Hadi bebislerimizi atalim keyfimiz yerine gelsin

Hahaha kardeşimm memleketten bursaya bizi getirdi de ben bebekle tek gelmeye cesaret edemedim. Dönerken valize kutayıda koydum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yaaa teşekkür ederim benzemesini çok isterdim ama babasının kopyası cene haric :smiley: açıdan dolayı benzetmiş olabilirsiniz :slightly_smiling_face:

Kiyabileceksin yani kutayaaa bir dk ayrı kalamazsiniz imkanı yok :smiley:

1 Beğeni

Hahahaha asla kalamam :grin::grin:

1 Beğeni

Evet cnm burda yok sitelerdede hiç denk gelmedim dün sipariş verdikten sonra gorudm tüh dedim yaa niye önce görmedim çok tatlı olmuş prensesimize​:heart_eyes:

1 Beğeni

Profil resminizi görerek yorumladım benim bebeğimi bana benzetiyorlar diye babası biraz küsüyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim boyunlugu takınca onla da çeker atarım :slightly_smiling_face: hayırlı olsun gerçekten dokusu falan yumuşacık ama yıkadım tüylenme de olmadı

1 Beğeni

Babası küsme 2.yi sana benzetiriz deseydiniz :slightly_smiling_face::smiley:

Bende öyleyim, kızımla dışarı çıkmak zulüm mesela ama onsuz bir saniye durmakta zulüm gerçekten insan hep gözünün önünde olsun istiyor

1 Beğeni

:sweat_smile:yok hepsi ona benzesin istiyor

1 Beğeni

Hahahaha o da ayrı bi alemmis​:smiley::smiley::smiley:niye kendisi Kıvanç Tatlıtuğ mu :smiley::smiley::smiley:

Tamam cnm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

kivanc tatlitug halt yemiş kocamın yanında​:grin:babamızın kıvançdan daha yakışıklı oldu doğrudur,:face_with_hand_over_mouth::smiley:

1 Beğeni

Vaaayyyyy o zaman enişte bir yerde haklı olabilir :smiley::smiley::smiley:eminim sizde guzelsinizdir ama :slightly_smiling_face:

Tenkyu beybimm​:pink_heart::heart_hands:

1 Beğeni

You’re welcome​:smiley:

1 Beğeni

Evet kesinlikle. Memleketteyken her yere annem ben bebeğim gittik :grinning_face_with_smiling_eyes: 2 kere onsuz çıktım yağmur yağıyor diye mexbur kaldım ama gram eğlenemedim, keyif alamadım. Eve koşa koşa geldim. Ve inanmayacaksın ama onsuz gittiğim o 2 gün trip yedimm kutaydan :smiley::smiley::smiley: suratıma bakmıyo yüz çeviriyor. Tabi 5 dk ya ikna olıyor :grinning_face:

1 Beğeni

Erkek çocuğu işte anneye dayanamıyor :smiley::smiley::smiley:iyiki varlar iyiki çok eşsiz, inanılmaz bir duygu, kesinlikle isteyen her kadın tatmali :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Gerçekten öyle. Onunla hergün şükür etmeyi öğrendim. Sağlıklı olmamın bile değerini bilmezdim. Şimdi çok şükür sağlıklıyım yoksa oğluma kim bakacak elin memleketinde canım Allahım diyorum :grinning_face:

2 Beğeni

Misafirlige gitmistik orada her yeri dagitik​:joy:

Sonra da pozumuzu verdik​:joy:

13 Beğeni