face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Ayn ya bende çok özlüyorum . Kucukkken daha kolaymış bebek bakması onu da anlıyorum. Buyudukce coook zorlanıyor insan. Ama değer :heart::nazar_amulet:

1 Beğeni

13 Beğeni

Ya maşallah maşallah :smiling_face_with_three_hearts:hepsine. Büyümesin de istiyorum ama bazen büyüsün ihtiyaçlarını söylesin de istiyorum. Her hallerini seviyorum. Bazen büyük oğlumun küçüklüğü açar bakarım çok duygulanırım. Şimdi küçüğüm büyüyor ilerde varsa ömrümüz ona da aynı hisleri beslicem​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: uyudum valla 1 saatte olsa iyi geldi dedim başlarım işine gücüne

Cccok gizel oluyor öyle bakması ama kötü yanı da var yaslaniyokkkk :scream::scream::scream::scream:Benim kiz 10 yasina girince ben bebeklik foto. Bakinca ilk diycem söz şu “Tehhhh kocamişım”:joy:birde kzimin bebeklik halini bir daha yaşamak istiycem​:pleading_face:

Yaşamak isticeksiniz ama olmuyor bol bol video çekin onlara bakınca bile şöyle bir gidip geliyorsunuz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

MAŞALLAH sende kızında cok tatlısınız :rose:

1 Beğeni

O değilde o nasıl oturuş vücudunun yarısı yok ayakların nerde :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Kızım doğduktan sonra tüm bedenimi kapladığı için salıncakta görünmüyor​:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Ayn oyle canim

1 Beğeni

Tsk ediyorum canim​:heart: