Hadi bebislerimizi atalim keyfimiz yerine gelsin

12 ay 19 gunluk bir hanim kiz bırakıyorum sağlıkla huzurla büyüsün ler hepsine kocaman maşallah

14 Likes

MAŞALLAH :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

:grin::grin::grin:acı ama gerçek

1 Like

Ayy gerçekten ilk fotoda taam ağır abi mahalle abileri gibi delikanlı gibi durmuş

1 Like

Teyzo

teyzoşlarim ben daha çok küçüğüm :joy::smiling_face_with_three_hearts: dayanamadim bende attim

15 Likes

Ayyy totuşunu yerım MAŞALLAH :rose:

2 Likes

Teşekkür ederiz teyzesi​:kiss_mark::heart_exclamation:valla o kadar güzel bebeklerimiz varki hepsinide ayrı ayrı öpüyorum rabbim cümlemizin evlatlarını korusun :palms_up_together:

4 Likes

Maşallah masalah çok keyifli bir post , bebem yanımda uyuyor bebekleri gördükçe sevesim geldi. Rabbim bebeklerimizi pis insanların şerrinden nefesinden korusun , meleklerim çok güzeller Allah bağışlasın arkadaşlar , hepsini ayrı ayrı sevdim .:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

5 Likes

7 aylik olduk bizde

9 Likes

Çok tatlı bir konsept olmuş maşallah :heart_eyes:

1 Like

8 Likes

Tepki vermeye başlayan minik bebeğim annesi çok aşık ona :grin::joy::heart_eyes::heart_eyes::nazar_amulet::nazar_amulet:

9 Likes

Anne balı :face_blowing_a_kiss:

10 Likes

anneanneye gönderiyorum :winking_face_with_tongue:

8 Likes

Çok tatlısın bebeğimmmm maşallah sana​:heart_eyes:

1 Like

Teşekkür ederim teyzoslar :smiley:beni sevdiyseniz yorumlarda buluşalım canlar canlar :smiley::smiley::smiley:

3 Likes

Bavulmus o ya hahaahah bende bu ne diyorum :smiley::smiley::smiley:

1 Like

Şapkasini temudan aldın cnm burdada varmı

1 Like

Oyy oyy yerim ben bebişleri yaa hepsimi sıraya dizip öpesim geldi​:joy::heart_eyes:

3 Likes

Bebeğiniz size çok benziyor :grinning_face:maşallah​:heart_eyes:

1 Like